Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 126
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 530
  • при късмета
Технополис, Зора и Техномаркет около нас са отделни магазини и никога не са затваряли.

# 1 531
  • София
Миналата година беше готино, че се комбинираха по два, а имах 4 ваучера по два на мен и ММ и си взех скара и индукционен котлон и на двата уреда доплатих по 59 лв.
Тази освен, че е по един тъпото е и че не си избираш магазин има две неща, който съм харесала в Технополис, но имам два ваучера за Зора и не ми се падна Технополис. Ще чакам, ако някой му се прииска да разменим.

# 1 532
Колата не ми пуска ваучер.От Либрес днес ми се обадиха сутринта и казаха ,че ще ми изпратят ваучера до две седмици ,но вече е при мен. Много са бързи.

# 1 533
Търся ваучер за преживяване от кока кола. ДАВАМ 2 ВАУЧЕРА НА ТЕФАЛ ОТ КОКА КОЛА.

Имам от играта на прингълс, ако Ви интересува.

# 1 534
  • Пловдив
С дневна награда съм от Либрес от втората регистрирана бележка.

# 1 535
Пробвах се за последен път в Активиа, че постелката ми за йога плаче за смяна, а я експлоатирам ежедневно. В крайна сметка след края на играта ще си поръчам нова. 😊
Единствената ми награда напоследък е книга, която много исках, нямам търпение да пристигне.
А, между другото, от Davidoff излязоха много "печени", пратиха ми нова чаша плюс малък пакет кафе. ♥️

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 18:55 от White Peony

# 1 536
И аз съм с печалба от Либрес. Ще чакам да се обадят  Simple Smile чудех се за игратя на куинс , тезш който нямат фейс и не споделят дали се броят за участващи ? Никъде не прочетох.  Има го като условие и до там. Значи ако имаш фейс играеш , ако нямаш си кротуваш ?

# 1 537
Ако нямаш играеш за малките награди.

# 1 538
Някой може ли да даде информация за играта на Durex къде се регистрират кодовете от касовата бележка?

# 1 539
Здравейте ! Днес регистрирах бележка в Либрес и ми изписа , че до 5 дни ще я прегледат. Въпроса ми е колко дни , след като регистрирахте ви пратиха смс , че печелите ?

# 1 540
  • София
Ето и моята покупка..отчаяно имах нужда от нов тиган..миналата година,ваучера го подарих на мама,че тя пък съвсем беше останала без тигани.. имам още 1 за Зора,но щом не може да е повече от един артикул онлайн, не знам дали ще имам време да отида да си взема нещо,преди да са изкупени..

# 1 541
Някой може ли да ми каже какъв е смисълът от керамичните тигани? Видях, че Тефал имат такъв вид и се зачудих каква е целта.

# 1 542
Ето и моята покупка..отчаяно имах нужда от нов тиган..миналата година,ваучера го подарих на мама,че тя пък съвсем беше останала без тигани.. имам още 1 за Зора,но щом не може да е повече от един артикул онлайн, не знам дали ще имам време да отида да си взема нещо,преди да са изкупени..

Е какво е сега това ново правило да не може повече от 1 продукт онлайн....тия от ден на ден все повече изперкват...

# 1 543
  • София
Здравейте ! Днес регистрирах бележка в Либрес и ми изписа , че до 5 дни ще я прегледат. Въпроса ми е колко дни , след като регистрирахте ви пратиха смс , че печелите ?
Регистрирах на 17ти през нощта и на 19ти сутринта ми пратиха мейл,че е одобрена

# 1 544
Някой може ли да даде информация за играта на Durex къде се регистрират кодовете от касовата бележка?

Не съм срещала тази година тяхна игра. Нещо пише на бележката ли или в магазина?

Общи условия

Активация на акаунт