🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 236
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
От Calinos Entertainment:

# 226
Хвърлиха бомбата и се покриха Joy Сега ни оставих да си гадаем кое и как Kissing Smiling Eyes Горе-долу само това е сигурно от пъзела:

Най-новото от фенското творчество: https://x.com/i/status/1870439732880224369

И нещо по-нежничко: https://x.com/i/status/1870130260861431899

ЧРД на дългогодишната приятелка на Демет, Гьозде Гьоргюл Birthday

От 22 януари в Португалия започва излъчването на No. 309 по AXN White
https://www.instagram.com/reel/DDrOKD1p7mA

Скрит текст:
И понеже коментирахме Ибо и Джансу предните дни - действително са в Чили за пускането на новата линия на Турските авиолинии от Истанбул до Сантяго. Преди това са били и в Сау Пауло Airplane

Любимци са ми и двамата Blue HeartHeart

# 227
# 228

Вече е оздравяла изглежда добре Flowers Four Leaf Clover

# 229
Така като я гледам, пак прави реклама на AÇELYA OKCU.
Феми, изгледах Джентълмена. Други препоръки?
Сега ми се гледа първа серия на Фара със субтитри:
Превеждаха го момичетата на Енгин, експресно и перфектно, за което пак им благодаря! Flowers Hibiscus.
На Чачо сериалите как ги гледате, някой превежда ли ги?

# 230
Дано да се е излекувала напълно Hands Raised Hands

Flo, специално за теб Kissing Heart

# 231
И как ти се стори Джентълмена, като филм и игра ? Визията му е ТОП! Според моя вкус де Heart Eyes

Мога много да препоръчвам , особено филма му Хартиени Животи , който е много специален. Огромен успех пожъна без никаква реклама . Там изнася моноспектакъл . Иначе сериалите ги има повечето на руски и на бг се превеждат , но понякога има проблеми и се трие .

# 232
Кате, благодаря, супер са! Знаеш, че много те обичаме за това, което правиш за Демет и за нас! Heart

Демет ми е най-интригуващата турска актриса, страхотна е!

Феми, признавам си, филмът не ми беше кой знае колко интересен, интересен ми беше Чаатай. Сигурна съм, че с него е свършено в ръцете на Демет Simple Smile .  Ако са им написали хубав сценарий и екипът си разбира от работата, ще имаме бомбастична двойка.
От опита досега, смятам че Демет е в позицията да си договаря минимален брой серии, международният пазар е нейната сила.
Така че, ще има екшън, надявам се и много любов.

# 233
Екшън и доза любооов е идеалната комбинация.. Вътрешното ми усещане е че екипа си разбира от работата и продуцентите се стараят и ще е нещо стойностно,  красиво и различно с партньорството на нашите хора.  2025 г ще тръгне супер за всички.

Като изключим цифровите  платформи и моя човек също не си  пада да снима по много сезони на ТВ и си опича договора предварително. Може пък и да ни изненадат и с втори.  След като ще почнат февруари няма да са много епизоди, тоест цял завършен сезон и си пожелаваме висок рейтинг. 🍀 То че трябва да се промени тая остаряла система трябва!

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 00:46 от femmi2

# 234
Да, включването на полусезона не предполага повече от 13-16 еп. (в най-добрия случай). Рейтингът е важен, доколкото носи реклами, с които се покриват текущите разходи по заснемането на даден сериал. На продажбите в чужбина обаче се разчита за същинската печалба, защото вкарват свежи пари в системата. Само че има една особеност - докато се реализират международните продажби, все пак минава някакво време и ако продуцентът се е надценил и не получи очаквания резултат на турския пазар, приключва играта рано-рано. В този ред на мисли, коментираше се, че "Династията на Шакир Паша" се опитват да наложат стария формат на епизоди от час и половина, а не 2+ часа, защото сериалите, чието действие се развива в минала епоха така или иначе са по-скъпи за производство заради специфичните декори и костюми и са решили да заложат на качество, а не на количество.

По всичко личи, че и "Ешреф" ще се цели във високия сегмент (най-малко заради събирането на толкова топ имена). Нашите хора ги засипахме с комплименти, което от една страна е голямо признание за кариерите им до този момент, но от друга страна ми се струва доста тежък товар. Ще се повторя - дано се справят по най-добрия начин и имат много, много късмет Flowers Four Leaf Clover Чакаме да се запознаем с Нисан Sparkling Heart и да се вълнуваме с нея, така както с предишните героини на Демет:

https://x.com/i/status/1870056219014246694

# 235
Не съм много убедена, че ще са за турския пазар, но ще видим де.

===================================
Катето хубаво го е обяснила. Simple Smile
===================================
От Италия:
"Аз съм Фара , новия турски сериал с участието на Демет Йоздемир - много обичана от италианската публика, закупен от Mediaset, ще бъде в надпреварата следобед по Canale 5 от януари 2025 г.  Първоначално беше планирано да се излъчва от 13 декември нататък чрез стрийминг на Mediaset Infinity, но в последния момент беше решено сериалът да се отложи и да се избегне излъчването му на безплатната платформа Biscione. Демет Оздемир в момента също е главния герой на „Моят дом, моята съдба 2“  следобед на Canale 5."

И нещо, което ме изненада, ако е вярно:
"Mediaset: нов сериал с Демет Оздемир по Canale 5
Демет след месеци отсъствие се завръща на тв турски екран и ще зарадва феновете си с нов сериал и нова половинка. Чаатай Улусой е един от най-известните турски актьори. В Италия той все още не е добре познат, но сме сигурни, че ако Mediaset, както вече обяви, закупи правата върху сериала Esref Ruya, той със сигурност ще се превърне в новия турски секси символ, какъвто беше случаят с предшествениците му Джан Яман, Керем Бурсин и Ибрахим Челиккол ".

От секс символите, Демет само с Керем Бурсин не е играла още.Laughing

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 01:46 от Florale

# 236

Ехааа , още сме в процес на подготовка , а вече искат да купят правата . Не са глупави продуцентите . WinkMoney
Керем Б. не го смятам за секс символ , но въпрос на вкус и възприятия , но като актьор е добър .

# 237
Здравейте,някъде може ли да се гледа “Ранобудна птичка”

# 238
Здравейте, Леона Hug

Понеже "Ранобудна птичка" е излъчван по БТВ под заглавието "Свободен дух", епизодите, които бяха качени във Vbox с български субтитри вече не са достъпни Smirk
В Playtube видях, че се намират дублираните епизоди, но заради изскачащите реклами не ми се иска да пускам линк. Намират се лесно през търсачката Mag
Аз лично предпочитам оригиналните гласове и български буквички. Ако не можете никъде да ги откриете, ще измислим някакъв вариант за лично изпращане Kissing Smiling Eyes

Вече започваме и с рекапитулацията на годината https://x.com/i/status/1870797205482668457

Приятна почивка на всички Coffee

# 239
Leona, един от вариантите е да опиташ да го потърсиш като Птицата на зората, но трябва да се справиш с рекламите. Simple Smile
Любим сериал, истинска приказка!

Скрит текст:
От фен №1 завинаги:

Общи условия

Активация на акаунт