Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 116 893
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 735
  • Стара Загора
Ех, Туили и аз го видях. Сетих се за него с приближаващото лято, но предпочитам сладурска 30-ка, която върви на срамна цена. Близо 90 лв. 🙄

# 736
Код за Brasty дали има актуален? Имам спомен, че някой беше публикувал, но не намерих пост🤔🤗

# 737
30 милилитровите Twilly-та са като бонбончета!
Код за Brasty дали има актуален? Имам спомен, че някой беше публикувал, но не намерих пост🤔🤗
PER5LOVEBG -5%

# 738
Ех, Туили и аз го видях. Сетих се за него с приближаващото лято, но предпочитам сладурска 30-ка, която върви на срамна цена. Близо 90 лв. 🙄

Имаше 30-ки и на добра цена в Емаг(с продавач Емаг) , даже бяха с безплатна доставка, излизаше 57 лв. Може да има още.. Много са сладурски! Blush

# 739
30-тичка взех от Нотино на Daisy Marc Jacobs, с кодовете ми излезе около 40 лв. В Парфимо в момента е 51 за 30 мл и 40 лв. за 20 мл.

# 740
  • Sofia
Търся код за отстъпка в Parfum.bg Ще бъда благодарна на отзовалите се. Simple Smile
Хубав празник на всички!

# 741
Търся код за отстъпка в Parfum.bg

# 742
  • Sofia
Азалия, Благодаря! Simple Smile

# 743
  • Стара Загора
Daisy имаше преди месеци в parfimo на 51-52 лв. Следях го известно време, но имам от имитациите на D&P, които ме удовлетворява и затова не го купих тогава. Сега обаче върви към 70 лв и не мърда. Тогава дори май имаше и комплект, но като съм пълна и пасувах... Relaxed

Благодаря за жокера за Туили. Ще погледна. Simple Smile

# 744
Поръчах от make up.bg преди 8 дни- ни звук, ни стон от тях. Тези доставят ли, работят ли? Получих мейл, че доставката ще бъде между 11-15.02. Явно с пощенски гълъб ще доставят.

# 745
  • by the sea
Honey1980 Споделете ни как са се развили нещата, те какво отговориха?

Не съм имала такива проблеми с makeup, доставят от Полша, 8 дни (5-6 работни) е съвсем нормално.

# 746
  • София
Аз поръчах от makeup в късния следобед в петък. Преди малко получих имейл, че е изпратена. Очаквана дата на доставка 17-19 февруари. Доставката е до офис на Спиди.

# 747
Типично, за  да изненадаме глупаците, малко преди всеки да се сети да пазарува, пускаме всички неща на промоция и кодовете автоматично не важат. Нотино, чакаме - 20 % ниш, сега въдицата ви ще остане празна!

# 748
Мейкъп не се обаждат по телефона, освен ако не сте заявили изрично при завършване на поръчката, има опция "обратно обаждане", която трябва да се чекне.
Зависи от продукта, продуктите, но никога не са ми идвали по-рано от 5-7 дни (работни дни) поръчките от тях.

# 749
Типично, за  да изненадаме глупаците, малко преди всеки да се сети да пазарува, пускаме всички неща на промоция и кодовете автоматично не важат. Нотино, чакаме - 20 % ниш, сега въдицата ви ще остане празна!
Да, аз си изтрих мнението тази сутрин, защото видях, че са ти отговорили. И мен ме изненандаха някакви символични "промоции", които автоматично изключваха кодовете за отстъпка.
Не мога да разбера и каква е логиката, след като съм поръчала един продукт, да ми предложат същия на по-ниска цена преди края на поръчката.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 15:01 от Oyasumi

Общи условия

Активация на акаунт