🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 292
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Чаатай не съм го гледала никъде и нямам впечатление за играта му. Демет е страхотна партньорка и не се съмнявам, че ще ни е много интересно да ги гледаме заедно.

# 196
Аз съм пристрастна и няма да го прехвалвам , но има време ако желаеш да изгледаш нещо с Чаатай и добиеш представа . Може да започнеш от филмите му защото са кратички.  Изпипва всичко докрай и е голям професионалист . Сработва се лесно и създава приятелства и е земен и спокоен човек .Heart

това е от тренировките му за Ешреф доста се припоти не е като да стоиш и ловиш риба .

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 15:53 от femmi2

# 197
Браво Hands Clap До вчера си мислехме, че ще сме във ваканция до септември 2025 г., а то какво стана - вълнение на max Heart Eyes

След боледуване, моят начин да се предпазя от епидемията Joy

И минути за реклама от Konfor:

Шумът на вятъра, топлината на слънцето, мекотата на леглото... Щастието започва там, където усещате комфорт. Потопете се сред природата, спокойствието и уюта.

# 198
От Seda:

Само остава да се появи публично в Турция и с Кадир бей, мина повече от година! Smile

# 199
Феновете определено са креативни и талантливи.

Демет е подходила с чувство за хумор ,но дано повече не се разболява.  Трябват и сили и енергия тоест на всички от екипа ще им трябват.  Да се снима при зимни условия не е лесно особено и с това темпо на ТВ. Да са здрави е най важното и ние също да им се наслаждаваме и радваме.  🍀 Преди да започнат снимките в края на януари през НГ преди това ще снимат и афиши за сериала , тийзър също. Защо не и интервю за реклама по канала да нахасът още повече публиката.
Не знам как е при Демет ,но колегата слабо си рекламира проектите и работата.  Пуска тийзъра  и това е. И не винаги дава интервюта и прави фотосесии.

Мисля че сценария за повечето епизоди е готов ,защото сценариста имаше достатъчно време затова. Запознанството на Ешреф и Руя ще е на автобусната спирка запленен от красотата й.

Сетих се нещо... Демет не трябваше ли да снима два филма нещо четох за  проект по Дисни плюс , който отново се завърна в Турция.

# 200
Flo, определено Кадир бей иска да си бъде анонимен. Уважавам много изборът им да изживяват връзката си далеч от хорските очи. Какво и как - те си знаят. Ако някой ден обявят публично отношенията си, вероятно ще значи, че искат да ги официализират...а аз все си мисля, че след първия неуспешен брак, Демет би минала под венчило само, когато се реши да има деца Hands V

Феми, филмът за завръщането на Дисни + трябваше миналия месец да го снимат. Явно нещо е станало, но няма кой да ни каже на нас Joy

Иначе в Милет са писали за нашите хора. Слагам само новите моменти:

Ешреф, който в ранна възраст остава сирак, е тласнат към престъпния свят. С течение на времето придобива идентичност, която доминира в подземието. За него сираците са братята, с които е заменил изгубеното си семейство... Битието на това семейство обаче е криминално. От една страна Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземни организации, а от друга страна не спира да търси мира (спокойствието), който винаги е искал. Нисан, която се появява неочаквано, ще го завлече в непредсказуем вихър.

Сега забелязах, че сериалът има и нещо като мото: "Eşref Rüya: една любов, едно наказание"

В Х пуснаха и друга информация:

Tv Кастингът на сериала Eşref приключва в края на месеца (преди новата година) Champagne
Sign Clapper Сериалът, който ще започне снимки през втората седмица на януари е най-амбициозният проект за сезона.
Sunglasses Ще видим Чаатай Улусой в много различна роля.

Обсъжда се, че сценаристът е последвал Бурак Дакак и оттам предполагат, че и той може да е част от актьорския състав на сериала:

# 201
E колко да е анонимен? Леделче, моля, оглеждай се хубаво из Мадрид по празниците! Smile

Време е за нова фотосесия, тази си я биваше!

# 202
Момичета, ❤️първо да се запиша с едно голямо "УРА! ❤️". 😂
После се връщам да ви чета, че без малко да пропусна новината.
Много се радвам за избора на нашето момиче - всичко ми харесва и продуценти, и режисьор, и всички известни, до момента партньори.
Феми, ❤️ честито! ❤️ ❤️
Радвам се и за теб, заслужаваш го, защото си най-верният фен на Чачо.

# 203
Чачо да се стяга Smile, не знам коя е фаворитката ви от партньорките му, но ето нашия, засега:

Феми, започвам от Джентълмена.

# 204
Здравейтеее на всички Hug

Пепелче , Kissing Heart знаех си че ще се зарадваш .  Благодаря за милите думи. Знаеш колко се гордея и досега не ме е разочаровал.❤️

Да се насладим на творчеството на феновете и пием чай .

Статия за нашите хора и сериала от Онур Акташ

Срещата на Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir е на дневен ред в социалните мрежи!

„Eşref Rüya“ изглежда е един от най-обсъжданите проекти на нашите екрани през новата година: Този сериал, подписан от Tims&B, продуциран от Тимур Савджъ и Бурак Сагиашар, режисиран от Улуч Байрактар ​​и написан от Етем Йозишък, е на дневен ред дори преди да започне процесът на снимачната площадка.

Дълго време се спори кои ще бъдат главните актьори в сериала. С обратния ход на продуцентската компания противоречивите имена бяха оставени настрана и се събраха Чаатай Улусой, един от най-популярните актьори на епохата, и успешната актриса Демет Йоздемир. Докато този избор беше на дневен ред в социалните медии, някои хора бяха много развълнувани от това сътрудничество, докато други бяха разочаровани, защото имената, които очакваха, не бяха включени в проекта.

Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir: Екранни двойки, чиято съвместимост е очевидна
Улусой ще играе мрачен герой на име Ешреф в сериала, оформен от детските му травми и годините, прекарани в престъпния свят. Улусой, който често успешно се превъплъщава в харизматични и многоизмерни герои в проектите, в които е играл досега, този път се готви да представи по-дълбока история на публиката. Демет Йоздемир обещава трогателно представяне с ролята си на Нисан, младата музикантка, която навлиза в живота на Ешреф след Рюя.

Противоречивата, но страстна история на Ешреф и Нисан изглежда приковава публиката към екрана. Времето обаче ще покаже дали тази хармония ще оправдае очакванията на публиката.

Една любов, едно наказание
"Eşref Rüya", който беше представен със слогана "Една любов, едно наказание", сякаш разкрива тъмната страна на престъпния свят, както и любовта и драмата. Сериалът вече е на път да се превърне в една от най-очакваните продукции на годината. Проектът, който ще бъде пуснат на снимачната площадка в края на януари, поддържа високи очаквания със своята история и актьорски състав.

Този сериал, който ще се срещне с публиката в първите месеци на годината, има всички признаци на успешна продукция. Да видим дали "Eşref Rüya" ще има очакваното въздействие на екраните.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 14:29 от femmi2

# 205
Преводът "музикантка" или "певица" е?
С голям интерес чакам идеите на сценаристите.
В последния сериал на Демет, героинята й беше под натиск да сътрудничи на полицията,  а главният герой беше от престъпния свят с детски травми. Май и повечето герои бяха убийци.

# 206
Знаем за ''певица'' , но най честият превод ако е точен пишат ''музикантка''. Кое е вярното ще разберем в сериала , като започне .  

Ето нещо любопитно , което сега прочетох

Ешреф беше изтласкан в света на престъпността поради самотата да остане сирак в ранна възраст и с годините той придоби идентичност, която доминира в престъпния свят. За него сираците са братята и сестрите, които е заменил с изгубеното си семейство... Това семейство обаче съществува в средата на престъпния свят.
От една страна, Ешреф носи тежката отговорност да бъде ръководител на подземни организации, а от друга, търсенето му на мира, който винаги е искал, никога не свършва. Нисан, която се появява неочаквано, ще го завлече в непредсказуем вихър.

Канал D са въодушевени и рекламират ..
https://x.com/KanalD/status/1869403071954247859
Човекът, посветил живота си на човек, чието име дори не знае: Ешреф идва!

Изкуственият интелект чок е задобрял , но си личи че са нарисувани и  липсва емоция. На доста снимки имат хубави погледи .

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 16:36 от femmi2

# 207
Да, докато не стане ясно дали ще е певица или музикантка (аз тази дума прочетох при арабите), можем спокойно да я квалифицираме като "човека оркестър" MicrophoneGuitarTrumpetViolin

Много се вихрят феновете с изкуствения интелект:

Тука с акордеончето ми е любима - много сполучливо са я аранжирали - направо чувам първите тактове на Бачковското хоро People DancersStuck Out Tongue Winking Eye

Според мен с каквото и да се занимава, няма много да се фокусират върху професията ѝ, а по-скоро на сътрудничеството ѝ с полицейския шеф и разбира се, най-вече на отношенията ѝ с Ешреф.

И Енгин Коджагьоз се е разболял. Написал е, че и в добро, и в зло са заедно. Демет му отговаря, че го е предупредила да стои далеч.

# 208
Цитат
Според мен с каквото и да се занимава, няма много да се фокусират върху професията ѝ, а по-скоро на сътрудничеството ѝ с полицейския шеф и разбира се, най-вече на отношенията ѝ с Ешреф.
И аз така мисля, че ще бъде .

Вай беее , като истински ..Flushed Визийте им са трепач и на двамата , особено в прическата на Чачо аз такъв най го харесвам и с леко набола брада . Heart Eyes

дали биг бос ще има татуировки ? Нямам против стига да не са прекалено .

# 209
И за мен е интересно с каква визия ще са главните герои People Haircut Трябва само до потърпим до края на януари Animal See No Evil

През това време може малко да си поспекулираме Misc Crystal Ball

Арабите заподозират, че към сериала може да се е присъединила и Ясемин Кай Аллен. Според тях наскоро имала среща с продуцентите, както и сценаристът я бил последвал в инстаграм (проверих - наистина я следва). Коментира се, че има опит в екшън жанра. Предположението е, че тя може да влезе в ролята на Шедам, полицайка, която е обсебена от идеята да арестува Ешреф. В турския език няма родове, така че е съвсем възможно Шедам да е жена, а не мъж, както първоначално го преведохме Nerd Даже така май ще е по-интересно Hands Nail Care

В този ред на мисли - наблюдателни фенове са забелязали, че момиченцето, което беше избрано да изиграе малката Фара, Ася Гюмюш Баъолу https://www.instagram.com/p/DDtoZ_8I6Vf/, е последвала страницата, за която се твърди, че е официалната на Ешреф https://www.instagram.com/esrefruyatv/, т.е. като нищо тя може да изиграе Нисан като малка, т.е. Руя Misc Ghost

И накрая да не забравя да отбележа рождения ден на Илхан Шен BirthdayBalloon Да е жив и здрав, още много хубави роли да направи и скоро да ги видим с Демет в "Сватбата на джиновете" Kissing Smiling Eyes

Днес е празнувал на снимачната площадка на настоящия му проект "Черна барета"

Общи условия

Активация на акаунт