🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 247
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Кате, аз пък като я видях с акордеончето се сетих за тангото й:

Скрит текст:
Либертангото на Пиацола, от Марио Стефано, велико   Cupid

# 211
  • София
 Момичета ,благодаря ви за всички новини които носите.Когато мога ги чета и се радвам,за новия проект на Демет ,явно ще я видим скоро- но като каква.Мечтателка или живак,артистичност или чувственост.Вече ме обзема нетърпение.
     Рядко красив е Мадрид,осветен,озвучен,но дори до мен да е някой едва ли ще забележа.Туристите,а и местните дошли да видят Белен,елхата и светлините са повече от паветата на квадратен метър.Затварят Сол заради наплива от народ.Но и Лисабон по нищо не му отстъпва ,украса,светлини и настроение.
    На всички Ви пожелавам здрави да изпратите старата година и здрави да посрещнете новата.Всеки има безброй планове и мечти, нека това което е най близо до сърцето Ви се сбъдне.

# 212
Леделче, Heart
Това момиченце не е ли малко за Руя?

От Демет за ELLE ITALIA:
"Екипът за поддръжка и добрата комуникация са ключови на снимачната площадка. Изграждането на взаимоотношения с колегите е от съществено значение за създаването на здравословна работна среда. Без значение от героя или сценария, ако целият екип и режисура не са добре организирани, понякога изоставате от очакванията. В тази връзка отношенията на снимачната площадка са много важни за успеха на един сериал или филм. Прекарвате по-голямата част от дните си заедно, така че работата с хора, с които можете да общувате лесно, е голямо облекчение. Въпреки че това всъщност не е ритуал, вълнението и страстта ме карат да се впусна в проект веднага щом сърцето ми забие: трябва да почувствам искрата, преди да направя нещо голямо."
https://www.elle.com/it/showbiz/cinema/a60197338/demet-ozdemir-intervista/

# 213
Leddel-че, приготви си 12 грозденца, ако оставаш в Испания до 31-ви декември Flowers Grapes Потвърждавам, че по тези ширини правят страхотни коледни украси. В началото на месеца ми скриха шапката колко сериозно са се заели със задачата да накичат цяла Палма де Майорка с коледни светлинки на 20+ градуса Satisfied

Flo, знаеш, че умирам за тангото на Демет и Шуки Heart Eyes Страхотни са и двамата People Dancer Да видим кога ще пуснат и същинския нов танц с Онур Алп - обещаха ни Kissing Smiling Eyes

За малката Ася имах предвид, че може да влезе в ролята на Руя, когато Ешреф я среща за първи път в чифлика в Афион. Предполагам, че и двамата са деца тогава. Според синопсиса той после влиза в поправителен дом. Т.е. предисторията на Ешреф и Руя може да ни я покажат чрез ретроспективни кадри.

Вчера Ася сподели снимка от агенцията Say sanat и е отбелязала учител по актьорско майсторство. Готви се за нещо, но както отбелязах, засега това са само спекулации от моя страна Animal See No Evil

# 214
Изобщо не са лишени от логика тези разсъждения.  Най вероятно ще има ретроспекция. Турците имат много талантливи деца и школа.  

За визийте е важно и стилът им на обличане да пасне на образите им. Но там нямам притеснения.
Чачо си работи с Илкнур Шереф накратко Илка от много години и са близки приятели. Разбира си от работата има и собствена марка и модели дрехи.  Деметка мисля че смени стилиста и сега не знам точно кой е.

Демет дали няма да вземе уроци за новата роля. Много залагат на това дуо и сценария, вълнението е голямо. Страхотен новогодишен подарък ни направиха с този изненадващ проект и договори.  
Чачо снима предимно на платформи ,но явно е решил да разнообрази и да се завърне в ТВ.
След Гаддар не мислехме, че ще снима толкова скоро пак.
След като го е грабнал проекта и историята и предложението на продуцентите.. Обича да играе в екшъни.💥 Демет също изненада с това решение. Вярваме че са избрали точното време и проект и ще бъде успешна и страхотна НГ.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 12:12 от femmi2

# 215
Кате, знам и колко искаш втория сезон на Между света и мен.

"Как да разбереш, че една любов е свършила? Как да си сигурен, че е време да си тръгнеш?
Аз го научих по най-трудния начин.
Бях сигурна, че това е точно той - любовта на живота ми.
Днес бих казала на себе си:
Илкин, всичко се забравя. Да забравяш е благословия. Не знаех."

Виждаш някого на 6 и не спираш да мечтаеш за него? Макар че и Бекир беше запомнил момичето със захарната ябълка.
Ася се размина с малката Фара, ще я чакаме тогава като малката Нисан.

Чилийките се радват и приветстват Gözde Yılmaz - отбелязала се е от Чили. Да видим Демет накъде ще поеме с Кадир бей, искаше на Бали да ходи.

Феми, Илкнур я знаем и ние, и Демет, тя е стилистка и на Енгин Акюрек.

# 216
Забравих да напиша за Енгин, че му е лична стилистка. Харесвам как го облича и на събития и в проектите. Те също са приятели виждала съм такива снимки. Илка обича да се гушка , царица на селфитата е. Преди беше по естествена , сега е променена. И Чачо и Енгин ги беше облякла с еднаква червена риза и имаше и сравнения на кой му отива повече и дали е редно да ги облича така. Потайна е и не знам много за ЛЖ. Бивша жена е на мениджъра на Чаатай.  

