Флирт с колежка

• 6 177
  • 143
  •   1
Отговори
# 105
А как ще разбереш, ако просто си го мисли, а не го видиш написано. Много сте наивни.Smiley

# 106
А как ще разбереш, ако просто си го мисли, а не го видиш написано. Много сте наивни.Smiley

Е, ако е достатъчно тъп, че да си остави съобщенията и телефона отворен, за да ги видя тия закани - сам си е виновен.

# 107
  • Далечният изток
Тоест може да си мисли и фантазира, важното е да е на ум... Grinning и гаджето да не разбира

# 108
Тоест може да си мисли и фантазира, важното е да е на ум... Grinning и гаджето да не разбира

А ако аз си фантазирам за Педро Паскал дали също се брои за изневяра?
Хайде да не се правим на толкова невинни - няма как да забраниш сексуалните фантазии на някого.

# 109
  • Далечният изток
Именно де

# 110
  • Somewhere far away

А ако аз си фантазирам за Педро Паскал дали също се брои за изневяра?

Не, защото не си пишете с Педро.

# 111
Фантазия ще рече да си представя как работи между краката на колежката и да се възбужда от това. Даже докато работи между твоите крака.  А написаното в чата може да е просто чесане на езика без никакви конкретни намерения.
Та кое е по-лошото?

# 112
Цитат
... явна сексуална закана - "мечтая си да съм между краката ти"?

Това не е закана, а изразено желание.
Закана е "ще ти се напъхам между краката дори и да не искаш".

# 113
Цитат
... явна сексуална закана - "мечтая си да съм между краката ти"?

Това не е закана, а изразено желание.
Закана е "ще ти се напъхам между краката дори и да не искаш".

Второто вече си е заплаха и колежката може с тия думи написани й в чата да иде в полицията.
Определено това не е закана, това си е заплаха.

# 114
То всеки може да лелея разни фантазии, но доброто възпитание, в което все по-малко (млад) народ намира смисъл, изисква да имаш задръжки.

# 115
То всеки може да лелея разни фантазии, но доброто възпитание, в което все по-малко (млад) народ намира смисъл, изисква да имаш задръжки.

Задължение за задръжки и добро възпотание останаха в соца.
Сега всеки прави това, което иска и което смята, че е най-добре за него.

Става проблем, само ако те хванат ... а повечето винаги ги хващат.

# 116
Зависи в каква позиция си и колко ти пука. В повечето случаи могат да се хванат само за банана. Малко като крокодилски сълзи ми се виждат неговите молби за извинение.
В случая аз не виждам никаква загуба на момчето, ако се отърве от авторката на темата. Бързо ще и намери заместничка, която да издържа, докато дамата с тези претенции "или всичко, или нищо" ще и е трудничко.

# 117
Изконно се е поставила в позиция на неуважение и затова и той така си джитка.
Не я приема сериозно.

# 118
  • Варна
Където сърби,трябво да се почеше......

# 119
Зависи в каква позиция си и колко ти пука. В повечето случаи могат да се хванат само за банана. Малко като крокодилски сълзи ми се виждат неговите молби за извинение.
В случая аз не виждам никаква загуба на момчето, ако се отърве от авторката на темата. Бързо ще и намери заместничка, която да издържа, докато дамата с тези претенции "или всичко, или нищо" ще и е трудничко.
Да, прав/а сте. Ако съм излязла от филма “ Погрешен завой” може и да ми е трудно. В противен случай, някъде нагоре бях написала, че доста млади момчета(мъже) искат точно това да правят(да издържат приятелките си). Дано не ме урочасате, да се запъна по пътя в търсенето…😁😁

Общи условия

Активация на акаунт