Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 120
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Пловдив
Здравейте ! Днес регистрирах бележка в Либрес и ми изписа , че до 5 дни ще я прегледат. Въпроса ми е колко дни , след като регистрирахте ви пратиха смс , че печелите ?
Снощи около 23 регистрирах бележката, днес около 10 сутринта я одобриха и вечерта в 17 съм вече с наградата. Успех!

# 1 546
  • София
Някой може ли да даде информация за играта на Durex къде се регистрират кодовете от касовата бележка?

Не съм срещала тази година тяхна игра. Нещо пише на бележката ли или в магазина?
Това намерих в темата
https://cdn.bg-mamma.com/yCdy/0kBIb.jpg

# 1 547
На Дюрекс имаше игра в Метро.

# 1 548
Да споделя, че съм доволна от Душгеловвте от играта на Либрес. Много икономични и много ароматни. Препоръчвам!

# 1 549
Покажи ги де:)

# 1 550
# 1 551
  • Вестерос
Много дашни либрес, ще се пробвам и за втора награда.

# 1 552
Някой може ли да даде информация за играта на Durex къде се регистрират кодовете от касовата бележка?

Не съм срещала тази година тяхна игра. Нещо пише на бележката ли или в магазина?

Не, нищо не пишеше...

Къде в Метро?

Тази, за която питам е до края на месеца, като е с код от касова бележка. До колкото разбрах се изпраща като смс на някакъв номер, но не намирам нито номера, нито кой точно е кодът.

# 1 553
  • София
Ето и магнитчето от Милка и явно наистина е магнит + шоколад.

# 1 554
От Технополис мисля да взема зеленчукорезачка или чопър на Тефал. Моля за мнения, ако някой ги ползва. Най-вече за зеленчукорезачката.

# 1 555
Мен колата не иска да ме уважи. Тази сутрин още 1 капачка в 7 ч. и нищо. 4-5 сме пробвали досега на моя профил и на този на мъжа ми.
Снощи регистрирах бележка в играта на Либрес. Харесват ми ваучерите за биокозметика, че съм на тази вълна в момента. Искам да изхвърля всички химии от живота си.

# 1 556
  • Пловдив
Да споделя, че съм доволна от Душгеловвте от играта на Либрес. Много икономични и много ароматни. Препоръчвам!
И аз съм много доволна от сапуна с активен въглен както и от крема за крака.Браво,заслужават си парите.С втория ваучер поръчах олио за почерняване(вече съм на морска вълна😀)дано и то е хубаво!

# 1 557
Току що спечелих Ваучер за Тефал, с първият код/При нас докато заредят,промоцията ще свърши 😂 / .
Първа награда за годината 🎉🎉🎉
Урааа! Счупих каръка Wink

# 1 558
# 1 559
Вчера бях в Техномаркет и си купих тенджера с кода на тефал..на сайта им тенджерата 66 лв,там ми я маркираха 75лв и отказаха да признаят цената на сайта.Сега се чудя дали да звъня някъде да се разправям ако я бях купила през сайта щеше да е на по-ниската цена ама явно пазаруването в магазина е лукс удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт