🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 283
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Честита Коледа, момичета Nature Dizzy Живи, здрави и много щастливи Flowers Cherry Blossom

Феми, преди няколко дни фенове бяха забелязали, че Демет е последвала продуцентската компания и единия от продуцентите:

Откакто смениха някои функции на Инстаграм, не е толкова лесно да видиш кой последно е последван... Но в това отношение - Демет по принцип е много общителна Blush

Сценаристът е споделил вчера интересна своя мисъл: "Сценарият не е, за да разкаже историята, а за да я прикрие".

# 256

Кате Flowers Tulip Мерси . Знам, че е общителна и ползва соц мрежите и затова попитах .  Не знаех и колко и са последователите  , но браво за цифрата .  Колегата е с 10 млн . Колегата дори продуцентите не е последвал още и едва ли ще го направи . Сценариста е споделил интересна мисъл , която те кара да се замислиш .

Нова международна статия за сериалите по НФ на ЧУ много добре е написана и препоръчват . Чаатай в Испания е много харесван и обичан и подкрепян .
https://www.diezminutos.es/telenovela/turcas/a62528749/4-series- … entico-caballero/

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 11:48 от femmi2

# 257
Честита Коледа, момичета!

Снимките на сериала Стари пари на Енгин са приключили, така че отиваме за режисьора! Simple Smile

# 258
Flo, прозвуча ми все едно булка ще взимаме Flowers BouquetPeople Bride With Veil CarNature Dash Sweat Smile

Изпълнителката на песента от последния танц на Демет и Онур, Стефлон Дон е харесала изпълнението им:

Така се нарежда до Малума и Джей Ло, който своевременно са оценявали таланата им Revolving Hearts

Вчера пропуснах да отбележа 5 г. от премиерата на DEK, едно наистина голямо пътешествие за Демет:

Няма да откажем подобни промо снимки с Чаатай Kissing Smiling Eyes

И накрая съболезнования за внезапната загуба на сем. Ипек. Вероятно Ъшък е брат на приятелката ѝ Ейлем.

# 259
Ооо, само чакаме да ни поканят на някоя сватба, опитни сме.

Нямаме търпение да започва "Ешреф Руя", режисьорът направо от лодката на "Старите пари" - в нашата.
Да отбележа един много усмихнат Осман Булут!

Зейнеп на Демет в DEK!!!
https://www.instagram.com/p/C3R53_Wus0q/?hl=bg

# 260
Страхотни изпълнения имаше в DEK Broken Heart

Иначе за сватбите - само в "Между мен и света" Демет не е играла булка, за сметка на това в No. 309 два-три пъти се жениха с Лорда Joy А предстои и "Джиновата сватба" Nerd

Сега обаче минаваме на погребенията - Ъшък Ипек действително е брат на Ейлем и Яшар Ипек. По мюсюлмански обичай, тялото трябва да бъде погребано възможно най-скоро от момента на смъртта. Много известни личности са го изпратили в последния му път. И Демет е сред тях:

Айде, докато пиша за това излиза информация, че в Ешреф Руя участие ще вземе и Бюшра Девели, която ще влезе в ролята комисар Чиидем (явно арабите я бяха прекръстили на Шедам и няма да е Ясемин Кай Аллен):

# 261
Еее , не можаха ли друга да изберат за обсебената от "Ешреф". Не е лоша актриса и има изтънчена красота , нищо че е кобилеста.  Някак си не я виждам в тая роля за екшън и  за Чаатай. Но може и да ни хареса. Предстои да видим.

Между другото Бюшра Дювели е клиентка в агенцията ,която е Чаатай и Енгин бей и този път уреди да се докопат до Чаатайчо.
В Гаддара бяха тамън две Joy  
Няма лошо да се дава път и трамплин и на по младите ,които сега пробиват. Важното е да имат потенциал и желание да се развиват и след това. Без талант не се получава колкото и да се бутат някой.

Иначе ще се радваме на такъв финал Ешреф и Нисан - Рюя да имат щастлив край и  видим, като  младоженци ще са страхотни.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 17:23 от femmi2

# 262
Добре дошла и на Бюшра,  гледала съм я малко в сериал с Алперен Дуймаз. Изглеждаше ми някак по-зряла, запомнила съм, че е имала връзка с Бурак Дениз и е мотоциклетистка, защото това ме изненада.
Подготовката на сериала напредва!

# 263
Не съм я гледала Бюшра, така че не мога да се изкажа за нея. Интересното е, че в този сериал с Алперен е участвала именно и Ясемин Кай Аллен. Аз някак си вече се бях настроила Ясемин да е "Шедам", въпреки че знаех, че е само слух Animal See No Evil

Как точно се провеждат кастингите и дали отделни мениджъри могат да лансират своите хора, можем само да гадаем Rolling Eyes Надяваме се винаги на най-добрия избор за съответния образ и това е Kissing Smiling Eyes

Арабите сега пишат, че кастът щял да завърши на 100% през първите две седмици на януари, 3-4 дни по-късно щели да започнат снимките. Промото ще излезе в началото на февруари, а първият епизод ще го излъчат след средата на месеца. Денят на излъчване ще е събота или вторник. Не знам от къде черпят информацията, но звучи логично.

