🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 408
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Браво, супер новина, няма да чакаме чак до есента! Отново на екран!
Добре дошли на Чаатай и неговите момичета и при нас!  Flowers Hibiscus Сигурно е, че ще имаме взривоопасна двойка и ще си прекараме екстра!

Тази вечер е последната серия на Фара в България. Обичаме много FaHir. Cupid

# 181
Феми, Демет също не е работила с Tims&B досега. "Казвам се Фара" беше продукция на О3 Медия (продуцент Санер Аяр).

В лексикона пропуснах да спомена, че сценарист на Eşref Rüya е Етем Йозъшък (Bambaşka Biri, Teşkilat, Maraşlı, Yarım Kalan Aşklar, Poyraz Karayel, Yüz Yüze, Sana Bir Sır Vereceğim - първият сериал с участието на Демет).

Не мога да насмогна с всички новини и коментари. Определено постигнаха лавинен ефект Sunglasses

Ще тръгна с малката кошничка очаквания. Това, че двамата са обичани и уважавани в кино средите не им гарантира автоматичен успех. Има голяма доза късмет и да уцелиш правилния момент. Дано всичко им се нареди по най-добрия начин Flowers Four Leaf Clover

# 182
Привет!

Честито да е новото партньорство на  Демет.
Много съм доволна, ще им се получи много добре, предвид таланта и опита им.
Очаквам  с нетърпение... Мечтаех си и взе,че стана факт.

# 183
Поплаках си на финала - Фара, която говореше с ранения Тахир...
Много, много талантлива е Демет.

Надявам се някой ден пак да играе заедно с Енгин!

https://www.instagram.com/p/C5k6vGsgwJK/?hl=bg

# 184
Благодаря за отговора значи и двамата ще работят за пръв заедно и за тази компания.  
Само да вметна че "Ешреф Руя" е старото заглавие на сериала и продуцентите го смениха само на "Ешреф" и защо сега пак почнаха със старото заглавие да не би пак да има промени ??  
Героинята на Демет по инфо трябва да може да пее ,ама дали още е така или и това ще променят.  Знам че Демет може да пее слушала съм я в Птичката.
Другото, което е може да са две женски актриси в сериала ,но още се чудим и не е обявено.  В края на януари почват снимките.. мислех че ще е по рано от това в началото, но Нейсе.  
Така е важното е да нацелиш правилният момент. Този проект и партньорство ще е много добро за кариерата на нашите хора.  

Момичета   благодаря за топлият прием. Вие също сте добре дошли при нас. Hug

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 00:10 от femmi2

# 185
Феми, героинята й  певица ли е? На Демет й се отдават танците много, пеенето не й е силна страна, но се старее Smile
Пее и в Adim Farah:  

# 186
Florale. Супир финал, още ме и яд,че не удължиха сезона с още две три серии.
Най-добрата партньорка на Енгин, просто бяха невероятни.
Енгин е  уникален, сигурна съм,че след този успешен проект би играл отново с нея.
Искрено се надявам един ден да се повтори, като с Туба.
Пеенето не е най-силната й страна, но не е толкова зле.
Керимшах и Фара:blue_heart:

# 187
Ами те казват, че ще пее героинята. Но пък и пишеха, че е информатор, който работи за началник, обсебен от Ешреф. Дали пък няма да е певица под прикритие? Не съм сигурна наистина. Но щом има заложби, това е напълно достатъчно. С малко обработка, ще се получи.

Ето кой още се присъединява към нашите хора.
Неджип Мемили.

Излезнала някаква снимка от сценария на първия епизод, публикувана от сценариста Етем.
На тълпа, чакаща автобуса на спирка.
В студените зимни утрини, докато хиляди отчаяни хора, незабелязани от красотата на Руя, чакаха автобуса с безсънни очи за работа, той се натъжаваха и отново мисли...

Не знам дали превода е такъв, защото е автоматичен от снимката в гугъл. Но вече сценария върви.

