Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 117
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 945
  • Франция
Milen™, надявам се да не си се обидил от избухването ми в другата тема Heart
За мен Chanel са парфюмният еквивалент на бивш партньор, голямата ми любов, на който съм била дълги години безусловно предана, но който ме е отписал с лека ръка, за да ме смени с по-млада кифла Stuck Out Tongue Winking Eye Няма как да не бълвам змии и гущери, всеки път като се спомене Sunglasses

Горното си е жив спам, но това мнение по-долу лично мен ме кара да се замисля сериозно за участието си в темата. Дори не ми е и хрумвало, че импулсите за взаимна помощ и съдействие тук може да се употребяват с комерсиална цел Worried
Тук шепа хора споделят, а безброй консумират.
Вчера, за Галоп, ми стана адски криво. Worried Докато прочета мейла за нова наличност, той изчезна от сайта.
Особено дразнещо е предлагането после в темата за размяна. Ясно е откъде и за колко е закупен, предлагат на лични по цени на douglas.
Не ме разбирайте погрешно, но споделям мнението на Фръц! за дебнещи спекуланти.

# 946
53,20 лв. \ 3-5 броя
https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-ultra-male-eau-de-toil … te-za-maje-40-ml/

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 16:11 от Ellinor*

# 947
Miyako, как можа да го напишеш това! Heart  Много се смях, тогава, много ми е смешно и сега!. Уважавам всяко едно мнение, иначе света нямаше да е различен.

Само не разбрах. защо шеста година си траеш и не изпращаш парфюма си. за да можем да му се насладим?

Miyako Auphorie Дано цената си заслужава! Flowers Hibiscus

Скрит текст:

ТЕСТЕР -  Givenchy L´Interdit Intense  EDP 80  135,50 лв с код.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 22:11 от Milen™

# 948
Наистина не помислих за тези спекуланти ,  аз също попадах на варианти в размените, където ми се предлагаше на цена по- висока от закупената с 80% от съдържанието,  може би за това тук е мястото, за споделяне къде и за колко.

# 949
  • BG-DE
И аз съм се замисляла дали споделянето на оферти по този начин не прави услуга на много хора, които дори не са от форума. Преди месеци една позната ми каза, че следи тази тема за да си намира добри оферти без да си "губи времето да рови по сайтовете", стана ми криво, защото тя дори не е член на форума, а сигурно има и много други такива хора, които се възползват наготово 😖

# 950
Затова е свободен и общодостъпен форум.
В това няма нищо лошо. Ако не беше такъв много хора нямаше и да знаят изобщо за тези сайтове, камо ли за парфюмните теми,размени и т.н.
В това число и аз. Преди няколко години ако не ми беше излязла темата в Гугъл при търсене, грам нямаше и да знам че съществува всичко това.
Има парфюми за всички, и ще има - не се безпокойте. Пари да искаш да харчиш, ще се намери кой да ги вземе. Grinning
За да не е офтопик мнението ми - ако някой попадне на изгоден Naxos да сподели
Много жалко, че никъде по БГ сайтовете няма почти нищо на Сержоф, освен при официалните вносители... Sad

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 16:37 от Анонимен

# 951
На мен ми стана криво от всичките коментари. С добро споделих, много бързах и затова не проверих, кой питаше. За друг път ще знам - поръчвам, търся за кого е бил и на лични.

# 952
  • BG-DE
Да, може би това е по-добрия вариянт 👍

# 953
  • София
Effe, защо ти е станало криво? Simple Smile Не мисля, че в коментарите имаше упрек към теб въобще, съфорумците визират съвсем друг феномен. Аз лично ти благодаря (благодарих и в предишния си пост), че си запомнила какво се търси и сподели линк/оферта, мисля, че това е предостатъчно и аз лично не очаквам повече, нито недоволствам. Hug Благодарение на линка си пуснах парфюма за следене. Нямаш ангажимент, поне към мен. Hug Нещата се свеждат до бързи пръсти в правилното време, което пък е въпрос на шанс. Simple Smile

Sweety_kitty, и аз мечтая за Naxos от миналото лято, но... съм много скептична, че някога ще се появи из нашите сайтове силно намален. И все пак, никога не е напълно изключено. Simple Smile Ще сигнализирам, ако видя добра оферта.

# 954
Следете и кампаниите във "Висша Козметика" за Xerjoff

# 955
  • Франция
Miyako Auphorie Дано цената си заслужава! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Нелош парфюм! Wink
В началото беше около стотина долара. После набра популярност, стана култ, от Auphorie не смогваха да го произвеждат, редовно беше неналичен. В линка ти виждам, че пак е pre-order Simple Smile Аз съм го купила за 148 долара. Смятай Grin

# 956
  • София
Следете и кампаниите във "Висша Козметика" за Xerjoff
Това е добра идея. Аз много не им разбирам принципите на промоция и за Наксос досега само веднъж разбрах, че е с 10% намаление, но научих в последния момент и тъй като промоцията не важеше за 2-та им обекта, не успях да реагирам навреме. Sad

# 957
Много е жалко, че някои хора използват офертите за спекулация, направо е отвратитело.

Аз искам да благодаря на всички, които отделят от времето си, за да споделят офертите с всички тук 💕 Има съфорумци, които не го правят.
Има резон в това да се споделя на лично, но пък от друга страна, не  може всеки да изброи това, което търси и споделянето ще е само между форумни приятели.
И аз не успях да поръчам Hermes вчера.
Бройките в Парфимо не са само за българският им сайт. Следя уда на Варватос и в гръцикия и българския сайт. Вчера получих нотификация от гръцкия десетина минути, преди да получа от българския и докато напиша адреса, изчезна.

# 958
  • София
Не мисля, че се ползват за спекулация, много сложно ми се струва. По-скоро се увличат по изгодните покупки, а после парфюмът не им допада.
Това, че търсят цена като в Дъглас вече си е шмекеруване на дребно, но всеки преценява сам колко е склонен да плати и откъде да купи.

# 959
  • by the sea
Следя темата по-скоро за отзиви за сайтове,  но и от споделените оферти съм се възползвала два пъти, абонирана съм и 'следя' определени парфюми сама също директно в сайтовете, много други хора сигурно го правят едва ли само от четене в темата свършват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт