🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 275
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Харесвам си и аз Птичката най вече взаимодействието между главните , то е направо Пожар !
Демет много я бива в ромкомите . Ягодова любов също много ми харесва , приятно сериалче .
И в драми съм я гледала . Има свойството да си химичи с колегите.

дали ще издадът още от каста до края на декември ...  Това не ми харесва на ТВ епизоди по два часа и нещо и пълнежите.. Час и нещо е нормално . Затова и избягвам много да гледам там и свикнах повече на платформите. Надявам се поне на 20  епизода, както беше в Гаддар пак зимният сезон . Още ме е яд че не отпуснаха поне още  един , два епизода.  Имаше потенциал. За "Ешрефа" колко брой епизоди са зависи и какво са договорили, също така и кога ще излязат и лятна ваканция юни или юли. Нека почне пък ще видим и ще си проличи ако ще има продължение. Така е рейта определя и рекламите и печалбите .

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 17:29 от femmi2

# 241
Здравейте, Леона Hug

Понеже "Ранобудна птичка" е излъчван по БТВ под заглавието "Свободен дух", епизодите, които бяха качени във Vbox с български субтитри вече не са достъпни Smirk
В Playtube видях, че се намират дублираните епизоди, но заради изскачащите реклами не ми се иска да пускам линк. Намират се лесно през търсачката Mag
Аз лично предпочитам оригиналните гласове и български буквички. Ако не можете никъде да ги откриете, ще измислим някакъв вариант за лично изпращане Kissing Smiling Eyes

Вече започваме и с рекапитулацията на годината https://x.com/i/status/1870797205482668457

Приятна почивка на всички Coffee
Leona, един от вариантите е да опиташ да го потърсиш като Птицата на зората, но трябва да се справиш с рекламите. Simple Smile
Любим сериал, истинска приказка!

Скрит текст:
От фен №1 завинаги:

.    И аз предпочитам със субтитри,но не намирам никъде.Ще бъда много благодарна ако ми помогнете.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 17:16 от Leona Manolova 621726

# 242
Демет много я бива в ромкомите.
Е как, Демет е кралицата на ромкомите!

Почти ни обещаха с Енгин Акюрек да снимат комедия. Искаме да се забавляваме и ние! Smile

# 243
Попаднах на интересна статия от "критика" Сина Кололу, писал е за доста сериали, затова пускам и линк, който иска да си я чете с преводач: https://www.odatv.com/yazarlar/sina-kologlu/settar-tanriogen-kay … donuyor-120077738 Споделям само частта, която нас ни засяга:

Демет Йоздемир в ролята на музикант - какъв солист ще бъде?

Телевизионният сериал „Eşref Rüya“ ще започне снимки в края на януари. В амбициозния проект главните роли ще се изпълняват от Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, едни от най-обсъжданите актьори в индустрията. Демет Йоздемир ще влезе в ролята на Нисан, която според появилите се писания ще е музикант. Това е една от неизменните професии в нашите сериали. От времето на Йешилчам ли идва тази мода (буквално мерак е написал)? Има ли звезда на Йешилчам, която не е свирила на пиано? В сериалите ни е имало и цигулари. Разбира се, винаги са се престрували, че свирят. Разпитах се насам-натам: Демет Йоздемир ще свири ли на инструмент? Щяла да бъде част от музикална група. Ще пеят със собствените си гласове. Пяла е в „Ранобудна птичка“, после и в „Казвам се Фара“. Пуснах си да я чуя отново. Не е зле, но знам, че всъщност има опит в танците. Да видим тази нова вокална група с кои песни ще спечели сърцето на нашия брат Чаатай?

Гарантирани ли са добрите рейтинги, когато си звезда?

Още един проект със звезден състав. Това обаче вече не работи, особено по ТВ каналите. Чаатай Улусой последно засне „Gaddar“. Началото беше през януари 2024 г. и приключи през юни същата година. Беше трудна работа. Демет Йоздемир последно направи "Казвам се Фара". Първият сезон получи прилични оценки, вторият обаче падна до 15-то място. Рейтингът не е показател. И така, как беше сериалът? С една дума - труден. По някаква причина не можем да изоставим манталитета, че щом има много фенове, каквото и да направим, ще бъде гледано.

Този господин и преди е писал тенденциозно, но тъй като сме широко скроени го публикувам в цялост Kissing Никой не хвърля камъни по дърво, което не ражда плод Wink Дано да си е взел хонорара от там, от където му плащат Money

Ново от DIAFA:

# 244
Изнасят данни, че през 2023 год. на международния пазар са продадени турски сериали за 1 милиард долара  /не е ясно за колко епизода и кога са правени/.
А колко епизода годишно произвеждат и колко са им приходите от тях на вътрешния пазар не казват.
Продуцентите си правят сметките, ние избираме да гледаме ли. Smile
Adim Farah например си беше направо филм, но около 17-та серия, този изключителен ефект за мен като зрител се изгуби. Някъде там май сменяха и режисьори, сценаристи... Обаче, като фен на Демет, продължих да гледам, макар и предимно FaHir. Демет и Енгин играха с такъв заряд помежду си, обичам сцените им, ще ги гледам още...

