Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 312
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 390
lili_78, аз направих поръчката така или иначе, до 5 дни ще видим, да не дойде само един сет с надпис LOVE. Simple Smile

А и в крайна сметка, наистина ниъде не е упоменато, логично е да се знае.
Милене, за непросветените, какъв е този сет бонус?  Не видях линк.

# 391
Не намирам пресни коментари за “makeup.big“ Това bg нещо ме протеснява, а цените да по-ниски от notino дори. Това възможно ли е? Поръчвали ли сте? Ок ли са?
Аз не виждам bg в написаното, но за https://makeup.bg/, определено моите отзиви са супер положителни.
Такива много често има в темата и на други потребители.

# 392
Милене, за непросветените, какъв е този сет бонус?  Не видях линк.
sevgito, чакай че мистерията не е разгадана все още. Мострите - сет, са тук: Samples Трябва задължително регистрация!

lili_78, ти успя ли да разбереш логиката? Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 14:38 от Milen™

# 393
Калина, не вярвам някой да е против различните мнения и недай, Боже, отрицателните. Според мен просто хората се дразнят, защото обикновено тук споделят хора, които пазаруват от години и то не инцидентно, а да кажем минимум по 1-2 пъти месечно и са изградили мнение на база собствен опит. Неслучайно има списъци с коректни онлайн магазини в началото на всяка тема. Защото са изпитани от не един и двама и то с по 1 поръчка. Затова в един момент става досадно. И неуважително към другите.

Разбира се, че имате право да сте недоволна, но ако бях на ваше място бих действала – отивам, връщам, обосновавам се. Ако нямам реално основание, подминавам и обеца за следващия път. Правила съм го (не за ментета, а за лоша опаковка или сбъркан продукт, изтекъл срок козметика).

# 394
sevgito, чакай че мистерията не е разгадана все още. Мострите - сет, са тук: Samples

Аз пробвах и не се отразява допълнителен сет никъде. Може би е за вече регистрирани и/или правили поръчка клиенти предложението Thinking

# 395
  • Пловдив
Логиката не я хванах, но добавят по тяхно усмотрение според мен - според това аромати от каква група си избрал в основния сет. Защото няколко пъти променях сета и слагаше едни и същи, но в различна бройка.

Регистрирах се и тогава добавя безплатните мостри.

# 396
Босилка, не си сама Simple Smile относно чуждите сайтове. Неам нерви да си ги причинявам по същите причини като теб. Допускам обаче, че това пък доставя удоволствие..цялата врътка и чета съфорумците какви ги вършат на тоя фронт.
Получих от Елинор миналата седмица Бушеронския портокал- тестер с капачка. Доволна. Сега чакам малко козметика от Мейкъп.

# 397
Предстои празник, а с него и прекрасни парфюмни покупки Hug Колко най-евтино е изпадала Делина? Питам за една приятелка, още не съм залитнала по личи  Wink

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 14:54 от bubanka

# 398
sevgito, чакай че мистерията не е разгадана все още. Мострите - сет, са тук: Samples

Аз пробвах и не се отразява допълнителен сет никъде. Може би е за вече регистрирани и/или правили поръчка клиенти предложението Thinking

Май в последната стъпка се вижда.Те добавят по техен избор ,но при мен имаше повтарящи се и после писах мейл ако могат 2 от подаръчните да сменят с други.

# 399
Колко най-евтино е изпадала Делина? Питам за една приятелка, още не съм залитнала по личи  Wink

Моята Ексклузив беше 289 лв от парфюми шоп, купувана е април миналата година, имаха някаква промоция.

# 400
Когато взех моята, беше 359

# 401
Има ли активен код за Parfimo,8online promo дава,че не е активен.

# 402
Има ли активен код за Parfimo,8online promo дава,че не е активен.

10ONLINEPROMO за суми над 140 лв. сваля с 10 лв.

# 403

Регистрирах се и тогава добавя безплатните мостри.

Аз съм регистрирана и също получих имейла, но не видях добавени никакви допълнителни мостри, освен ако не се били тези изброени в поръчката, които бяга точно тези, които поръчах 🙃

# 404
  • Бургас
От Мейкъп съм много доволна.Имам няколко поръчки и макар да не поръчвам всеки месец от тях за мен сайта е мнного коректен.

Общи условия

Активация на акаунт