# 188
Много добро предположение за певица под прикритие. Героинята на Демет ще се казва Нисан и ще работи под прикритие за тайнствен шеф който е обсебен от Ешреф.  Но този шеф не се знае за сега дали е мъж или жена. 
Ешреф ще се влюби в Нисан , която всъщност ще се окаже Руя момичето от мечтите на Ешреф в което е лудо влюбен и не може да намери и открие от години. 
Така че Нисан - Руя ще се окаже фаталният край за Ешреф Биг боса на мафията. Тя ще го предаде или Йок ! Любов и луд екшън ще има и игрички...
Утре  когато съм на компютъра ще споделя точното резюме и история.

Много се радвам за Неджип страхотен актьор е.

# 189
Нинче, аз съжалявам, че смениха първоначалния екип. Но Демет и Енгин бяха двойка №1 и някой ден ще ги гледаме пак.
Приспивната песничка ми е любима, с много красив текст.
https://www.youtube.com/watch?v=c8gIV-wQPTY&ab_channel=ATriumphOfMusic

Под прикритие - това е само за Демет!

# 190
Затишието вчера се превърна в буря и още не мога да насмогна на информационния поток Kissing Face

Арабите са пуснали този синопсис за сериала, предполагам Феми също визира него. Не знам, доколко е верен, но все пак да споделя:

Ешреф е достигнал върха на своята мощ в подземния свят. Той е лидер на престъпна организация, има всичко, което пожелае, смел е, има власт, пари и хора. Докато десетки жени около него го желаят, той е пленник на любовта, чието име не знае и дори не може да си спомни образа ѝ в съзнанието си. Ешреф е видял това момиче веднъж, преди години и го е нарекъл Руя (Мечта). Видял я е във ферма в Афьон, където той и чичо му работели като сезонни работници. Ешреф влиза в поправителен дом заради нея, но дори когато излиза от там, той не спра да търси Руя. Години по-късно, докато продължава живота си като важна част от престъпна организация, наречена "Сираците", той среща жена на име Нисан. След това Ешреф ще се доближи до това да обича някого за първи път след въображаемата си любов към Руя... без да знае, че те са един и същ човек! Но истината за Нисан ще бъде краят на Ешреф, тъй като тя работи като информатор на полицай на име Шедам, който е обсебен от идеята за ареста на Ешреф!

На моменти историята звучи клиширано, но както знаем - най-важното е как ще бъде поднесена. Хубавите отзиви за всички от екипа са много обнадеждаващи.

Ето още едно име от каста, за което се съобщава - Ахмет Ръфат Шунгар ще бъде в ролята на Фарук, приятел на Ешреф:

Имаме и две нови снимки от архива на този господин от сета на "Джиновете":

# 191
Кате Hug точно това е резюмето и историята, няма грешка. Никой не открива топлата вода ,но важното е как ще е написано, поднесено и изиграно и завладее публиката.   

Този младеж и новото попълнение ми е позната физиономия от някъде.  Дали не е играл с Демет в проект?
Кой ли ще бъде дясната ръка на бог бос Неджип или?

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 13:36 от femmi2

# 192
Демет не е играла с никой от обявените до момента актьори:

Ахмет Ръфат последно е играл в Kimler Geldi Kimler Geçti, но има доста сериозна филмография. На героят му в Ешреф щели да викат "професор Фарук", защото щял да бъде единственият с университетско образование от бандата, а познанството му с Ешреф щяло да е от затвора.

Героят на Наджип Мемили щял да бъде най-близкият приятел на Ешреф - Гюрдал.

# 193
Ооо момичета, благодаря ви за всичко споделено🫶

Много интересни герои сте описали, а актьорите си пасват чудесно с тях. Ahmet съм го гледала в Кой дойде, Кой си отиде. Също и в новия сериал в Нетфликс Asaf, който пуснаха наскоро. И там играе образ от подземния свят и е добър актьор.
А Неджип в Чукур направи страхотна роля.

Честно да ни кажа, за мен историята не е клише, поне според турските стандарти. Демет ще играе под прикритие, което не съм го срещала често в проекти. А Чаатай като подземен бос ще е нещо интересно и вълнуващо. На мен сценария ми е изцяло по вкуса, защото аз обичам такива проекти, извън турските стандарти. Много съм обнадеждена, дано прикове зрителите пред екрана❣️

# 194
Успешно партньорство на Демет и Чаатай 💯 и дано се получи хубав проект.

Общи условия

Активация на акаунт