Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 119 713
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 120
  • Франция
Пристигна ми поръчката от Sense Unique, направена в неделя Simple Smile
- 20 % от цената на избрания продукт и + 5 пробички подарък от тях.

Две снимки с фотоапарат, който е ного цкапан.
Скрит текст:

# 121
Някой търсеше кафявата OMNIA
https://makeup.bg/product/721/

# 122
На Angel's share в The Circle мисля , че цената беше за 50 мл - 360 лв и щом бях на кантар да ги дам, значи много ми е допаднал...

# 123
Банда, трябва да опишем всички нови чуждестранни сайтове, в последните месеци много събрахме, и да изпратим информацията на @Радика, за да я слага в първия пост.
Аз се обърках вече в потока новости откъм магазини, а имате страшни открития Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 14:45 от Фръц!

# 124
Бях споменал, че поръчах, ехеееееей, някъде миналата година мостри за една приятелка от MFK, все още ги чакам. Куркджиян каза, щом си разменил моята любима BR 540 и не ти харесва, значи ще чакаш! Е, чакам!

Днес,  определено ми е ден. Звънна преди мъничко куриер на UPS. Дойдоха ми семплите от ramonmonegal, които поръчах на 25.01, тоест от Испания за около 5 дни. Респект, за едни мостри. Много съм доволен.

Презентацията я оставям на вас! Пръснах само Flamenco и не мога да спра да се мириша. Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 15:16 от Milen™

# 125
  • Франция
Milen™, това май не са спрей шишенца? Изглеждат ми като да са с пръчица Simple Smile Много красива опаковка иначе Broken Heart
Flamenco е чуден парфюм за мъж, който умее да носи цветни аромати, защото базата му е силно доминиращ кедър Simple Smile

# 126
  • на брега
Спрейчета са. И аз преди месеци бях изкушена от RM, избрах мостри от официалния сайт. Пристигнаха за  5 дни. Презентацията е съвършена. Но ароматите бяха едно от големите ми парфюмни разочарования.

# 127
  • София
Milen™, a, не, хич не бързам, в списъка имам много неща, които ще взема преди този Килиън, ако изобщо. Simple Smile Просто ми стана интересно, тъй като не са ми попадали сериозни намаления на Килиън досега въобще. Дано се появят все пак. Simple Smile Честити мострички на Монегал, презентацията спира дъха!
Tuali, редовната цена на Angels' Share e 350 лв, ако не се бъркам.
Miyako, честити красоти и на теб! Simple Smile Може ли да разкажеш за Лабораторио Олфаттиво в съседната тема, като разучиш мостричката (не виждам от кой парфюм е)? Неотдавна тествах 2 техни парфюма, но съм със смесени чувства.

Относно skins - имам 2-3 поръчки от тях за 2-3 години, не бях имала проблеми досега. Със сегашната промоция обаче ме сюрпризираха неприятно, днес са писали, че нямат в наличност единия поръчан парфюм и са направили частичен рефънд (не са цитирали цифра), който още не е отразен по банковата ми сметка и не мога да видя дали са си удържали автоматично, без да уточнят в мейла, сума за доставка до Бг 25 евро (като се махне единият парфюм от поръчката, сумата пада под 150 евро, което е изискването за безплатна доставка до Бг). Така че явно докато не се види потвърждение за шипване, нещата са под въпрос. В този смисъл, откъм яснота и точност на комуникацията определено има какво да се желае и за съжаление това е поредният сайт, в който наличностите не са 1:1 с обявените.

# 128
  • Франция
Klodilia, благодаря Hug
Пробичката е най-новият им парфюм от черната серия Tonkade. Виждам, че го сравняват с Fève Délicieuse. Мисля, че в другата тема споменавах парфюмите, които Жан-Клод Елена направи за тях напоследък: Baliflora и Tuberosis, може би ще излязат с търсачката Simple Smile От черната серия мъжът ми хареса Nerosa.

А всъщност аз исках да помоля да уточниш кои са  "skins"? Skins Cosmetics навярно Simple Smile да си ги отбележа с черна точка?

# 129
  • София

Относно skins - имам 2-3 поръчки от тях за 2-3 години, не бях имала проблеми досега. Със сегашната промоция обаче ме сюрпризираха неприятно, днес са писали, че нямат в наличност единия поръчан парфюм и са направили частичен рефънд (не са цитирали цифра), който още не е отразен по банковата ми сметка и не мога да видя дали са си удържали автоматично, без да уточнят в мейла, сума за доставка до Бг 25 евро (като се махне единият парфюм от поръчката, сумата пада под 150 евро, което е изискването за безплатна доставка до Бг). Така че явно докато не се види потвърждение за шипване, нещата са под въпрос. В този смисъл, откъм яснота и точност на комуникацията определено има какво да се желае и за съжаление това е поредният сайт, в който наличностите не са 1:1 с обявените.

Спомням си, че преди доста година една прекрасна дама - Олеандър, сподели за този сайт във форума и всеки поръчал беше много доволен. Цената на доставката беше 15 евро до България. Понеже имат чат-пат добри оферти и съм питала за тях парфюмнозависими  приятели от Холандия и те споделиха, че това е магазин или магазини (май нямат само един) с най-грубите и нелюбезни консултанти в тяхната страна. Бяха силно изненадани, че са познати извън Холандия.

# 130
  • София
Miyako, супер, аз харесвам тонка и с интерес ще прочета мнението ти за Tonkade. Simple Smile Аз имам опит само с 2 парфюма от по-бюджетната им линия в прозрачни бутилки (Daimiris и Cozumel). Другия ти пост прочетох с интерес преди няколко дни. Simple Smile Да, сайтът е skins.nl или Skins Cosmetics, за който се писа преди няколко страници. От време на време имат добри оферти наистина, но днешната случка не е никак приятна. Искам да видя как ще се развие казусът с доставката и ще допълня информацията.

Veka, да, мисля, че имат няколко магазина. Не съм посещавала физическите им обекти. А на нас в Бг често ни се налага да сме запознати с магазини извън страната поради ограничения избор тук, какво да се прави... Много марки няма да стъпят никога (или поне не скоро) на наша територия, та все пак се радвам на възможностите, които предоставя онлайн пазаруването.

# 131
Miyako, Klodilia, благодаря ви, моичета! Само три от тях са спрей шишенца, останалите не са, странно ми стана и на мен.

За Skins Cosmetics е рано още, но следващата седмица (6-9 февруари) ще дам мнение. Klodilia, почти съм сигурен, че няма да ти се начисли доставка, не вярвам да са толкова нагли. Моля, да споделиш!  

Tuali, редовната цена на Angels' Share е прекалено "редовна"за тези 50мл. вътре  - заслужава си единствено -20 % - 30%. Simple Smile

Аз виждам над 15 магазина и то доста добре подредени, обслужването може и да им куца. skins

Скрит текст:

# 132
Да, ако има 20-30%, (а видяхме, че може да има), определено трудно ще се пречупя за редовната му цена... 😀

# 133
От мен нещо по-бюджетно:
https://scentoftheeast.com/p/florence-100ml/
Оставих го да пренощува в кошницата, и сутринта имах имейл с код за 10 % отстъпка.
Днес също съм с парфюм на Swiss arabian - