Флирт с колежка

• 5 962
  • 143
  •   1
Отговори
Здравейте! Вчера видях как приятелят ми отправя сексуални закани на шега с колежката си в онлайн пространстовото. За мен е адски неуважително, при положение, че нищо не му липсва,освен понякога добро отношение от моя страна. Доста мисля по въпроса и честно казано не ми стана изобщо приятно. Какъв съвет бихте ми дали, за да продължа с него , след като ме моли да му “простя” и твърди щ,че няма да се повтори (имайте предвид, че той сериозна приятелка до този момент е нямал и доста неща в отношенията не знае). Много над нещата съм, след като имам доста опит и може би това чувство е породено от лека ревност, макар да имам самочувствие. Не съм перфектна, не мога и да отрека, че и аз флиртувам несъзнателно, но въпреки всичко за мен ако един мъж не е “луд по мен”, няма защо да е около мен в какъвто и да е план.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 09:50 от littlechaos

# 1
  • София
Какво значи, че понякога му липсва добро отношение? Не смяташ ли, че щом ти флиртуваш понякога, пък било и несъзнателно, задаваш тон това да се случва във вашата връзка? На колко сте години? Какъв опит имаш ти и какъв има той?

# 2
А, Вие флиртувате, ама той да е кон с капаци?! 😅

# 3
Какво значи, че понякога му липсва добро отношение? Не смяташ ли, че щом ти флиртуваш понякога, пък било и несъзнателно, задаваш тон това да се случва във вашата връзка? На колко сте години? Какъв опит имаш ти и какъв има той?
Говоря добро отношение като държание, понякога не си съобразявам думите, твърде искрена съм и наранявам хората, но не го правя с цел обида. А за флирта, то е несъзнателно но никога не отправям сигнали за възможни случки и то сексуални. На 25 съм и съм имала 3 по-сериозни връзки. Той е на 23 и няма никакъв опит във връзка.

# 4
За мен е адски неуважително, предположение, че нищо не му липсва,/
Предположение? Или искаш да кажеш При положение?

# 5
Здравейте! Вчера видях как приятелят ми отправя сексуални закани на шега с колежката си в онлайн пространстовото.
Скрит текст:
За мен е адски неуважително, предположение, че нищо не му липсва,освен понякога добро отношение от моя страна. Доста мисля по въпроса и честно казано не ми стана изобщо приятно. Какъв съвет бихте ми дали, за да продължа с него , след като ме моли да му “простя” и твърди щ,че няма да се повтори (имайте предвид, че той сериозна приятелка до този момент е нямал и доста неща в отношенията не знае). Много над нещата съм, след като имам доста опит и може би това чувство е породено от лека ревност, макар да имам самочувствие. Не съм перфектна, не мога и да отрека, че и аз флиртувам несъзнателно, но въпреки всичко за мен ако един мъж не е “луд по мен”, няма защо да е около мен в какъвто и да е план.

Сексуални закани ?

Я ни цитирай някоя закана Trollface
Тя написала нещо от сорта, че не само си вее краката на почивка, а той нашия ѝ отговорил, че има желание да е между тях,  а тя работи за него и си има приятел😂
За мен е адски неуважително, предположение, че нищо не му липсва,/
Предположение? Или искаш да кажеш При положение?
Още съм афектирана, разбра ме какво имам предвид😁, моя грешка..
А, Вие флиртувате, ама той да е кон с капаци?! 😅
Ее, стига. Не го изкарвай все едно се уговарям за среща довечера. Говоря такива закачки без никакви задни мисли.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 09:52 от littlechaos

# 6
Той е на 23, има още между много крака да се вре, докато улегне достатъчно за семейство. Търси си мъж, не хлапе.

# 7
  • София
От колко време сте заедно? И наистина ли сте заедно официално, че ви знам системите на младите?

# 8
Той е на 23, има още между много крака да се вре, докато улегне достатъчно за семейство. Търси си мъж, не хлапе.
Последната ми връзка беше с по-голям “мъж” от мен и не беше готов за семейство след 3 години заедно😂
От колко време сте заедно? И наистина ли сте заедно официално, че ви знам системите на младите?
Какво имаш предвид под официално? В социалните мрежи не сме се обявявали😁

# 9
Не е нужно да има опит в отношенията, за да знае да не пише на други жени, че иска да е между краката им, когато си има приятелка. Със сегашния си опит бих го разкарала, не те обича.

# 10
Не е нужно да има опит в отношенията, за да знае да не пише на други жени, че иска да е между краката им, когато си има приятелка. Със сегашния си опит бих го разкарала, не те обича.
И аз така мисля, но все пак имам чувства, издържа ме почти изцяло в разходите, държи се добре, мил е, търси си вниманието от мен, знае да се извинява, въпреки, че като един представител от женски пол и аз прекалявам с настроенията понякога. Има цели и е амбициозен, работи много за себе си. Просто понякога смятам, че аз не знам какво искам и как да се отнасям с него..

# 11
Не е добре принципно, но при изложените други обстоятелства по добре му дай шанс. Не ги слушай тук, те за едни хвърлени чорапи се развеждат като ги слуша човек,  ама реално се оказва съвсем не така.
Дай му шанс и гледай за други изпълнения. Може изобщо да не е вложил някакъв смисъл, той ако ще ти кръшка няма да си личи само по това.

# 12
На 23 какво искате да говори.
Кипят му хормоните.
Закача се. Има мераци.
А с това "невинаги имам добро отношение" към него и по изказа звучите като незряла, разглезена кукла.
Честно казано, ако съм мъж, но сте хубавка, ще ви казвам ок ок и ще си правя каквото знам и искам. Simple Smile Нищо лично и без лоши чувства.

# 13
Този льольо има късмет, че живее в България. В някоя друга държава може за тази глупост да го осъдят за сексуален тормоз над подчинен служител.
Обясни му малко правилата на служебните отношения. Да, ясно, че сега са приятели и така нататък, но след време може и да не са.
Като гръмне някой скандал с известна личност все се намират жени, които се сещат, че са били изнасилени или подложени на сексуален тормоз от въпросния преди има-няма двадесет години.
В България порядките ни са други, но знае ли някой на кого какво може да му хрумне.

# 14
23 годишен да издържа жена е доста голяма рядкост.

Общи условия

Активация на акаунт