Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 115 148
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 560
  • у нас
AniMM, много често в Технополис и в Техномаркет имат намаление само за онлайн магазина и тези намаления не важат за физ. магазин. По Коледа търсих нещо, видях го онлайн, но в магазина нямаше такова намаление, както онлайн. Говорих с консултант и той ми каза същото.

# 1 561
Стоката не е намалена в онлайн магазина не е логично да са на различни цени.

# 1 562
  • при късмета
Вчера бях в Техномаркет и си купих тенджера с кода на тефал..на сайта им тенджерата 66 лв,там ми я маркираха 75лв и отказаха да признаят цената на сайта.Сега се чудя дали да звъня някъде да се разправям ако я бях купила през сайта щеше да е на по-ниската цена ама явно пазаруването в магазина е лукс удоволствие.
Ако на сайта, на видно място, с големи букви не е уточнено, че намалението е само за сайта, тогава пускаш жалба в КЗП. Да се различават цените при онлайн и физическо пазаруване е същото, като да се различават цените на етикета в магазина и касата. Звънни в КЗП, обясни случая и те ще те ориентират коя от всички опции да маркираш в жалбата

# 1 563
https://www.instagram.com/p/CK4NH-_jjxa/?igshid=1bk9c2nzxccm7 ако има бъдещи мами, татковци, баби, дядовци и т.н в темата Simple Smile

# 1 564
  • Пловдив
12 кода от КК и едно голямо нищо Sweat Smile Здраве да е, така или иначе нищо не си бях харесала, но пък тръпката е на лице.
В Пиринско съм същия карък - сигурно над 100 кода съм регистрирала и няма, и няма Rolling Eyes
Регистрирах и една бележка в София Мел, че хобитите искат пица, та реших да пробвам брашното.

# 1 565
Момичета, в Либрес от кои магазини купувате продукти, Лили нямат реклама ,дали участват.

# 1 566
Най-накрая от Пиринско с награда, от Ариана ми остана да намеря само "це", но ще се окаже мисия невъзможна

# 1 567
Момичета, в Либрес от кои магазини купувате продукти, Лили нямат реклама ,дали участват.
От Лили участват. От там пазарувам.

# 1 568
На касовата бележка трябва да е изписано, че е закупен продукт на Либрес. Участието е с регистрация на касова бележка с поне един закупен продукт, в приложение на Либрес, а не игра организирана в конкретни магазини.

# 1 569
milena_itzina@abv.bg благодаряза бързият отговор, питах и Либрез - отговорът е че всички магазини участват.

# 1 570
  • Стара Загора
Ето и магнитчето от Милка и явно наистина е магнит + шоколад.
Да, магнит с шоколад в една опаковка е. Ето снимки от инстаграмски реклами Grinning

# 1 571
# 1 572
  • Вестерос
Появиха се темите с игрите пак.

Защо е излязъл мейла на Мереленда?

# 1 573
  • у нас
Появиха се темите с игрите пак.

Защо е излязъл мейла на Мереленда?
Мда, появиха се.

# 1 574
Игра на Нестле с покупка на храна за котки