Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 28 248
  • 452
  •   21
Отговори
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Темата във форума: Предизвикателства, дискусии и ексклузивни промоции за потребителите на BG-Mamma
Как да се абонирате за нея и да получавате известие за всеки нов пост с игра >>>
чрез натискане на бутона „Следи“, който се намира под заглавието ѝ:

Извадка от Правилата на форума:
Цитат
17. Ограничения на призиви за гласуване в конкурси, игри и др.  
Не допускаме и премахваме призиви за гласуване в конкурси, игри и др.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи и др.

Допустими могат да са:
- международни конкурси с българско участие;
- изцяло благотворителни конкурси;
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma.

Темата е за томболи, игри, конкурси, подаръци и анкети! Моля, не публикувайте хазартни сайтове/игри!

# 1
Късмет на всички през юли. Нека всеки получи най-желаните награди и напълним новата тема с положителни постове!
От днес започва натрупването на точки в Кауфланд и Лидл за техните игри за ваучери.

# 2
  • Sofia
Дано е по-успешно лятото. Искам награда кафеавтомат. Или пералня. Рекламни материали не ми интересуват.

# 3
Честит нов месец. Heart Благодарности за темата Нека месеца сбъдне мечтите и ни изпълни с вяра за щастливи летни дни. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Игра на Кауфланд, извинявам се ако е била споделяна.
Играй за 1 от 3000 ваучера по 100 лв. с Kaufland Card
https://www.kaufland.bg/kaufland-card/igrai-za-1-ot-3000-vauchera.html

# 4
Чакам само последното теглене на Хипер, въпреки че нямам кой знае какви шансове с моите 6 вафли. За тениска от КК опуках сума ти кодове, а приложението направо го изтрих. Наградите са малко и често ненужни, а играещите страшно много.

# 5
Благодаря за новата тема, пожелавам късмет на всички! Надявам се на игри с кухненски уреди, че искам да посменя някои вкъщи!
Днес чакаме тегленето за формулата от хипер. Стискам си палци!

# 6
Късметлийски юли 🍀

# 7
  • Nesebar
Това лято много малко игри има,а тези които ги има са от определени магазини ,защо не ги пускат за всички магазини .

# 8
# 9
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема! Heart

Чакам си тениската от Кока-кола и кухненската везна от Престиж.
От новите игри засега само тeзи на Милка и Верея ми харесват и ще се включа.

Много късмет на всички през юли! Flowers Four Leaf Clover

# 10
  • у нас
Добро утро на Джулай морнинг! Имаше ли посрещащи изгрева на брега на морето?
Изобилие от награди и весели емоции през юли!
Благодарности за новата тема!

От къде намирате бира Балканско?

Кауфланд и те голяма игра - пазарувай 5х50 лв и евентуално може да спечелиш ваучер за 100 лв.

# 11
Късметлийски месец на всички, благодаря за новата тема на Станимир и Захарчето                                                             Балканско пиво купих от магазин Булмаг 
Добро утро на Джулай морнинг! Имаше ли посрещащи изгрева на брега на морето?
Изобилие от награди и весели емоции през юли!
Благодарности за новата тема!

От къде намирате бира Балканско?

Кауфланд и те голяма игра - пазарувай 5х50 лв и евентуално може да спечелиш ваучер за 100 лв.

# 12
  • София
Нищо не чакам, защото нищо не спечелих през юни. 😂 То, освен в Киндер, другаде не участвам. Имам купища прах, омекотител, сосове и пр. и нямам желание да купувам още, само за да участвам.

# 13
  • София
Нищо не съм печелила от няколко месеца, откакто стана топло и забравям за игрите.
Пожелавам си да спечеля една почивка Simple Smile
Балканско хубава ли е? 
Участвам в Узо Пломари и това е  Simple Smile

# 14
Благодаря за новата тема. Късметлийски месец на всички. Flowers Four Leaf Clover
Тази игра на А1 май е нова, но не успявам да участвам. Може още да не е заредена като хората. При вас как е? На мен ми изписва Application error.

Общи условия

Активация на акаунт