🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 237
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, момичета!

Отбивам се набързо и при вас, за да ви пожелая усмихнат ден и прекрасно настроение.
Нека новините за „Eşref Rüya” се множат, Hands Pray а нашите любимци да ни носят само радост и позитивни емоции.
Цитат
💥 Международни дистрибуторски компании и международни канали вече са започнали преговори за закупуване на правата за излъчване на сериала "Мечтата на Ешреф" в Испания и Близкия изток. В Италия сериалът вече е закупен за телевизия от групата Mediaset. 

# 676
Привет.
Ден четвъртък, да го започнем с усмивка и да не забравяме кафето- горещо, ароматно,сгряващо тялото и душата и обещаващо бодрост и свежест!

Момичета, благодаря за всичко което сте донесли! Като истински дедективи сте, адмирации Flowers Hibiscus
Много съм доволна от изпълнението на Демет, не й  за сефте. Подобно на преспивната песен на Киримшах си я тананикам през деня.  

Очакваме  добри международни продажби Blue Heart  

# 677
Всички се надяваме на хубав и успешен проект Flowers Four Leaf Clover Няма да им е лесно изобщо. Нека силата бъде с тях Hands Pray

ЧРД на Хатидже Аслан с моя много любима песен на Сезен Аксу Heart Колкото ни дразнеше в ролята на Рахшан, толкова блага извън камерите ми се струва. Да е жива и здрава!

# 678
Катенце, ❤️ РД на Шюки малко го пропуснах, но новината за раздялата - не. 😂 Докладваха ми добри хора. 😂 🤣 😂
Ама и в стори много скромно честването сякаш само това ми излиза и то чак днес. 😟

Нищо, пак е наш, както отбеляза Фло❤️

Момичета, бгмама ли ме ограничава да ви лайквам безброй пъти или при мене е дефектът?! 🤔 🤔

# 679
Пепелче, на мен не ми се е случвало това с лайковете, но съм засичала и други хора да пишат, че са им "свършили" Hands Plus1 Не знам на какво се дължи Thinking

Иначе Демет се появи, за да ни извести, че зимната ѝ ваканция е приключила. Явно в Истанбул наистина е било сериозно положението заради снега Nature Snowflake

Голямата ѝ фенка, д-р Седа Тепе е била на сета за тийзъра. Написала е, че сега вече може да сподели снимката:

Хората помнят такива жестове цял живот Revolving Hearts

# 680
Пепелче Flowers Rose не е при теб дефекта има ограничения от форума за лайковете , като минеш определен брой. Кажи нещо за тийзъра хареса ли ти въздейства ли ти видяното ? Аз се разплаках. Sob да си приготвим предварително кърпичките и нещо силно за пиене. Накрая Ешреф с белезниците изпращащ въздушна целувка  буди доста въпроси дали не се отнася за предателство. Като цяло професионално са подходили и качествено, като замисъл режисьорски и  актьорско изпълнение. Нисан пее тъжна балада в червена рокля цветът на виното и любовта и Ешреф я слуша под светлините замечтано и приглушено. Тази песен ,която Демет изпълни е турска класика и има много версии и изпълнения.  

Ооо , имаме включване от Деметка. Kissing Heart затова нищо не се споделяше и случваше няколко дена заради снеговалежа в Истанбул нашите хора са почивали. Имат нужда нека се заредят и наспят с това усилено темпо на работа. След дълга ваканция докато се настроиш и свикнеш отново минава време ,особено когато се налага да си ранобуден вместо да се поглезиш и излежаваш на топличко. В момента продължава да е усложнена обстановката и се призовава по възможност да не се излиза , ако продължат да не снимат има риск да изостанат и да не почнат, както са планирали.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 18:00 от femmi2

# 681
Нали снимат в полицията - отдел за детска престъпност, не знам как точно се превежда. Демет какво да прави там, нали си изпя песента.  Това са комисарски дела. Laughing
От Демет:

# 682
В добро настроение е, да не са ѝ уроки Stuck Out Tongue

Чантичката ѝ е от онова сп. Sober Wear Handbag Изрових сторито ѝ от архива

От Kanal D казват, че е изпяла песни за цял албум https://x.com/KanalD/status/1892589737778594087

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 17:24 от super_katia

# 683
Мисля, че и от Канал D четат нашата тема. Laughing
Значи Демет нейната работа си е свършила, повече по сетове може да не ходи.

Шуки и Сибилата изтриха ли си вече снимките, иначе не се брои. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 684
Наистина е в снежно настроение Демет. Снегът и зимата са рядкост вече така че нека се радват хората. Колеги и актьори пускат клипчета с усмивки.  

Може и да сте прави да не е имала екранно време и затова да си е била вкъщи.

Аааа, Демет - Нисан няма да мине само с една песен да омайва Ешреф и да я слуша изгарящ отвътре и отвън. Екшънааа и тяхната мечтана и бленувана любов и история те първа предстои.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 17:54 от femmi2

# 685
Florale,
Скрит текст:
Нямах предвид този форум , а в инстаграм. Но дали там или тук е едно и също.
Все я обвиняват за щяло и нещяло. Дали тя има вина , това е без значение. Виновна е, че е тя.
Прилича ми на един скандал миналата година, всички от групата я обвиняваха , че си е присвоила пари , съдиха се и накрая се доказа че мениджъра ѝ и неговата компания са взели парите. Наскоро пак имаше такъв скандал и се оказа , че ПР ѝ я е прецакала.

Още един герой на борда Ship Сам се е похвалил Hands Nail Care https://www.instagram.com/p/DGQn-NfMP0o/ Очевидно е от кои ще е Sunglasses

Той участва и в "Майка ми Анкара" и другия по Канал Д, който се излъчва в четвъртък, не му знам името

И ново от Демет

# 686
Феми, в тази тема сме в добро настроение и често се шегуваме. Heart
Гледания на тийзъра на Ешреф в инстаграм:
при Демет - 3.3 млн.,
при Чаатай -  1.4 млн.,
при esrefruyadizitv - 3.1 млн.

С втора серия на Краля интереса ми се поизчерпа, но си поддържам мнението от първата - сериалът съдържа необходимите елементи за рейтинг. Исках специално да видя играта на Мерве Диздар.
=====================================================================
Blue,
Скрит текст:
За кой мениджър и за кой PR говориш? От лятото на 2022 год.  Демет последва Гьозде в новата й агенция.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 18:57 от Florale

# 687
Flo, взе ми въпроса от клавиатурата Kissing Heart

Нека да я има на gif-че:

# 688
Това гифче от караваната ли е ?
Къдрят й косата с ролки.
На Демет какъв е естественият цвят на косата й черен ли ?
И преди писах писах че си я представям и искам с червеникав отенък. С тая червено огнена рокля от тийзъра щеше идеално да се съчетае.🔥

# 689
Демет ще е някаква издокарана тази вечер. Smile

Вчера видях, че дистрибуторската фирма Calinos Entertainment /която успя да продаде само през 2023 год., още докато се снимаше и излъчваше в Турция, Adim Farah на повече от 30 държави/ активно рекламира в сторито си новия сериал с Алп на Канал Д, който започва в събота. На @piyasadizi има доста голям интерес - първия тийзър е със 7.5 млн.гледания.

Общи условия

Активация на акаунт