Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 021
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 855
Жената чудо на чудна цена 38,70лв.
Вчера беше на 48, 60лв.

https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-classique-wonder-woman … eni-50-ml-tester/

# 856
Писалките от 10 мл. на Maison Martin Margiela вече са с безпланта доставка.

Пуснали са и 30 мл.

ani-ali, бих ви посъветвал това: Rochas L'Homme Rochas + код AF-PE5BG -5% за свежо, хубаво и много трайно.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 14:18 от Milen™

# 857
Приятели,  макар че бягам в лентата за загрявки и съм безкрайно фалирала ( Deetron🤗),  питам да си знам само, дали някой обърна внимание този МММ имаше ли го в Парфимо https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/Soul- … Forest-41185.html

# 858
  • Стара Загора
Изгоряхме пак. Номад 20 мл на 29,70 лв. Just Cavalli EDP с розовата лентичка на 37 лв за 75 мл. Преди 2 дни беше 56 лв по спомен. Появил се е и Midnight rose 30 ml, грабнах 2 бр за мен и колежка по 50,80 лв. Тестера 75 мл е най-изгоден, но ще го пръскам доживот. Амор се е появил също, та от него също заръчахме за подарък. Беше 48 лв преди 2 седмици, но и сега е добра цената. Направо се разорих този месец. Ще ям парфюми, казвам ви. 🙄😬

Между другото втори ден разнасям Кавалито, даде ми го колежка и цял ден ухае. Носи вайба на онова златното, но за мен е по-красив.

Gemma Paradiso 30 ml е 35 лв. Ако някой търси за подарък или запълване на поръчка. За мен е много красив сладък аромат, необичаен и интересен. Като на горена кафява захар ухае.

Все още начислява кейсче Номад към поръчката на продукти Клои.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 14:06 от iv4enceto_91

# 859
  • София
Да, имаше го, Фръц!.

# 860
Не знам как издържате на тези оферти....а още 8ми март е далеч дори Joy
Не издържаме - празним банкови сметки! Scream Пуснах поръчка в Мейкъп, сега ще поръчвам май и от Парфимо...
И аз едвам издържам, много се чудя на някоя Acqua Di Parma ...макара да си търсех дамски....погледнах и в парфюмо и в мекъп, сякаш този е по-подходящ за пролет/лято https://www.parfimo.bg/acqua-di-parma-colonia-intensa-odekoloni-za-maje/
Отколкото този https://makeup.bg/product/59711/
Какво ще ме посъветвате, не ги познавам, голям ли е риска, близки ли са до Ерос или Фреш на Версаче?
Не рискувайте с Essenza на сляпо, аз определено съжалявам за покупката - очаквах нещо интересно за лятото, оказа се стар домашен сапун. Няма нищо общо със споменатите парфюми на Версаче.

# 861
Йес! Свършиха!
Героично издържах Laughing
Всъщност съм се зарекъл, че до пролетта(каквото и да значи това) бих скочил само на много изгодни оферти за Creed Green Irish Tweed, Timbuktu и/или Guerlain Heritage EDT. Ta ако види  нещо от тези свиркайте, ще съм благодарен.

# 862
  • София
Изгоряхме пак. Номад 20 мл на 29,70 лв. Just Cavalli EDP с розовата лентичка на 37 лв за 75 мл. Преди 2 дни беше 56 лв по спомен. Появил се е и Midnight rose 30 ml, грабнах 2 бр за мен и колежка по 50,80 лв. Тестера 75 мл е най-изгоден, но ще го пръскам доживот. Амор се е появил също, та от него също заръчахме за подарък. Беше 48 лв преди 2 седмици, но и сега е добра цената. Направо се разорих този месец. Ще ям парфюми, казвам ви. 🙄😬

Не си сама. Grinning

Някъде да сте виждали на добра цена HUGO BOSS THE SCENT FOR HER  (EDP)?

# 863
Благодаря! Аз щом видях линка от теб прегледах,  но съм закъсняла. Ще разчитам на отливка значи, че кой знае кога ще го зареждат отново...цената е била чудесна

# 864
Някой купувал ли е парфюми от azo. Bg? Моля, споделете впечатления.

# 865
Някъде да сте виждали на добра цена HUGO BOSS THE SCENT FOR HER  (EDP)?

тук: HUGO BOSS Boss The Scent For Her EDP

# 866
  • София
Благодаря! Аз щом видях линка от теб прегледах,  но съм закъсняла. Ще разчитам на отливка значи, че кой знае кога ще го зареждат отново...цената е била чудесна
Той изчезна почти веднага. Докато му погледна отново във Франгрантика пирамидата и го нямаше.

# 867
От тази линия не се предлагат в наши сайтове до сега, а и ги няма в сета за тест, няма и 10ки. Сега видях,  че някога и в мейкъп го е имало. Точно вечера си говорех с приятелка, че от всички МММ Soul of the forest ми остава любопитен. Ще се надяваме да хванем следващата наличност Hug в 100мл има за много приятели

# 868
Bois Dore в парфимо има за 100 лв и малко Simple Smile

# 869

Общи условия

Активация на акаунт