Пак те цитират мисъл на сценариста на Ешреф:

Турците искат класически любовни истории, но аз съм човек, който обича вълнението и екшъна, просто се надявам да надградят мисленето си, макар и малко, и да оставят тези глупости.

Демет от днес...

# 264
Аз съм я гледала Бюшра и като актриса е добра.  В екшън не мога да си я представя и до Чаатай също. Иначе има аристократично излъчване. Само не ми харесва това, че е кобилеста. С Бурак Дениз бяха готино чифте в реала. 

Мениджърите не са ли затова да уреждат( лансират)  свойте хора в проекти  да се свързват с компании или те с тях или да съветват клиентите си , дори и реклами да им уреждат. Те печелят от тях все пак. Това дали да приемеш дадена роля и в кой проект решава изцяло актьора.
Мениджърите могат да влияят и за меденият образ. 

Арабите  имат източници или разсъждават логично за всичко.
Искаше ми се по рано да започнат но ... Вие, кой ден мислите и искате да е сериала вторник или събота ? Неделя е свободен ,но ще се конкурира с друг сериал на продуцентите и няма да е тогава.  Вторник конкуренцията е голяма , за събота не знам точно. Няма да се плашим от това ще се преборим.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 00:31 от femmi2

# 265
Малко ми е скучна тази актриса, но гледам да не се настройвам предварително негативно, защото за радост са ме опровергавали. И минутка за реклама - с Демет всички играят по-добре. Simple Smile
Сценаристът взе да ме притеснява с "тези глупости". Може би наистина трябва да си осигурят предварително международните продажби.

==================================
И моите новини са от арабите Simple Smile: "Бюшра Девили се присъединява към актьорския състав на сериала "Мечтата на Ешреф" като полицайката Çidam, която е обсебена от хващането на Ешреф (Чаатай) и ще наеме музиканта Нисан (Демет), за да накара Ешреф да се влюби в нея и да й помогне да го хване."
Ама ние това вече сме го виждали, Демет има опит, само че от другата страна  - тя наемаше.
Докато почнат да излъчват сериала, горе-долу за рождения ден на Демет - 26-ти февруари, може свободните дни да се променят.
Чудя се дали се познават лично с Чаатай?

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 01:44 от Florale

# 266
Flo, не знам дали Демет и Чаатай се познават лично. Би било странно за толкова години в едни и същи среди да не са се засичали някъде, но всичко е възможно. Май са и съседи в Зекериякьой House With Garden

Иначе ни пускат информации на ден по лъжичка, това е от някакво издание Damga, само по-новите за нас моменти слагам в полу-превод, полу-преразказ:

Полицайката Чийдем, един от важните герои на сериала, ще има забележителна роля. В този образ ще влезе известната актриса Бюшра Девели. Очаква се тя да подари на публиката вълнуващи моменти в кожата на Чийдем, която ще ръководи историята с нейните тайни операции. В поредицата, тя ще се опита да проникне в света на Ешреф, като използва като информатор Нисан, изиграна от Демет Йоздемир. Това ще добави голямо напрежение към любовната и криминална история на сериала. Героинята на Девели едновременно ще манипулира и ще преследва справедливост. Продукцията привлича вниманието със задълбочените истории не само на главните, но и на страничните персонажи.

# 267
На Бюшра ролята ще е от голямо значение , като изнасят още инфо. Турците умеят да правят кастинги и избират правилните хора и  се надяваме да й пасне образа на агент Чийдем . Нисан ще бъде нейният информатор под прикритие . Защо ли толкова много иска Ешреф не е само обсебването.

Това , което е споделил сценариста не трябва да ни притеснява. Иска да избяга от клишета и да е в тона на жанра и сериала да е по динамично и луда любов . Няма да е захаросана ... Има цензура поне целувки да не режат и показват ако не друго. или ще плащат глоби.  Това тяло, което вае колегата за образа на мафиот е грехота да се крие и да не се поразсъблече ... Ако бяха на платформа ехееее  щеше да е чооок горещоооо и пламенно.🔥 Двамата  не са притеснителни от камери и хора  . Stuck Out Tongue

Демет и Чаатай са съседи в Зекаракьой възможно е да се засичали там. Намира се извън Истанбул сред природа затворен комплекс с охрана и там рядко съм виждала папараци .  Ако не се познават лично вече ще се запознаят и общуват . Може и да си направили среща за проекта с екипа.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 19:37 от femmi2

# 268
Почнаха вече и март 2025 год. да спрягат за излъчването на сериала.
Кате, кастът продължава, виж там, може за информатор на информатора да се явиш, да имаме вътрешен човек! Heart

# 269
И аз си помислих че могат и за март да го пуснат след като няма да действат бързо .. но дано да успеят за февруари и задействат темпото . Това инфо нерде го пише нищо не намерих в мрежите засега .

Общи условия

Активация на акаунт