Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (107) - февруари 2021

• 114 407
  • 1 825
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Пък аз не изчаках и регистрирах снощи в 12 и не спечелих.. Сутринта се опулих в 7 и ме е яд.. Дано следващия път.

# 1 786
Станимир, мисля, че трябва да се сложат в първия пост на кои страници ще слагаш актуалните игри.
Подкрепям!

# 1 787
  • София
Няма логика да засичат IP - тата. Все пак всеки има право да участва, дори и да са хора от едно домакинство. А дали всички регистрации са от един апарат или от няколко съвсем пък няма значение и няма как да се хване. То дет се вика, може да си поканил гости и те да се регнат от твойто IP и к'о пра' им😁.

# 1 788
# 1 789
Има потребители,които не четат дори предната страница, задават въпроси на които е било отговорено преди няколко поста.
Любим ми е
 "Пазят ли се капачките от Колата?" Joy
Та Станимир дори да пуска през 10 поста информация, пак ще има чели-недочели.

# 1 790
То е и много ангажиращо за него да следи страниците, не е длъжен. Аз също благодаря за постовете му, много са полезни. Доста организиран мъж, браво, Станимире! Simple Smile

# 1 791
Снощи имахме гости и донесоха бутилка кола. Оказа се с капачка от новата игра. Регистрирах посред нощите и съм с ваучер за Технополис. 1 на 0 за мен. 😂 Дори не смятах да се включвам. Ще им разгледам ютиите, че имам нужда от нова.
ПС: Четейки последните коментари, да питам, трябва ли да пазя капачката? 😂 (Шегувам се! Не ми отговаряйте.)

# 1 792
Снощи имахме гости и донесоха бутилка кола. Оказа се с капачка от новата игра. Регистрирах посред нощите и съм с ваучер за Технополис. 1 на 0 за мен. 😂 Дори не смятах да се включвам. Ще им разгледам ютиите, че имам нужда от нова.
ПС: Четейки последните коментари, да питам, трябва ли да пазя капачката? 😂 (Шегувам се! Не ми отговаряйте.)
В Технополис общо взето всички ютии на Тефал са около 100 лв и нагоре. Аз си взех с ваучера от там и доплатих 59 лв. Ютията е много яка, вчера я пробвах. Но ако търсиш нещо нещо за около сумата на ваучера там няма да намериш. Поне във Варна няма.

# 1 793
  • София
Аз си взех разкошна ютия на Тефал през ноември на Черния петък... С ваучер от Куинс от предходната година 🤣. Беше намалена от 115лв на 66лв. Този модел:
https://www.technopolis.bg/bg/Yutii/Yutiya-TEFAL-FV3970E0/p/854782
Само че моята е червена
То като им гледам сега цените май са малко по-ниски и с ваучерите пак излиза около 60лв една.

# 1 794
  • София
То е и много ангажиращо за него да следи страниците, не е длъжен. Аз също благодаря за постовете му, много са полезни. Доста организиран мъж, браво, Станимире! Simple Smile
Всички трябва да сме му благодарни, че ни събира игрите и ни улеснява. Но, очевидно за някои дами е трудно да намерят постовете му. Ами защо тогава Станимир не им изпраща игрите направо на личните имейли? Така ще ги улесни максимално. Money
Аз пък с голям кеф ви чета. Такива страсти се вихрят тука. Играя в 1 от 10 игри. От 10 участия печеля в 1. Но темата е интересна. Късмет!

# 1 795
  • Пловдив
Незнам дали може да стане, но защото доста взехте да го коментирате и реших да направя едно предложение. За да не се получава питане през 5 поста на коя страница бяха актуалните игри ако може да се направи първото мнение на всяка страница да е запечатано, в някои от ъглите с едро да пише кога последно е актуализирано и в него да са дадени актуалните игри.

# 1 796
Не знам дали може така.
Аз лесно се ориентирам, търся ги на всяка десета страница-60,70,80 и т.н. Ако ги няма да едната, на другата.

# 1 797
  • София/Търново
Аз като ги търся иобщо му гледам постовете на човека. Къде ще помня коя страница, та начална ли, та коя. Ако човек може да се ориентира така е доста организиран, а му се струва, че подобна гимнастика е за... начинаещите. Запомняш потребителя и му четеш коментарите. Готово... По цял ден, от години работя с хора. Подадеш пръстче, изяждат ти ръката. Такова е съвременното население, неграмотно, нагло, търси наготово. Евала на Станимир, ама не си струва. Само ядове ще бере, ама той си знае.

# 1 798
Не знам дали може така.
Аз лесно се ориентирам, търся ги на всяка десета страница-60,70,80 и т.н. Ако ги няма да едната, на другата.
И аз така. И ми е супер лесно и удобно.

# 1 799
  • Пловдив
Аматьори Joy

В Пиринско съм с над 120 кода Stuck Out Tongue Winking Eye Имам почти стекче кенчета да взимам Joy

Общи условия

Активация на акаунт