Значи колежката може да иде на Бали преди снимките януари.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 22:44 от femmi2

# 217
Точно се бях замислила как всички са свързани - Демет и Енгин снимха заедно Фара, сега Енгин снима с Улуч Байрактар, след това щафетатат поемат Демет и Чаатай. Продуцент и на двата проекта е Tims&B. Илкнур пък е стилистка на Енгин и Чаатай. Чаатай преди това снима с Онур Сайлак, който е съпруг на мениджърката на Демет. Всички те имаха ужасен опит с FOX/Now... Та все си мисля, че в турските артистични среди всички се познават пряко или косвено (през общи познати) и се знае много добре кой, какво и как може Kissing Face

Иначе, Flo, правилно си видяла - Гьозде е в Чили. Според мен е там с Ибо и Джансу Дере. Тях ги бяха засекли поотделно, че са в Сао Пауло, а това е един от двата хъба на Турските авиолинии за Южна Америка, та като нищо може да е нещо свързано с предстоящия им общ проект. Там в момента е лято, има пустини, знам ли Animal See No Evil

Нейсе, да се върнем на Демет - водещата на наградите DIAFA, Жизел Байкал е споделила тази снимка с текста:

Месеци на планиране, но си заслужава. Направихме го! Никога не е късно да публикуваш снимка с тази много готина дама в червено People Dancer Нямам търпение да гледам новия ти проект Sign Clapper

И ние така Kissing Smiling Eyes

# 218
Аз не съм й фенка на стилистката, точно в най-инфарктния момент на финала на Фара пусна една многозначителна снимка с Енгин. Каквито и да са им личните отношения, много лошо впечатление ми направи.
Сред плановете за пътуване Демет беше споменала и Бали. А около посрещането на новата 2024 год. беше в Мадрид.

Ако имаме малка Нисан, значи ще ни трябва и малък Ешреф - предлагам Растин, страхотен е!

# 219
Ще следим новините. Не знам каква подоготовка за сериала ще направи Демет, но най-малкото трябва гардероб да се изпробва, да се снима афиш, някакво промо да има... не ми се вижда много времето като за далечна почивка, но при Демет нищо не се знае Stuck Out Tongue Още утре може да тръгне на лов за северното сияние - мечта ѝ е Nature Dizzy

# 220
То това е задължителна подготовка поне за главните актьори.  Проби на костюми , афиши , тийзър да снимат.  

Иначе за Улуч  Байрактар отдавна си работеше с Ай Япъм на Керем Чатай.  Нещо се случи след Ел Турко, като го снимаха в чужбина и се разделиха и го привлякоха новите продуценти и подписа с тях договор. Сега почива човека преди нашия сериал и да си види семейството. Не е лесна работа да се снима екшън иска вдъхновение и умения ,но не се съмнявам в способностите му   Кой ли ще е оператор ?

Демет е прекрасна в червено огнената рокля. 🔥Да й е честита наградата. Trophy

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 21:50 от femmi2

# 221
  • Пловдив
То това е задължителна подготовка поне за главните актьори.  Проби на костюми , афиши , тийзър да снимат.  

Иначе за Улуч  Байрактар отдавна си работеше с Ай Япъм на Керем Чатай.  Нещо се случи след Ел Турко, като го снимаха в чужбина и се разделиха и го привлякоха новите продуценти и подписа с тях договор. Сега почива човека преди нашия сериал и да си види семейството. Не е лесна работа да се снима екшън иска вдъхновение и умения ,но не се съмнявам в способностите му   Кой ли ще е оператор ?

Демет е прекрасна в червено огнената рокля. 🔥Да й е честита наградата. Trophy

Улуч Байрактар в момента е на режисьорския стол на сериала "Стари пари" с участието на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер за Netflix, продуценти са Tims&B. Заснемането е планирано за 66 дни - вече са на 64-я ден.

# 222
Благодаря за отговора.  Аз си мислех, че вече са приключили.
Малко остава тогава... Ще има време и за почивка. 

Замислих се кой ще пише музиката за сериала да е още по въздействащо. Засега няма инфо кой ще е. Тойгар Ъшъклъ няма да е със сигурност ,но той е вълшебник в това.

# 223
Привет.
Нямам търпение  да излезе афиша, един до друг ще са топ.  Общо взето тези роли, ще бъдат много  интересни и различни. От Гадар до подземен бос, има огромна разлика.

Честит да е Илхан на патерици. Чудесен актьор и човек. С Демет  имат сходни черти, като истински брат и сестра.
Стилистиката  на Енгин  върши отлично своята работа. Визията й не ми допада, но е въпрос на вкус.  Винаги  се радвам, когато сподели  нещо с него и обичам селфитата им. 😍 Все пак Енгин е моята слабост.

# 224
  • София
Е излиза,че филма ще е нестандартен.Още по добре, ше наблюдаваме любимците си в ново амплоа,Демет обикновено е кълбото заредено и излъчващо положителна енергия на сета,така ,че дано има спокойна атмосфера и всички да са отпочинали след празниците.А един  също вълнуващ месец ни очаква и нас,,ще има предположения за характер, визия ,темперамент,чувства на героите ,което  също  е преживяване.
  Напоследък  Демет се е понаучила да ни изненадва.Може новогодишно да празнува и в Мексико,   с по отдалечени  хотели ,гореща музика  и неочаквана компания.3/1 вода-за спокойствие,компания-за преживяване,и музика и език за тонус.Всъщност,да си изкара добре ,че всеки амбизационен проект  изисква повече отдаденост

Кате,  аз както винаги на  шега казвам,че съм на гости на кмета на  едно южно.градче.Човекът се грижи и за грозденцата и за шампанското и на първо място за настроението,музика за душата и танци за снагата.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 06:07 от Leddel

Общи условия

Активация на акаунт