Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 56 316
  • 834
  •   12
Отговори
# 15
  • оттам, откъдето започва България
Намерих играта, но не знам дали ще могат да се четат правилата в линка:    https://media.a1.bg/newsite2018/private/pdf/terms-a … sp;    

Не може да се участва все още, изписва: Application error: a client-side exception has occurred (see the browser console for more information). Грешка в приложението: възникна изключение от страна на клиента (вижте конзолата на браузъра за повече информация).

# 16
Късметлийски месец и от мен! Благодарности на всички добри хора, които не спират да помагат и да правят темата едно уютно и прекрасно местенце изпълнено с положителни емоции.

Днес отложих за утре доставка на наградата ми от Дюрасел, че имах ходене по институции. Друго за получаване нямам, а съм се включила с покупка къде ли не Sweat Smile

Летен полъх - има такава в Практикер, не ми е на екран в момента, че им се ядосах - купих 6 сладоледа, а ми се паднаха 5 непечеливши билетчета и 1 печеливш за 1 сладолед.

Боби, и при мен не зарежда коректно новата кампания на А1, опитах няколко номера.

Не ми се получава цитирането, за това със снимка

Много я исках тази ледарка, но сега, като я видях и леко ме озадачава размера - реално колко е голяма - колкото чаша или ??

# 17
Благодаря за новата тема!
Късметлийски месец на всички!  Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последната ми награда е от 28 април тениска от КК Scream, а участвам в доста игри.
И тази седмица ме няма в Престиж, Алвина, Куинс, Киндер... Голямо МРЪН!
Имам 7 билета за проектора в КК приложението,  и 5-6 за пуфа, и там греда.

# 18
  • In The Middle Of Nowhere
Честита нова тема и късметлийски юли месец!
 Много исках телевизор но на последните 2 игри в инстаграм за тв се отвратих от печелившите. Или са едни и същи вечно печелещи или тарикати, които си тагват собствените профили в множество поредни коментари и номера минава. Трябва да чакаш на опашката вече от такива.
Ще пробвам пак-тук там.
И Чакам май нещо, ни трябва да се сетя какво 😅

# 19
Благодаря за новата тема и късмет на всички!
Аз не можах да разбера,на Милка ако не спечелиш моментна награда прехвърлят ли се точките за седмична?

# 20
  • София
И аз искам да поднеса специални благодарности за новата тема! Да е късметлийска и с повече хубави и стойности награди. Някак си и на мен ми се иска да има повече игри с техника - телевизор, пералня, прахосмукачка... И повечко почивчици и екскурзийки ако може Stuck Out Tongue

Аз чакам само една награда от Радио NRJ и се надявам този месец да имам повече късмет.
В ИГ бях по-активна, но нищо... Даже се издразних на няколко игри и тарикати и май ще го зарежа...

Мисля, като lite16 за юли да си нарека и пожелая 5 награди, та да видим дали ще се получи WinkFlowers Four Leaf Clover

# 21
# 22
Чудо! Спечелих болид от Престиж! Играх за шапка, но все пак си имам награда от Престиж, което не помня кога за последно ми се е случвало.

# 23
  • София, Дружба 2
Благодаря за новата тема! Да ни е честита и да я напълним с много и желани награди!
Куинс са звъннали днес на дъщеря ми за адрес за доставка на ножовете.

# 24
Печеля ваучер от Рошен, за първи път от тази марка. Моля да дадете повече инфо - как уведомяват печелившите и коя куриерска фирма използват ?

# 25
  • Сливен
Честит нов месец и благодаря за новата  тема!Много награди пожелавам.
Бяхме извън града миналата седмица, та тези дни си събирах пратките от офисите - наградата от Орбит, кашон със 6 студени чая и 6 чаши, Девин - 3 шишета +3 чаши +3 стъклени сламки,кашон с протеинови изкушения и плажна хавлията, един лигавник и термобутилка от Фейсбук /нямам снимка на тях. Успях и ножовете и стойката на Тефал, вече да измия и подреда 😅
Чакам утре една козметика, наградата от НовоМес и още 1 - 2 неща, и още се чудя 100 лева ваучер, за Giftcometrue.com, какво да избирам..

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 13:21 от сикрет

# 26
Късметлийски месец и от мен! Благодарности на всички добри хора, които не спират да помагат и да правят темата едно уютно и прекрасно местенце изпълнено с положителни емоции.

Днес отложих за утре доставка на наградата ми от Дюрасел, че имах ходене по институции. Друго за получаване нямам, а съм се включила с покупка къде ли не Sweat Smile

Летен полъх - има такава в Практикер, не ми е на екран в момента, че им се ядосах - купих 6 сладоледа, а ми се паднаха 5 непечеливши билетчета и 1 печеливш за 1 сладолед.

Боби, и при мен не зарежда коректно новата кампания на А1, опитах няколко номера.

Не ми се получава цитирането, за това със снимка

Много я исках тази ледарка, но сега, като я видях и леко ме озадачава размера - реално колко е голяма - колкото чаша или ??

rallii не е малка снимах с линийка размерите.

# 27
  • София
Какви игри почват от днес, освен тези на P&G?

# 28
Благодаря за новата тема. Нищо не чакам и ще играя само за хамака на Милка. Желая ви много награди през юли, за мен тази година не е печеливша.

# 29
В Лили дрогерия

Общи условия

Активация на акаунт