🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 414
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък сега чак осъзнах защо има непрекъсната върволица от турски актьори във Верисимо на Силвия Тофанин, хем знам, че децата й са внуци на Силвио Берлускони.
"Фара" има ли някаква реклама в Италия?

# 166
Никаква реклама няма Фарата в Италия, всичко е много странно Rolling Eyes

Ето ги Демет и Онур Алп: https://www.instagram.com/reel/DDe6O2KIyGh

Не е точно това, което очаквах Animal See No Evil Имат много по-добри изпълнения Kissing Smiling Eyes

П.С. Има още нещо, което не е пуснато. Това било като загрявка един вид Nerd

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 18:10 от super_katia

# 167
На мен ми хареса, може би са прекалили малко с тъмнината.
Коментари:
Гьозде: "Казваш, че първия от поредицата е в ефир"
Демет: "Разбира се, казвам"
Скрит текст:
Обаче - в нейния профил на третия път ми остава сърчицето, не знам защо.  Тоест харесвам публикацията й, но след време ако я прегледам пак - не е отбелязано.

# 168
Фло, атаките към профила ѝ в инстаграм изобщо не са спирали. Постоянно гледат да го вкарат в спам алгоритъма, за да не излиза в информационния поток и да губи коефициент на ангажираност на последователите (основен показател, които интересува рекламодателите). Щом на мен (въпреки че имам абонамент за всичките ѝ публикации) някой път известията ми се появяват с часове закъснение или изобщо не се появяват (както например за последното видео), говори достатъчно красноречиво. Вероятно може да си наеме екип, който да се занимава само с оптимизацията на социалните ѝ мрежи, който да качва супер обработени и имиджови снимии, но тогава ще изгуби много на автентичност, затова аз лично предпочитам да си остане все така хаотична Nerd

В този ред на мисли, включванията ѝ от днес:

Добро утро, деца на Баръш Манчо и посещение на новия дом на приятеля ѝ Енгин Коджагьоз.

Вчера и дизайнерът Ефе Батур сподели снимки:

От снимачния процес >>> https://x.com/i/status/1867286024994664574 и https://x.com/i/status/1867340492511302021

Да се допълня, изкуственият интелект много е задобрял:

Селска жена, която благодарение на шапките прави революция и се превръща в модна икона.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 12:18 от super_katia

# 169
А на мен ми се гледа ромком 🙂

# 170
На мен ми се гледа, каквото и да е - Демет много липсва на екрана Relieved

Пак не става ясно за къде се е нагласила така Hands Nail Care

Днес пуснаха и едно интервю от наградите на Техническия университет от миналия декември Smile https://www.instagram.com/reel/DDjnzngNUyy

# 171
Дааа, очертава се и втора година да липсва с нещо ново на екран. Disappointed
Продължава активно да рекламира марката Gigii's с последната си публикация.

Отново с Илхан, от феновете:

# 172
От немай-къде скачаме от изкуствения интелект на мис Аквитания (област в Югозападна Франция), която на определени снимки доста прилича на Демет:

Laura Marque

Демет

Show TV не са пропуснали танца с Онур Алп:

Няма да се разсърдим, ако вече споделят и другата част от изпълнението, както обещаха... Kissing Face

# 173
Скоро ще караме на спомени и изкуствен интелект. Smile

# 174
Май, май... Joy

В къщи си е, болна Animal Smirk Cat

---------------------------------------------------------

Бесте ѝ прави компания People Dancers

----------------------
Айдееееее - Демет и Чаатай ще си партнират в сериала “Eşref Rüya” Rocket

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 17:19 от super_katia

# 175
И при колежките да се включа 😀

Çağatay Ulusoy и Demet Özdemir ще си поделят главните роли в сериала Eşref Rüya, който се очаква да бъде излъчен по Kanal D.

