Флирт с колежка

• 6 206
  • 143
  •   1
Отговори
# 135
Е, в тези неща няма вярно и невярно. Всички съществуват паралелно.

# 136
Тъй де, онва от туитър е синтеза на другите две.

# 137
  • Най-красивата страна
След като той даже не се е постарал да скрие чата със сексуалните заплахи ъм колежката,значи изобщо не му пука.
Да,неуважение е това.Хойка му се на човека.
А как би реагирал той,ако авторката се сваля с някой колега?
Дали ще се подразни или пак няма да му пука?

# 138
  • Най-красивата страна
Ако видя,че моя мъж пише на някоя ,,мечтая си да съм между краката ти,, много бързо ще го изпратя при нея да осъществи мечтата си.Без право на връщане.
Защото не е последния мъж на Земята.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 09:02 от Veronikaaa

# 139
Черна станция,гледната точка я има и преди мен, но някои коментари държат да я подчертаят с допълнителна острота - както често се случва тук.

# 140
Става проблем, само ако те хванат ... а повечето винаги ги хващат.
Зависи в каква позиция си и колко ти пука. В повечето случаи могат да се хванат само за банана. Малко като крокодилски сълзи ми се виждат неговите молби за извинение.
В случая аз не виждам никаква загуба на момчето, ако се отърве от авторката на темата. Бързо ще и намери заместничка, която да издържа, докато дамата с тези претенции "или всичко, или нищо" ще и е трудничко.
Да, прав/а сте. Ако съм излязла от филма “ Погрешен завой” може и да ми е трудно. В противен случай, някъде нагоре бях написала, че доста млади момчета(мъже) искат точно това да правят(да издържат приятелките си). Дано не ме урочасате, да се запъна по пътя в търсенето…😁😁
А Вас това задоволява ли Ви като личност?

Ако видя,че моя мъж пише на някоя ,,мечтая си да съм между краката ти,, много бързо ще го изпратя при нея да осъществи мечтата си.Без право на връщане.
Ама тя авторката май не иска да го зарязва. После трябва да търси друг будала, който да я издържа, докато тя се държи "не много добре понякога". Въпреки че самата тя е на мнение, че е достатъчно готина мадама, че веднага да го замени с друг.

Извод - аз проблем не виждам. Тя си пада малко нещо нарцис, а той - простак с елемент на идиотизъм. Звучат като да се заслужават взаимно. Joy

# 141
  • Далечният изток
Е, идиотизъм, глупости. Просто е малък още. Ще се научи с времето да не си казва всичко, каквото му е в главата, както и по-добре да си крие чатовете.
Grinning

# 142
Ама тя авторката май не иска да го зарязва. После трябва да търси друг будала, който да я издържа, докато тя се държи "не много добре понякога". Въпреки че самата тя е на мнение, че е достатъчно готина мадама, че веднага да го замени с друг.

Извод - аз проблем не виждам. Тя си пада малко нещо нарцис, а той - простак с елемент на идиотизъм. Звучат като да се заслужават взаимно. Joy
[/quote]
Изводът Ви ми допадна, честно казано. Може би сте уцелили някои характеристики и на двама ни😁 То всеки след раздяла, независимо обстоятелствата ще трябва да търси някоя “будала” без значение какви са желанията за съжителство(врзъка).

# 143
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт