Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 116 763
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 1 365
Notino - код ONLINEPROMO5BG - 5% (за ненамалени продукти)  Aктивна от 17.02.2021 до 28.02.2021

# 1 366
И аз не се качих на Круиза, тъй като първообразът за мен е непоносим при все тези апетитни смокини по пирамида. Търся Нероли Амара на Ван Клийф на скандално ниска цена Grinning

# 1 367
Arusi,  а 70мл Grand soir беше ли се появил днес около бебчетата

# 1 368
И аз не се качих на Круиза, тъй като първообразът за мен е непоносим при все тези апетитни смокини по пирамида. Търся Нероли Амара на Ван Клийф на скандално ниска цена Grinning
И аз като теб!
Лятото тестера в Парфимо беше 67 или 76 лева, не помня точно, но аз го изпуснах...

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 15:03 от Lale_Lili

# 1 369
И аз като теб!
Лятото тестера в Парфимо беше 67 или 76 лева, не помна точно, но аз го изпуснах...
Като чета, че лятото е имало на ниски цени и продукти от Manson линията на Ланком ме хваща яд, че не съм ровила в Парфимо.

# 1 370
  • София
От къде мога да купя на добра цена Byredo?
В българските сайтове, в които ги намирам, са по-скъпи отколкото в Дъглас.

# 1 371
И аз като теб!
Лятото тестера в Парфимо беше 67 или 76 лева, не помна точно, но аз го изпуснах...
Като чета, че лятото е имало на ниски цени и продукти от Manson линията на Ланком ме хваща яд, че не съм ровила в Парфимо.
Хич не се ядосвай , пуснаха ги само една събота или неделя след обяд и то по 2, 3 бройки-изчезнаха за норматив-аз нищо не успях да докопам / тестери бяха на 85 лева /

# 1 372
От къде мога да купя на добра цена Byredo?
В българските сайтове, в които ги намирам, са по-скъпи отколкото в Дъглас.

Колко вървят в Дъглас?

Има ги в нотино, код ONLINEPROMO5BG би трябвало да ги лови.
И в Елинор, по-скромен избор, май и там имаше някакъв код.
По-изгодно от тези две места не съм виждала.

# 1 373
  • София
Колко вървят в Дъглас?

Има ги в нотино, код ONLINEPROMO5BG би трябвало да ги лови.
И в Елинор, по-скромен избор, май и там имаше някакъв код.
По-изгодно от тези две места не съм виждала.
В Дъглас са 375 лв за 100 мл.
Благодаря, сега ще проверя в тези сайтове Flowers Hibiscus

# 1 374
Травъл сета на Делина е наличен в немския Нотино на цена 66.50 евро и безплатна доставка.
https://www.notino.de/parfums-de-marly/darley-royal-essence-delina/

Мемо Marfa и Italian Leather също на много добри цени от 113 и 112 евро съответно.

Код  DE5GSG сваля  цената с 5%

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 16:03 от blue75

# 1 375
# 1 376
# 1 377
В сайта на Orlov Paris - безплатен сет с мостри (8 х 1 ml.) с код DISCOFREE. Кодът го изпращат на ел. поща при записване за бюлетина им, не знам дали е индивидуален. Заплащат се само транспортните разходи в размер на 8.20 e. При следваща поръчка и те се приспадат. https://orlovparis.com/en/free-trial-set.
Много благодаря, че споделихте офертата за мострите. Flowers Hibiscus Получих ги.
Моите са още нейде из Франция Frowning1
И от parfimo.bg ми отмениха поръчка от петък... От мъка поръчах мостри от MFK и ето тази красотичка от parfumi-shop.net
Скрит текст:
Иначе Vktor & Rolf Bonbon spring summer 2018 от parfimo дойде с капачка и фирмена кутия.
Brasty също се оказаха бързи.

Tuali, много интересни изглеждат тези Maison Incens. Дано скоро си получиш пратката. Мостри ли чакаш?

# 1 378
Момичета и момчета, има ли къде да се пробва Coromandel или да се поръчат проби, мостри, отливки? Извинявам се, ако сте писали по-рано затова (а съм почти сигурна, че сте).

# 1 379
  • София
Момичета и момчета, има ли къде да се пробва Coromandel или да се поръчат проби, мостри, отливки? Извинявам се, ако сте писали по-рано затова (а съм почти сигурна, че сте).
Пиша ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт