🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 415
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Обожавам я, само тя може в малко над минута да каже и покаже толкова много Heart Eyes

https://www.instagram.com/reel/DDHmaEfA6XQ

# 151
От Демет:

# 152
Още фотографии, споделени в пълно качество:

Излезе информация, че по чешката Prima Love ще пуснат "Между мен и света" от 26 януари. Не мога да намеря първоизточника, за да съм 100 % сигурна, че е вярно, но ако е така - радвам се много, защото това е определено една от най-силните работи на Демет Hearts

Ейлем нещо се е затъжила за нея:

# 153
От @aylincetinkayacom:
"Демет е една от малкото жени, които познавам, които са толкова красиви отвътре и отвън, толкова естествена, искрена, която си струва и която държи всичко под контрол. Тя е запазила генетиката на красотата си и не я е променила. Екипът ми леко съживи цвета на устните, замествайки малката липсваща контурна линия..." /авт.превод/

За Пепелчето  /разберете се с Катето Simple Smile / :

Страхотен партньор беше на Демет в Любовните тактики!

Интересно дали тя ще ходи тази година на Pantene Altın Kelebek, миналата не беше.

# 154
Фло, благодаря ти Hands Raised Hands С Пепелчето все някак ще се разберем Stuck Out Tongue Winking Eye

На Пеперудите се съмнявам Демет да присъства. Тази година няма с какво. Вече няма и ангажимент към марката спонсор.

Тази Айлин Четинкая не знам дали има нещо общо със сестрите Четинкая (Сибилата е приятелката на Шуки, сестра ѝ също е някаква инфлуенсърка, освен че са богаташки щерки, де...), но е поредният човек, който описва нашето момиче по абсолютно един и същ начин Hug Всички я обичат Heartpulse

Иначе вчера като видна Animal Fish сподели този текст за зодията си с коментар: "подпис и печат"

# 155
От Демет:

Има коментар със сърчица от @gulnurgunes, нали тя е сестра на Кадир бей?
Тази рокля, както и последния костюм /белия/ на Демет са от нейната марка Gigii's  

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 17:58 от Florale

# 156
Не знаех за дрешките, че са от нейната марка, иначе - да, сестра е на Кадир и явно в джет сет средите на Турция е доста популярна.

Залезите в пустинята са наистина много впечатляващи, ама не знам Демет къде точно нацели да снима далекопроводите Joy

Появи се информация, че "Казвам се Фара" ще започне да се излъчва в Италия по Mediaset Infinity от 13 декември, всеки петък с по 3 италиански епизода наведнъж, което се равнявало на един оригинален. Скоро ще разберем дали е вярно:

# 157
Да видим какво ще кажат италианките за сем.Лекесиз. Simple Smile

Демет явно харесва марката Gigii's, още миналото голямо лудо гръцко лято се издокарваше с нея.

С Еngin Kocagöz си разменят цитати от песента Bi Bulsam на Seden Gürel под пустинните й снимки в Инстаграм:
Скрит текст:
Тръгнах съзнателно по пътя, още ме боли сърцето,
чудя се дали не греша,
само ако можех да го намеря, само ако можех да съм сигурен.
Нарочно тръгвам по пътя, още ме боли,
ако имаш такива приятели,
не си търси друг враг.
Опитаха се 10 пъти, 100 пъти, 1000 пъти
Не се получи, не се получи, не беше достатъчно, полудяха.
Те се напиха, заклеха се да ни довършат,
но аз съм здрав като любов, като майка, като замък,
като сняг на върха, тих и спокоен като езеро,
Внимавайте, преди да се превърне в лавина,
преди да набъбне и да се разпени,
Боже мой, боже, о, боже!.
..../авт.превод/

# 158
Не че има някакви новини, но да повдигна малко темата Nerd От днешната активност на Демет:

Иначе феновете творят с помощта на изкуствения интелект как би изглеждало едно евентуално партньорство с различни актьори:

И като шапкарка са я издокарали... така и не стана ясно кой сериал със силна женска история, чиито снимки
са отложени визираше в последното си интервю - дали Шапкарките, или за турската Мата Хари Rolling Eyes

Преди време обещах да преведа една интересна статия. Ето я https://digitalcontent.prensariozone.com/25-anos-de-calinos-scre … rah-en-mipcancun/:

В рамките на MIPCancún 2024, Calinos Entertainment привлече вниманието на публиката с ексклузивна прожекция на първия епизод на Farah, най-новият им международен хит. В същото време компанията беше главен спонсор на традиционното парти по откриването на събитието, което привлече цялата професионална общност, присъстваща в хотел Moon Palace.

Събитието започна с презентация на Фърат Гюлген, който подчерта важността на тази адаптация на „Чистачката“ за международните пазари, особено за Латинска Америка. Преди прожекцията присъстващите се насладиха на видеоклип, в който участваха видни ръководители от индустрията, които споделиха своите гледни точки и изпратиха топли поздрави към присъстващата публика.

Прожекцията на Farah не само потвърди ангажимента на Calinos Entertainment към качеството и иновациите, но също така и ангажимента им за разширяване на връзките с глобалната публика.

Г-н Гюлген, главен изпълнителен директор и основател на Calinos Entertainment, каза: „Много сме щастливи да обявим, че разполагаме с множество програми за латиноамериканския пазар. Когато започнахме копродукцията в Румъния преди две години, започнахме с адаптирането на един от нашите формати, „Моят живот“, с името „Адела“. Сериалът е продуциран от турския екип и пожъна голям успех. Досега „Адела“ е излъчен в повече от осем страни, включително две в Латинска Америка. Днес ви представяме “Фара”. Тази продукция, както споменахме по-горе, е адаптацията на „The Cleaning Lady“. Тази година той дебютира в Панама с отлични резултати. Следващата година вече имаме потвърдени още три държави, като по този начин консолидираме влиянието на „Фара“ в Латинска Америка. „Много сме развълнувани от това, което предстои.“

Farah, основната турска драма в каталога на Calinos Entertainment, е адаптация на награждавания аржентински сериал La Chica Que Limpia, продуциран от O3 Medya. Сериалът разказва живота на иранска жена, която, след като бяга от страната си и се сблъсква с опустошителна съдба, се бори да оцелее в Истанбул като чистачка, за да издържа болния си син. С участието на Engin Akyürek и Demet Özdemir, заедно с изключителен актьорски състав, Farah съчетава драма, саможертва и оцеляване в дълбоко човешка история, която изследва издръжливостта пред лицето на бедствието.

Знаех, че румънците са направили тяхна версия на "No. 309", но това, че турците са продуцирали "Адела" в Румъния беше нов момент за мен Smiley

И буквално преди минути Дисни + Турция са публикували, че "Казвам се Фара" и "No. 309" са налични за гледане на платформата:

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 19:15 от super_katia

# 159
  • София
Кате, благодаря за статията.Едно топло чувство го обзема човек,когато любимецът му е оценен,и в този контекст,се питам,а  уважаемите турски зрители какво чувство изпитват,четейки такива статии.На гордост,че са по компетентни от останалите или на размисъл къде са бъркали при оценката на филма.Макар,че всяко зло за добро получи се филм без изсмукано разводняване,но можеше още един или два епизода да заснемат.Сега вече чакаме нещо ново,затъгувахме по лудетината.
       Приятна седмица и трепетно очакване на Коледните празници,а аз  ако ми е писано.ще изкарам  1 седмица с коледния Мадрид- с празниците и светлините  и с малка надежда, да зърна някъде Демет,ако реши да посети града отново.

# 160
Фло, ❤️ благодаря за Шюки! ❤️
С Катето се разбрахме "зад кулисите", надявам се, че я убедих. 😉 😝

Подарявам ви един много готин  Енгин ... 😍
https://www.instagram.com/reel/DDT7vkXIGC0/?igsh=MThrNnc2NHZjbTBxNQ==

# 161
Момичета, вие хубаво се наговаряте за Шуки зад кулисите, ама да имате предвид и третия силен играч - направо на сцената:  "Сибилата" /по Катето/. Laughing

Енгин е най-любимия ми партньор за Демет, удоволствие беше да ги гледам заедно.

