Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 338
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 360
Преди да реша, че даден парфюм е фалшив, обикновено първо проверявам дали не съм поръчала различен продукт, често хората бъркат парфюмна и тоалетна вода. А конкретно този видях, че има изключително много фланкъри. Второ, гледам коя година е издаден парфюма – обикновено през 2-3 години се реформулират. Този е 2011 година, ако говорим за парфюмната версия първообраза. И трето, нали не смятате, че Нотино ще тръгне да продава менте на парфюмен бранд, който е нискобюджетен.
По въпросът с Alien Mugler, той също е реформулиран. Вече не е чудовището, което беше първото издание.
Без значение дали е купен от Бюти зон или Нотино. Разбира се, винаги има вариант да се намери старо издание в някое по-тихо магазинче, парфюмерия.

Прекрасен пост, но за жалост е като Дон Кихот срещу мелниците... Някои хора, просто са убедени, че Нотино съществува, за да им продава ментета на евтини марки 😆. Обикновено са пазарували броени пъти от там, но са все така убедени...

# 361
Често ми се случва да усещам парфюм, който имам, като коренно различен в зависимост от сезон, настроение и даже период от месеца. Сега какво да кажа, че някой влиза вкъщи и ми подменя парфюмите с ментета?🤣

# 362
Мисля, че това са добри цени: код: LOVE15

Marfa

Sospiro Erba Pura

# 363
Не съм предубедна към сайта. Човекът, за когото беше подаръкът, пък изобщо не е. Той си нямаше и представа откъде съм го купувала. Аз просто го подарих и забравих. Видяхме се след две-три седмици и той ми каза “Тези от бютизон май са почнали да продават ментета”. Тогава и аз се напръсках с парфюма и си направих изводи. Благодаря на всички, които се включиха с коментари. Не знам какви още “доказателства” трябва да представя,  че парфюмът е менте.
Явно и двамата сме със сбъркани носове по вашите думи.
И още веднъж благодаря на всички, които се включиха. Не знаех, че темата е само за положителни отзиви.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 12:07 от kalina_pehlivanova

# 364
  • Sofia
Благодаря за коментара. “Парфюмът” мирише основно на спирт и нещо, което не мога да определя. А и точно на Montblanc Legend си мисля, че има много ментета.
За Alien-a - щом го хвърлих, значи представете си, че за нищо не е ставал. Нито съм се оплаквала по форуми тогава, даже не ми се занимаваше да го връщам.
Един път да се оплаче човек и... 😀 Не мисля, че грешката е в мен. Все пък с нотино да ми се случват такива проблеми, малко странно...
И виждам, че се хванахте за израза, че “разбирам” от парфюми. Не съм чак такъв спец, просто има аромати, които познавам.
Аз пък не виждам смисъл някой да прави менте на парфюм за 40 лв. Десетки поръчки от нотино и към нито една нямам забележка.

# 365
Добре, добре, разбрахме, че парфюмът е евтин. 😀 Няма нужда да го повтаряте. Точно пък този парфюм има хиляди ментета. Точно защото е по-евтин и по-масово се купува. Аз тези “40 лв” ги прежалих, но ми остана неприятното усещане.

# 366
ментета има на всякакви парфюми - след като има имитации на перголезе в елитис, защо да няма и ментета на сравнително по-евтини парфюми, които се предлагат в скъпи парфюмерии?

пп аз съм доволна от нотино, редовно пазарувам от него

# 367
  • София
Да, разбрахме и прочетохме 5 пъти едно и също. Вместо да се повтаря текста и разказа, можеше да ни сложите снимки на парфюма с бач кода, както и снимка на поръчката да видим, на коя дата е направена от Нотино. Когато се съмняваме, обикновено това слагаме в групата.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 11:13 от FatalSnare

# 368
  • София
И аз съм доволна от Нотино и пазарувам основно от този онлайн магазин от българските.

След като вашия приятел ви е толкова близък, защо не върнете парфюма на Нотино? Има 1 месец за връщане.Не познавам този парфюм, че да зная колко струва и колко е траен, но можете да доплатите и да поправите "грешката" си.

# 369
Направо реших, че след толкова нови отговори съм изпуснала някоя находка! Твърде много внимание за “ментето”, дами!
Ако потребителката е убедена, че е получила менте, би трябвало веднага да се свърже с Нотино и да сподели с нас какво са казали (в работен за тях ден). Освен това наскоро имаше съмнение за къде по-скъп парфюм, бяха споделени снимки и прочее. Аз имам някои неща в кошницата от Нотино, чакам с нетърпение промоциите им утре, ако може и код да излезе за тях Simple Smile
Хубава  неделя 🍀

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 10:41 от Ellinor*

# 370
Бубе, едно е да се продава наливна парфюмерия или така наречените дублета (те са си съвсем легални), например такъв бранд е Jeanne Arthes.
Друго е да продаваш ментета, за които да плащаш флакони, опаковка. Де е киро на кирия. Няма никакъв смисъл на нискобюджетна парфюмерия да се инвестира във флакони същите, опаковка, печат и т.н. Ако приемем, че течността е почти без пари. За реномето и авторитета на голяма фирма да продава подобни ментета пък хептен не коментираме колко не си струва.

# 371
Не се понасям вече Joy. Всеки път, когато търся нещо от списъка ми с желани, изниква нещо друго, на което изобщо не съм обръщала внимание Grinning. И естествено зарязвам списъка и купувам "по-интересното". Сега заглеждам Alexandre.j, по-точно mandarine sultane. Тъй като не съм в час с цените на тези парфюми, бихте ли казали, дали 85лв. за тестер е добра оферта? И в каква кутия ще дойде?

# 372
баз, права си, но и не - не само за имитации, но и за ментета
говорех по принцип, в нотино нямам съмнение

# 373
  • Франция
Не знам какви още “доказателства” трябва да представя,  че парфюмът е менте.
...
Не знаех, че темата е само за положителни отзиви.
Темата не е само за положителни отзиви, темата е за всякакви отзиви. Обаче освен че дадохте отзив, Вие държите да убедите всички, че Нотино продават ментета, а това няма как да се получи като просто го твърдите.
Дамите обясниха многократно какви "доказателства" биха приели за убедителни - да направите паралелен тест, да направите снимки, да сравните бач кодовете и т.н. Сега, ясно е, че това трудно ще го направите, след като сте го подарили, но пък и на какво основание очаквате да приемат думата ви на доверие?
Не съм фенка на Нотино, но дамите тук пазаруват от години и са като цяло доволни. Вие искате с едно голо настояване да промените техния дългогодишен субективен опит, че на това отгоре се дразните, че не ви се получава Simple Smile
Впрочем Legend Montblanc, "черният", оригиналът и Legend Eau de Parfum, също "черен", но от миналата година, действително изглежда да нямат нищо общо.

# 374
От години пазарувам от Нотино през седмица, никога не съм имала проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт