🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 231
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
На Демет какъв е естественият цвят на косата й черен ли ?
Кестенява е. Ето за ориентир:

Flo, гледания може и да се купуват...

За мен показател за интереса към Ешреф е дори това, че във всички групи, в които коментираме сериала, има нови попълнения Hands V Разбира се, турците са си друга бира Smirk

# 691
Коментар:
"Толкова е красива, че ме накара да усетя това чувство като в старите турски филми."

Adim Farah:
Скрит текст:

# 692
Ерата на студиото Йешилчам Heart Eyes

Продължават да ни подгряват:

Феми, за теб специално Демет с червеникав цвят от първия ѝ сериал. Точно сега ми попадна снимката:

# 693
Чаатай нямаше ли сериал Йешилчам?

Тази вечер няма ли да ни пуснат поне малко нещо от този доста великолепен сценарий? Smile

# 694
Чаатай нямаше ли сериал Йешилчам?

Тази вечер няма ли да ни пуснат поне малко нещо от този доста великолепен сценарий? Smile
Има такъв сериал да ! На дигитална платформа е от два сезона. Голяма скица е там мустакатият ретро продуцент.

Кате , Тешекюлер Kissing Heart
не съм гледала първият сериал на Демет.

Ама той сценария на първи епизод не е ли написан вече отдавна нали имаше репетиция та и на други епизоди трябва да е готов имаха достатъчно време.
Но както знаем на ТВ се пише в движение и на парче и често има промени.  Ами сега още повече ни засили любопитството. Етем Йозашък е много хвален в работата си лоша дума не съм прочела ,но досега не съм гледала нищо негово. Само да не свърши нещастно по турски и мафиотски искаме хепиенд за тази бленувана любов.  
Вие, как тълкувате момента с белезниците изпращайки въздушна целувка на Нисан. Символ на живота му и средата му или предателството?

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 23:36 от femmi2

# 695
Ето и в черно-бяло:
https://www.instagram.com/p/DGL94oRohQ2/?hl=bg
На мен ми прилича малко на финална сцена.
Допълвам се: прощална, изпълнена с любов и тъга.

Дали ще използват бара в хотела?
Скрит текст:

# 696
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Не видях тази информация да е качвана....
Правата за излъчване на сериала “Мечтата на Ешреф” бяха закупени от Mediaset, най-големият комерсиален оператор в Италия.

# 697
Гости, и да не е вярно - ще го купи Smile

И нещо, което ме изненада, ако е вярно:
"Mediaset: нов сериал с Демет Оздемир по Canale 5
Демет след месеци отсъствие се завръща на тв турски екран и ще зарадва феновете си с нов сериал и нова половинка. Чаатай Улусой е един от най-известните турски актьори. В Италия той все още не е добре познат, но сме сигурни, че ако Mediaset, както вече обяви, закупи правата върху сериала Esref Ruya, той със сигурност ще се превърне в новия турски секси символ, какъвто беше случаят с предшествениците му Джан Яман, Керем Бурсин и Ибрахим Челиккол ".

Споделено от @cristiano.demasi, юли 2023 год.

# 698
Здрасти, Гости HugHeart Не сме я качвали тази информация, защото не се знае колко е достоверна Hands V Но и Flo-то е права Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес имам малко повече работа и не мога много да се ровя за новини Animal See No Evil

Мернах само, че Демет е коментирала снимка на Джансу: "Ааа, ще ви изям"

Между другото, скоро ще стигнем ръба на тази тема. Ако някой има желание да пусне нова, с удоволствие ще му предам щафетата Nerd Не държа да съм вечната "съдържателка" Joy

# 699
Кате, ти си избраната! Flowers Hibiscus

Интересно каква е стратегията - дали ще накарат Демет и Чачо да се последват в инстаграм?

# 700
Стратегията е такава https://x.com/esrefruyadizitv/status/1892937373408805284

Има една любов, пред която времето се прекланя...

Сърцето обича веднъж, времето се прекланя пред него.

От Хатидже Ерсьоз:

"Не ми хрумва какво да напиша. Толкова."

Започнало е излъчването на "Казвам се Фара" в Танзания https://x.com/i/status/1891780808957989056

# 701
Blue,
Скрит текст:
За кой мениджър и за кой PR говориш? От лятото на 2022 год.  Демет последва Гьозде в новата й агенция.

Скрит текст:
Нямах предвид Демет, а за друга певица. Обвиненията са сходни при двете и затова го изкоментирах. От години я обвиняват за всичко и продължават. Дори и че пее фалшиво.
За Демет на какво ли не се начетох, сигурно техните мъже е откраднала; напълнила се с ботокс и т.н. То добре , че само  тя си слага, другите са напълно естествени. А това далеч не е така, дори и мъжете си слагат, но нали само Демет е виновна Joy

Може би другата седмица вече трябва да имаме постер или дори фраг, или някое друго селфи на двамата..Sunglasses

Днес е суша откъм сторита на останалите актьори, никакви подсказки

малко лично творчество качвам, ако позволите и няма проблем.
Скрит текст:

# 702
Колко ли серии напред е написан сценария, за да композира подходящата музика?  Или я пише предварително и после само подбира?
Браво на Айтекин Аташ, много го бива, хипнотизиращо е!
Имам нещо любимо от него:
Скрит текст:
Adim Farah, началото на 15-та серия, делото за развод, абсолютно перфектно направена сцена от всички: https://playtube.tv/watch/%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC-% … lgzkZWZhiW8n.html
Браво и на Adim Farah!

Поздрав!

# 703
Ето ги сестричките, снимат People Two Women Holding Hands

Навън съм и после ще ви чета Kissing Heart

# 704
Голяма радост настана в Истанбул с този сняг.
Според фенове Демет била контраалт със звън. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт