Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 160 - юли 2025)

• 36 297
  • 553
  •   26
Отговори
# 45
Късметлийски юли! 🌞
Благодаря за темата. Напоследък нямам време за игри, чакам само да дойдат чашите от Билла и Морети. Много ми харесват, дано да са така готини и на живо. 🍻

Марджъри, отдавна не съм печелила от анкетата на Лидл, но доколкото помня отбелязвах магазин и попълвах адреса за доставка в полето за свободен текст.

# 46
Да се оплача, че вчера си видях номера, частта от него, сред спечелилите грил от Старопрамен. Чаках смс, не получих и им се обадих. Не съм аз, но е много кофти да си видиш номера, да се зарадваш и после да не си ти печелившия. Знам че има още сумАти тел. номера започващи с моите цифри, но в игри не бях срещала досега.

# 47
  • Елхово

Да се запиша и  аз Hug

# 48
  • оттам, откъдето започва България
Като за начало на месеца реших да приключвам с Престиж, стига сме се тъпкали у дома с вафли, а в новата игра - и с бисквити. Като не става, няма да насилвам нещата. Smirk

На всички пожелавам успешен месец в игрите!

# 49
След сушата последните 10 месеца ( една раница от Рошен имам спечелена ) реших на шега да взема милка там за 10 г. , имам спечелена една шейна  и днес хамак който ще го подаря,че имам един от ариана и ми стига 😂 качвам часа да се вижда

# 50
# 51
# 52
Мислих,че разпознавам фалшивите игри в инстаграм ,но пак се вързах на една..
От инстаграм страницата на twinscredit.strelbishte са обявили ,че чакат "позволението " на победителя да го обяват.
Иначе няма да споделят скъпоценното му име и както се предполага награда екскурзия до Италия не е имало,а те си набраха безплатни последователи и споделяния.

# 53
  • Пловдив
Трети път за един ден. Наистина ли никой нищо не чете по предните страници ?
Някой пази ли линка на монстър? Да видя дали не са удължили отново срока?

# 54
  • Телиш/Плевен
Трети път за един ден. Наистина ли никой нищо не чете по предните страници ?
Някой пази ли линка на монстър? Да видя дали не са удължили отново срока?
https://bmx.monsterpromo.bg Този ли имаш предвид?
Иначе много малко хора четат назад, не само в тази тема, а по принцип...

# 55
  • Пловдив
Лале в дъжда, мерси. Тази е. Наредила съм се на опашка за велосипед, след като не ми дадоха bmw от Кауфланд. Grinning

# 56
Мислих,че разпознавам фалшивите игри в инстаграм ,но пак се вързах на една..
От инстаграм страницата на twinscredit.strelbishte са обявили ,че чакат "позволението " на победителя да го обяват.
Не знам, но само като видях как са си кръстили профила и веднага ми станаха съмнителни. Не участвах, явно добре съм направила. Blush
Благодаря за споделените печеливши от Лидл. Моят мъж е с ваучер. Heart
За играта на Skyoptic в Инстаграм, предполагам че сте го видели, но все пак... Твърдят, че няма да се вземат предвид новите коментари след отключването. Дано, че и в момента не спират.

# 57
  • Телиш/Плевен
Още с първия опит уцелих хамак: Heart Eyes

# 58
  • оттам, откъдето започва България
Мисля че не е споделяна. Simple Smile

https://www.nestle.bg/bg/icedcoffee-omv-promo

Играта „Грабни подарък с Nescafe® Barista Style и ОМВ!“ се провежда във верига бензиностанции „ОМВ“.

# 59
Игра само във Фантастико и е натрупване.

Общи условия

Активация на акаунт