Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 826
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 810
# 811
кока кола
https://www.coca-cola.bg/opitai-sveta-ot-svoqta-kuhnq
[/quote

Аз въвеждам код ,но не се получава, не изписва нищо🙄

# 812
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Леле, има ме в Лоакер

# 813
  • при късмета
И при мен кока кола не работи както трябва, нищо не изписва, просто изчезва кода. От кока кола ми пратиха линка, в отговор на въпроса къде и кога ще тръгне новата игра

# 814
  • София
И при мен кока кола не работи както трябва, нищо не изписва, просто изчезва кода. От кока кола ми пратиха линка, в отговор на въпроса къде и кога ще тръгне новата игра

И при мен просто изчезва кода и наново презарежда страницата 😀

# 815
И при мен така. Явно нещо не успя да стартира сайта.

# 816
re captcha не работи. Без него май няма да стане.

# 817
Нищо не става, като чета условията пише ,че трябва да създадем или влезем в профила и тогава да регистрираме код , а то директно показва да регистрираме кода. Дано оправят проблема скоро.

# 818
В общите условия на Колата пише, че може да се спечели и някаква чиния на място в обекта, ако участва, разбира се, със скреч карта!...

# 819
Смс от преди минута, а много се чудих дали да купя в събота Molped.

# 820
Смс от преди минута, а много се чудих дали да купя в събота Molped.
.
Честито страхотна наградата. Да се похваля и аз с ваучер от Колата. Пусна ми за Зора в хиледния опит да го регистрирам. Успех на всички.

# 821
  • София
Пробвах многократно в колата, но все не ми излизаше нищо. Регистрирах се и стана ( отново нямаше кутийка за отметка при recaptcha) спечелих ваучер за 40 лв за Техмарт

# 822
# 823
Пише ли колко са ваучерите? Аз не видях

# 824
Брей какви големи награди дават Рафаело! Ще се включа поне един път, само заради това Simple Smile

П.п. 50 ваучера, доколкото видях.

Общи условия

Активация на акаунт