Забелязвам, че Демет я копират не само в изпълненията й:

# 162
Flo, направо ни попари с Пепелчето, обаче не ни отписвай така лесно Joy Никога нищо не се знае Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес, както много често напоследък, публикациите на Демет са социално насочени. Този път за бездомните котки Animal Paw Prints Актрисата, която играеше злата иранска прислужница във Фара нещо се е присетила с носталгия за сета.

И понеже идва краят на годината, вече се започва с някои равносметки. Това са кориците на Демет през 2024 г.:

Sober Digital (Турция), Hi Celeb (Индия), Elle (Италия) и Marie Claire (Турция).

Има и нов рекламен договор с марка, която между другото също е доста социално ангажирана и има редица инициативи, насочени към жените Hands Clap

"За да пуснат корени спокойствието и щастието във вашия дом, както маслиновите дървета в почвата... Konfor носи средиземноморието у вас" Flowers Herb

Изглежда, че се потвърждава и началото на "Фара" в Италия https://www.sardegnaoggi.it/spettacolo-e-cultura/2024-12-08/8613 … i-chi-arriva.html

Пиерсилвио Берлускони напълно промени курса, като се фокусира върху нещо новаторско - турските сапунени опери. Различни са тези, които са в ефира на Canale5 от тези, излъчвани по Rete4. Главните герои се превърнаха в новите любимци на италианците, но има една актриса, която спечели сърцата на всички - Демет Йоздемир. А от 13 декември тя ще бъде герой на нова сапунка. Сериалът „Аз съм Фара“ пристига. Нарича се „Io sono Farah“ и ще бъде достъпен за безплатен онлайн стрийминг на портала Mediaset Infinity от петък, 13-ти, 3 епизода ще бъдат достъпни всеки петък, което ще държи феновете пристрастени към нови истории, които да изживеят.

# 163
Кате, права си - и с пръстен да се похвали, в тези времена пак не се знае. Simple Smile

Демет сигурно вече е в зимна ваканция. Напоследък прави реклама и на AO:

# 164
Flo Heart, тъкмо се учдех от къде е третата снимка с това палтенце, понеже вчера Демет пусна една, брат и друга, а за третата се замислих сериозно дали не е създадена с изкуствен интелект Joy То вече в нищо не можеш да си сигурен Animal See No Evil

Началото на деня беше запазено за Дуа Липа:

https://www.instagram.com/p/DDSAbZKxUuG/

ЧРД на Бурджу Йозберк:

Днес се гордее с участието на Халюк Билгинер във филма "Мария":

Movie Camera https://www.instagram.com/p/DDcgwFfM7iW/

Добавям и един интересен фрагмент с Фарук Тургут, който казва, че тече сериозна подготовка за Шапкарките (или както ги прекръстиха "Цъфтят цветя"), които септември месец трябва да са на екран. Завършили са сценария на първите 3-4 епизода https://x.com/i/status/1866452299133948148. Все повече клоня към версията, че именно това е проектът, който Демет е избрала и търпеливо изчаква Sign Clapper

Иначе онзи ден ми хареса публикацията на Дениз Байсал по повод преждевременния финал на "Фалшификатора" https://x.com/DenizBaysaldb/status/1866232457055379810

Специални благодарности на нашите зрители. Може да е „просто телевизионен сериал“, но мисля, че всички се нуждаем от различни проекти по телевизията. Не искам да критикувам ничий вкус, но ме натъжава много, че само 4500 домакинства определят гледаното от 85 милиона. Не го казвам конкретно за "Фалшификатора", може би дори и системата да беше друга, резултатът нямаше да се промени, не се знае, но има много проекти, които са завършени внезапно след месеци на усилена подготовка. Мисля, че вече намалялата телевизионна аудитория заслужава да има повече възможности за избор, без да се налага да плаща.

Общи условия

Активация на акаунт