Певица от група значи? Хм, незнайно защо се сетих за един, който не споменаваме...
==============================
Феновете са неуморни:

Братчето и сестричето на Керимшах: Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 10:28 от Florale

# 245
Певица в група звучи доста хитро, защото така Демет ще има вокално подкрепление. Не знам дали ще ѝ остане време да вземе някой и друг урок по пеене, че това си е много сериозна работа. Важното е да не се излага  Animal Hear No Evil Предполагам, че не това е целта на екипа и са премислили нещата, още когато са ѝ предложили ролята. Иначе си е трудоемко начинание, защото най-малкото трябва да влезе в студио, за да си запишат набелязаните песни Microphone

В тази статия ни повдигат още малко завесата за Eşref Rüya https://omedyam.com/esref-ruya-ask-ve-sucun-catismasi/. Споделям само новите моменти:

Нисан ще донесе нов вятър в живота на Ешреф и ще му предложи различна гледна точка. Тази ситуация ще създаде възможност за Ешреф да се изправи срещу миналото си и да спечели вътрешната си война.

Докато сериалът изследва задълбочено динамичната връзка между героите на Ешреф и Нисан, той ще разкрие на публиката сложността на двустранните отношения и вътрешните конфликти. „Eşref Rüya“, в който темите за любовта, лоялността и наказанието излизат на преден план, се откроява като продукция, която има шансове да впечатли публиката както с вълнуващи сцени, така и с емоционална дълбочина.

Този нов период в телевизията ще позволи да се извлекат много поуки от историята на Ешреф и Нисан. Затова сериалът си поставя за цел да надхвърли обикновената любовна история и да се обърне към човешката психология и социални проблеми, разказани с езика на приказките.

Това последното ми напомня, че част от екипа стои зад любимия ми Езел Sunglasses Нищо няма да казвам повече Kissing Face

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 13:50 от super_katia

# 246
Ох , и аз това си мислех че трябва да се поработи сериозно върху това да е певица особено в група.  Може би ще вземе някой урок има време затова.  Но както казвате ще има подкрепление.
След като е приела ролята няма да е без причина и ще се постарае. До последно избираха партньорка и се гадеше коя ще е какви ли не имена се извъртяха и желания. Искрено вярвам че всичко ще е професионално и добре обмислено и изпипано от екипа и режисирано и написано и ще се вълнуваме  с историята и актьорската игра. Демет може да не е певица в тая група , а да е музикант свирещ ,но затова също се иска умения.    

Кате Flowers Hibiscus благодаря за любопитните и интересни неща, които откриваш и  споделяш. Новата статия и прочит ми хареса и заинтригува още повече за сериала.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 14:21 от femmi2

# 247
Катето е нашия главен информатор. Flowers Hibiscus

# 248
От 2013 г. насам, феновете на Демет са обявили 24 декември за нейния ден. Датата е избрана заради рождения ден на първата ѝ героиня - Айлин Айдоан от фантастичния сериал SBSV. Пожелавам ѝ още много години да празнуваме и все да е на екран Stuck Out Tongue

Тази енергия заразява Revolving Heartshttps://x.com/1demetsevgisi/status/1764605092278194288

2024 г. не беше лоша, но ѝ пожелавам 2025-та да е най-добрата досега Flowers Four Leaf Clover

Относно ситуацията около Чаатай - струва ми се, че някак много организирано му спретнаха черен PR точно, когато излезнаха повече детайли за Ешреф Руя... Но тъй като днес започват светлите рождествени празници няма да си разваляме настроението  с негативни емоции.

Мир, спокойствие и уют във всеки дом желая Hands Pray

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 14:58 от super_katia

# 249
Heart
От Calinos Entertainment:

Предлагам, ако е възможно за сценария, вместо певица, Нисан да е танцьорка:
https://www.instagram.com/reel/CH0NwPngo39/?hl=bg
И Maluma я беше харесал:

Ново!
https://www.instagram.com/reel/DD9yGPUIrWV/?hl=bg

# 250

И аз нямам против да е танцьорка Нисан . Много и се отдава .
Относно ситуацията при Чаатай бей или Дон Жуана ...Черен пиар ли е от някого или сам си го направи ... Не е за сефте , когато има предстоящ проект . Не мисля че използва Малбора за рейтинг има нещо между тях двамата какво е те си знаят .

това е перфе Hands Ok Hand

# 251
Днешният танц   Демет & Онур е огън, благодарим им за подаръка!

Следват Демет & Чаатай:

# 252
Страхотни са Демет и Онур Алп Heart Eyes А вероятно не е и последното видео от поредицата Sunglasses

Това е от бекстейджа People Dancershttps://x.com/demetozdechile/status/1871618626505310209

Отбелязва и "собствения" си ден Kissing Heart

Добре, че ви има! Обичам ви много, заедно израснахме и продължаваме да растем Heart 24.12...

# 253
И ние я обичаме, голям кеф е да си й фен!
Днешното видео много бързо мина 1 млн.гледания!
Мисля, че това им е рекордът засега с 58 млн.гледания:
https://www.instagram.com/reel/CQY9o-lgBla/?hl=bg

"Шок в Глобуса! Турската сапунка побеждава „Mania de Você“ и води в Globoplay в Бразилия" Satisfied

Демет&Чаатай

# 254
Щях да питам Демет дали е последвала някой от екипа с който ще работи в новият проект.
Не че е толкоз важно ,но..
Айде да снимат вече тия плакати нещо движение да има.. ако можИ без поредни Bowling почивка от тях.

Общи условия

Активация на акаунт