Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 836
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 735
  • оттам, откъдето започва България
Една игра на кафе Давидоф, провеждана в Кауфланд.

Извинете, че снимката е така.

# 736
И при мен зайчите днес дадоха засечка, и ми изписа, че ваучер за Макдоналдс, КФС мога след 15 дни. А аз не съм взимала много отдавна. Изобщо няма смисъл да въртим.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 16:27 от DayInMay

# 737
  • Пловдив
Зайците просто ми казаха да пробвам пак и че не би трябвало да имам проблем вече. Пробвах и стана, заявих анкетата, но още не съм я попълнила.

# 738
Здравейте, имам код за сладолед от Доминос до днес валиден.Ако някой го иска да пише.
Не участвам никъде, закото наградите не ми харесват

# 739
  • Бургас
Еййй, как ли не снимах КБ за софиямел, скрийншот, със светкавица, без светкавица, от високо, от ниско.... Снимката ми е все над 2 мг или там каквото е.
Друг с такъв проблем?
Идеи?
Мисля да им пиша.

# 740
Еййй, как ли не снимах КБ за софиямел, скрийншот, със светкавица, без светкавица, от високо, от ниско.... Снимката ми е все над 2 мг или там каквото е.
Друг с такъв проблем?
Идеи?
Мисля да им пиша.
5 дена ме измъчваше същия проблем.Намалих размера на снимката от настройките на камерата и стана.

# 741
Друг с такъв проблем?
Идеи?
Мисля да им пиша.
Ако имаш месенджър си я препрати и след това си я изтегли и тогава я качи в Софиямел. Месенджъра намаля размера на снимката.

# 742
  • при късмета
Друг с такъв проблем?
Идеи?
Мисля да им пиша.
Някой беше дал идея за скрийншот на самата снимка и аз така успях. С настройките на камера не можах да я намаля, минималното надвишава 2 мб при мен.
Пека пица с новото брашно, да видя каква е разликата. На пакет пише, че може да се оформя веднага след замесване, т.е. няма нужда от втасване и наистина не се събира като го разточваш

# 743
За такива снимки за игрите, които приемат по малко MB, трябва да намалите самата революция на снимката от настройки. Моят телефон е с 13Mp камера и винаги когато се наложи да снимам го правя на 5Mp и така става.

# 744
Току-що спечелих хамак от Пиринско😀

# 745
  • Бургас
Благодаря на всички ви!
Успях след хиляди препращания на снимката.
А това,че мога да си намаля резолюцията на камерата не го знаех.
Благодаря ти,Станимир!

Регистрирах и 4 кода на Кауфланд.
Някой до сега спечелвал ли е нещо друго,освен код?

# 746
Аз спечелих 1 лв. Joy

# 747
Благодаря на всички ви!
Успях след хиляди препращания на снимката.
А това,че мога да си намаля резолюцията на камерата не го знаех.
Благодаря ти,Станимир!

Регистрирах и 4 кода на Кауфланд.
Някой до сега спечелвал ли е нещо друго,освен код?
И аз регистрирах 4 кода от Кауфланд. Майка ми пазарува оттам, от 5-те скречкарти, едната е с печалба от 2 лв, а другите 4 ми ги даде да ги регистрирам. Включих се в играта на Мол Парадайз - падна ми се тениска от Superdry, хубава е тениската.
Скрит текст:

# 748
Аз регистрирах 3 кода в Кауфланд, на седмична база се тегли. Шанс едно на поне милион.

# 749
  • Бургас
От Кауфланд,колкото и игри да съм играла,винаги е без резултат.
Не съм с големи надежди!

Общи условия

Активация на акаунт