🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 229
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Тийзърът беше визуализация на синопсиса, който многократно повториха в пресата. Демет го изпя, а Чаатай го изигра майсторски, така че дори и да не си следил публикациите изкъсо като нас, да можеш да разбереш за какво иде реч. Използваха много умело и цветовите гами, заложени в логото на сериала - червено, черно и бяло. Частите на Чаатай са почти изцяло в черно-бяло като стара фотография. Цвят се промъква едва-едва, чак когато слуша Нисан (което ни беше подсказано вече - че тя ще внесе различна перспектива за Ешреф), но накрая ни попарват с широко разтворените копнеещи ръце, които обаче са оковани с белезници... Доста многозначително Sunglasses

Отплеснах се малко, все едно развивам литературна тема за кандидатстване след 7-ми клас NerdJoy

Според мен е ред да ни пуснат плаката и чак тогава фрагмана за първи епизод. Днес цялото внимание беше насочено към официалното откриване на дигиталната платформа на TRT в Дубай, така че е разбираемо да не си гърмят патроните нахалост. Не знаем как вървят и с графика заради снега. Много е вероятно да изчакат вторник и сряда, за да видят как се движат рейтингите в тези дни и да преценят окончателно кога да пуснат нашите хора. Фрагманът вече ще ни покаже наистина какво може да очакваме от пилотния епизод Hands Nail Care

За рождения ден на Демет не мисля, че ще има голямо празненство. Ако е на снимки, най-много да ѝ подарят торта и да се почерпят с колегите. Ако пък почива, едва ли ще видим нещо повече от евентуални честитки от близки и приятели.

Тези дни съм много out of space и постоянно мисълта ми се разтроява, така че дано се разбира какво исках да кажа Animal See No Evil

# 736
Кате, Heart

Когато са готови, тогава. Ние чакаме и със сигурност ще гледаме.

"...Ще дойде зимата и ще завали сняг... Ще си помисли за нея, докато се сеща, че незнайно как и откъде е научил, че нито една снежинка не се докосва до друга във въздуха, докато вали сняг. Даже в такива моменти ще си помисли колко хубаво е да мисли за нея и докато бавно изчезва в тълпата и се превръща в призрак, щяхте да разберете, че той щеше да мисли за нея, дори и тя да беше там, мечтаейки като дете, пренесло се в съвсем друг свят..."

# 737
  • София
Добро утро.Студено, сиво ,както му казват монотонно време.Ако за новия филм е затишие,то нищо не се чува за   кога ще представят фестивалния филм на Демет,може да съм пропуснала ,а уж всичко чета,но не разбрах и кога ще излъчват ,,Казвам се Фара в Италия,,.не че аз зная къде да ровя за допълнителна информация,това което смятам за достоверно  научавам от Вас.
       А както пишете сцената с белезниците е доста въздействаща,но предпочитам да гледа с позитивизъм..Нали казват - Надеждата крепи човека.- тоест дори и е черните дни на Ешреф ,надеждата за Нисан ще го държи.Винаги тя,като дете,като спомен като мисъл за приятел като различно чувство през годините но е тв   Нисан като блян за любима.

# 738
Добро зимно утро ! ❄️❄️❄️☕☕☕☕🫖🫖🫖🫖🥞🥞🥞🥞🥞

Момичета толкова красиви мисли сте споделили.  Човек, като гледа тийзъра отново и отново се пренася в друг свят.  В света на любовта на Ешреф и Нисан ,която е неподвластна на времето.  Лентата върви, като в старите филми. Права е Катето и за цветовете съобразени с логото.
Още тогава го забелязах. Накрая сцената с белезниците разперил широко ръце и пращащ въздушна целувка на любимата е най въздействащата и многозначителна и има символика за цялата история и живот.  "Ешреф Рюя" - "Една любов , едно наказание".  

Снощи на дербито между турските Галата Сарай и Фенер Бахче са рекламирали🤑 на стадиона  "Ешреф Рюя"

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 11:14 от femmi2

# 739
Дата на излъчване на Фара в Италия няма, освен да е вярно за закупуването на ER. Smile Да не се приема сериозно твърдението.

И в Испания беше №1.

# 740

Ново зад кадър. Имали са вечерни снимки на Кулата Галата. Често снимат там и има и много туристи.  Вечер е много красиво със светлините. Като бях там не сме влизали в самата Кула вътре голяма опашка от желаещи имаше и се отказахме. Някой друг път живот и здраве.

# 741
Не е нова снимка, Феми, това е от времето на DEK - имат обща сцена с Енгин Йозтюрк Kissing Heart

Заповядайте в новата тема Flowers Four Leaf Clover https://www.bg-mamma.com/?topic=1746418

# 742
Благодаря, Кате Kissing Heart
Видях я в соц. мрежите и помислих, че е нова с тази визия.  

Хайде да се местим тогава в новата цветна градинка. Flowers Deciduous Tree

Общи условия

Активация на акаунт