Попътен вятър на нашите хора, успешен съвместен проект и много гледаемост 🍀🍀🍀

# 176
Здравейте на всички.  Не се въздържаха да се включа и да го напиша макар, че ме изпревариха. Нашите любимци ще си партнират в "Ешреф" и ще си поделят главните роли.  
Доволна съм от избора Демет е успешна и можеща актриса и опитна също, като Чаатай с много фенове по света. Харесвам я повече в ромкоми там е супер ,но и в драмата се справя добре.  
Да си призная изненадана съм, защото Демет беше споделила, че за  момента няма проект. Явно е размислила след предложението на продуцентите.  Историята е много вълнуваща екшън жанр.
Режисьора е от най добрите в този жанр Улуч Байрактар и сценариста е много хвален. Но нищо не съм гледала негово.  
Да си пожелаем успешно партньорство и рейтинг така важен за турците. 🍀 Канала е добър  и прави реклами на продукциите макар че и те режат като няма накъде... В соц. мрежите е лудница и много се радват. Имам някой опасения ,но се надявам да не се стига до там.
Демет е доста социална ще разчитаме на нея ,щото на колегата Йок.  Толкова е потаен и изведнъж бууум разбираш че си има и гадже ново. Какво съвпадение.. баш, когато обявиха партньорката Бирсен писа, че Чаатай и Аслихан Малбора изживяват любов далеч от всички. Ако е вярно трябва да е от скоро ,щото нямаше никакви индикации затова от двамата.  
Но може да се се опознавали и сега да имаме новина.
Всеизвестно е че не обича особено Демет и двете не са в добри отношения  точно сега да напише това е съмнително и може да е нарочно. Иначе Чаатай много го уважава и си личи по изказа. Ако е вярно ще си проличи занапред ако се покажат и заедно. Ще са красива двойка. По принцип сме свикнали на друг типаж жени и възраст.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 01:25 от femmi2

# 177
YoanaIv., femmi2, много се радвам - и за партньорството, и за това, че пишете HugHeartbeat Абсолютна изненада Scream Тъкмо се жалвахме, че Демет ще направи прекалено голяма екранна пауза и ето, днес Misc Bomb

Hands Pray Дано с Чаатай си паснат като партньори (защото Енгин вдигна летвата много високо Kissing Face).
Pencil Дано сценарият е интересен и турската публика припознае историята като своя.
Nature Earth Africa Събирането на двама актьори от ранга на Демет и Чаатай е ясно, че цели и международните пазари, дано те също са благосклонни към този проект.

Иначе реакцията на онази, чието име не споменаваме (Б.А.) е доста красноречива - понеже новината не излезе от нея, а директно от On Talent, Kanal D и др. заинтересовани страни, веднага се опита да измести фокуса и да неглижира Демет... Това нейното си е за диагноза Rolling Eyes

Ще се върна да прочета какво са писали момичетата в темите на Чаатай за подготовката на сериала. В лексиконен формат да споделя най-основното:

Заглавие: Eşref Rüya
Продуцент: Tims&B (Тимур Савджъ и Бурак Саяшар)
Режисьор: Улуч Байрактар
Телевизионен канал: Kanal D
Начало на снимките: в края на януари 2025 г.
Героят на Чаатай: Ешреф - смел, силен, богат, имащ всичко, но попада в плен на любов, чието име дори не знае.
Героинята на Демет: Нисан - млада музикантка, която кара сърцето на Ешреф да тупти за Руя.

В момента програмата на канала по дни е следната:

Понеделник - Uzak Şehir (Далечен град)
Вторник - празно
Сряда - Annem Ankara (Майка ми Анкара)
Четвъртък - İnci Taneleri (Перлите)
Петък - Arka Sokaklar (Опасни улици)
Събота - празно
Неделя - празно

# 178
Катя ,💐обръщай се към мен с Феми така съм свикнала и ми е по приятно. Така е целят се много международни продажби и успех с тези две имена. Някой вече предричат че ще са двойката на 2025 г. Канал Д има доста успешни излъчвани проекти и почти всички дни са заети..
Събота и Неделя не ми се иска но.. Новината я видях от страницата на продуцентите ,не знаех че канала и агенцията са я обявили.  Бирсен писа затова в статия за новата връзка на Чачо като спомена и Демет, като екранна партньорка. Може и отделна статия да напише. 

Имам въпрос .. Кои са продуцентите на " Казвам се Фара" ТИМС или други ?Чаатай за първи за първи път ще работи за тази компания.

# 179
Аз много се радвам за съвместния проект и съм сигурна, че ще е успешен☺️

Само да спомена, че Неделя според мен отпада като вариант. Тешкилат е продукция на същата компания, Tims. Те едва ли ще сложат 2та си проекта да се конкурират в един и същи ден.

Общи условия

Активация на акаунт