Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 781
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 350
Нямам друг браузър на този компютър, само Хром.
Аз така или иначе ги регистрирам от телефона. Просто исках да знам от какво може да е проблемът. Интернетът ми работи добре, от същия компютър се регистрирах в други игри - вчера в Рафаело и Афтър ейт, там не ми изчезват полета.

# 1 351
  • София

Благодаря ви,че споделихте играта!

# 1 352
А някой друг освен мен чака ли още обаждане от Нивеа за шейната?

Мой познат също чакаше обаждане, но от Нивеа не са се свързал с него.  Предполага, че някой като с неговите имена е спечелил. Не му се занимава да им пише.

# 1 353
Изтеглени са потребителите, които печелят комплект с 5 продукта от колекцията Pantene Lift & Volume с биотин и розова вода.
Това са:

CocoNuts
Illy_
vee.vee
Пухелина
Нервен_Хамстер
Anyyyone
DENICA3
Xepka
Натуся
Лятна буря
mimsim
profi_1
Скубиду
Айяла
ass
МамаНаПринцеси
Alekstraza
soul81
Нина*
stasla
*Tincheto*
iren11
narcis.
DiK85
Contempladora
Кris_80
duh4enceto
Среднощно Слънце
Marcheto*
Pinki_81
FURIQ_65
stasha_s
bebsun
Claudia
Villy_Na
Samoa
Saloma
Paperina
boroboro
atom4e

Честито! Tada

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 26.02.2021 г. на e-mail: games@neg.bg като упоменат, че са победители в играта на Pantene и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата:
- три имена
- личен/служен адрес или офис на Спиди
- телефон за връзка

# 1 354
# 1 355
  • София, Дружба 2
Има обявени печеливши и от форумната игра за книгата с рецепти за кето десерти.

# 1 356
Изтеглени са петимата късметлии, които печелят готварската книга на Габриела Цулин "50 здравословни кето десерта".
Това са:

❤-❤-❤-Z-❤-❤-❤
Niya-
geveze
Адриа
kroki_kk

# 1 357
  • София
Излязоха и на книгите с Кето десертите, аз печеля там, радвам се, не съм печелила нищо тази година, но точно вчера казаха на мъжа ми да забрави за доста хранителни продукти и май няма да мога да я ползвам скоро, ще я разгледам с интерес, ако ли пък не, някой път за гости ще приготвя нещо от нея. Надявах се на Пантен, техните продукти ми се отразяват добре на косата.

И аз съм от тези с проблеми с нотификациите, всички известия изчезнаха, включително и за новите игри не получавам.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 14:54 от Niya-

# 1 358
Много се надявах на Pantene, но ме няма, някой ако ги разменя за нещо нека пише лс.

# 1 359
Който участва в дм скаут за Силан, да знае че има изпратени анкети от днес.
От либрес също са изпратили кода за отстъпка.
И аз се надявах на пантен, но уви! Исках и в Каменица да се включа, но не намерих от промоционалната, ще търся още 😄

# 1 360
И мен ме няма ни в Активиа, ни в Пантен ама май имаше още форумски игри, които трябва да обявят печеливши днес, та надеждата ми е там. Smile

# 1 361
  • Пловдив
И мен ме няма ни в Активиа, ни в Пантен ама май имаше още форумски игри, които трябва да обявят печеливши днес, та надеждата ми е там. Smile
Има-Белини аз чакам🍾

# 1 362
Нямам друг браузър на този компютър, само Хром.
Аз така или иначе ги регистрирам от телефона. Просто исках да знам от какво може да е проблемът. Интернетът ми работи добре, от същия компютър се регистрирах в други игри - вчера в Рафаело и Афтър ейт, там не ми изчезват полета.

И на мен днес, може би заради интернета вкъщи се мъчих няколко пъти да довърша анкета от ТALK за 2,5 лв и накрая стана през мобилния на телефона.
Инсталирайте си и друг браузър ,моите са 4 на лаптопа.

# 1 363
Струва ми се ( дано не бъркам), че имаше в темата дама спечелила ваучер на Тефал за Зора. Може ли да ми припомните-бяха купени онлайн два продукта като нито един от тях не е на единична стойност над 40 лв?
Цял ден се занимавам с един супер некомпетентен служител от онлайн чата на Зора.
Скрит текст:
твърди , че трябва един от продуктите да е над 40лв.- избрала съм си три неща на обща стойност 43 и не ми приема кода. А чата с въпросния беше просто абсурд...пишело го в правилата, да съм ги прочела..., пишело го на сайта на Тефал, ама било от Зора и Т., ама не можел да ми ги цитира, ама ги нямало на техния сайт, ама били в плащане с ваучер, ама... Просто смешно овъртане и ми загуби времето без резултат.

# 1 364
  • Пловдив
Molped  някой освен мен чака ли днес?

Общи условия

Активация на акаунт