Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 480
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 590
Теглят на  02.03.
А играта за меда не пише кога приключва, там също не е ясно ...

# 1 591
Аз имам въпрос за данъците. Как стояха нещата при по-големите награди - над 1000 лв. ? Трябва ли да се подава декларация за годишен данък ?От фирмата ми казват, че те са платили данъка, но аз трябва да  подам декларацията. Моля, ако има някой, който е наясно да ми обясни...

# 1 592
А играта за меда не пише кога приключва, там също не е ясно ...

І. Описание на играта, условия за участие
1. Играта "Подарете си сладка душевна радост с продуктите на GHoney!" се провежда на интернет страницата BG-Mamma (www.bg-mamma.com) в периода от 20.02.2021 г. до 23:59 ч. на 01.03.2021 г. („Период на играта“).

# 1 593
  • София
Хайде и ние опукахме единия ваучер за нов тостер. Взехме го от Зора. И там, и в Технополис е на промо и на една и съща цена. Доплатихме 10лв.
Почти всичко, което имам на Тефал вкъщи е от различни ваучери/игри. Само един кухненски робот е наследство от майка. Но има какво още да се взима и обновява.

# 1 594
  • при късмета
Аз имам въпрос за данъците. Как стояха нещата при по-големите награди - над 1000 лв. ? Трябва ли да се подава декларация за годишен данък ?От фирмата ми казват, че те са платили данъка, но аз трябва да  подам декларацията. Моля, ако има някой, който е наясно да ми обясни...
Вероятно имаш предвид над 100, а не 1000лв. Коя фирма ти казва, че трябва да подадеш декларация, организатора ли? Не, не трябва да подаваш декларация. Сега, освен, че са поели ангажимент да внесат данъка, са длъжни те да подадат информацията в НАП. Кажи им да си прочетат промените, назад са с информацията

# 1 595
И този месец мина, нищо интересно. Поне с по един ваучер за КК се добрахме с дъщеря ми. Още нищо не сме взели, явно трябва да побързаме.

# 1 596
Да, организатора ми каза, че трябва аз да подам декларацията. Наградата е на стойност над 4000 лв. А какво ще се случи, ако не го направя?

Вероятно имаш предвид над 100, а не 1000лв. Коя фирма ти казва, че трябва да подадеш декларация, организатора ли? Не, не трябва да подаваш декларация. Сега, освен, че са поели ангажимент да внесат данъка, са длъжни те да подадат информацията в НАП. Кажи им да си прочетат промените, назад са с информацията

# 1 597
  • при късмета
Нищо няма да се случи.  Отговорните и задължените да декларират наградата са те, а не ти. Ако има последствия, ще са за тях, не за теб. Няма значение стойността на наградата, дали е 4000лв. или 101. В закона всички награди над 100лв. са облагаеми, независимо с колко ги надвишават

# 1 598
  • Пеликания
Аз не мога да участвам във Виденов, че работя там. Иначе наградите са хубави, не че щях да спечеля, но можеше да се надявам Grinning

# 1 599
Благодаря много за информацията, ма ко! Току-що разговарях пак с тях и ми казаха, че те били заплатили данъка и подали декларация към НАП, но трябвало и аз да го подам декларация, защото иначе съм щяла да имам глоби...
Nerd

Нищо няма да се случи.  Отговорните и задължените да декларират наградата са те, а не ти. Ако има последствия, ще са за тях, не за теб. Няма значение стойността на наградата, дали е 4000лв. или 101. В закона всички награди над 100лв. са облагаеми, независимо с колко ги надвишават

# 1 600
Айде падна един ваучер от колата за технополис. Сега този ще е за нов пасатор

# 1 601
Сирни Заговезни наближава. Това е времето за помирение с всички, време да изпълним сърцата си с мир и любов, да поискаме прошка. А какъв по-добър начин да почетем традицията и да направим прошката по-сладка от истинската халва на "Сладки Времена"?

Подготви се за празника, като поръчаш сега пакет "Сладка прошка" с безплатна доставка! Освен, че в пакета ще намериш селекция от 6 артикула халва и кухненска кърпа "Сладки времена", всяка покупка на този пакет ти дава право на участие в играта ни за страхотни пролетни награди - блендер или кошница за пикник.

Условията на томболата и правилата за участие можеш да намериш в таб "Игра". Пожелаваме ти успех!
https://sladkoe.bg/product/paket-halvi-sladka-proshka-7-artikula … gggp8vQydwYYhlz2g

# 1 602
# 1 603
Печеля от Либрес. Smile Вече в трета тяхна кампания участвам и печеля. Доволна съм. Blush

# 1 604
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Печеля от Либрес. Smile Вече в трета тяхна кампания участвам и печеля. Доволна съм. Blush
И аз с дневна награда

Общи условия

Активация на акаунт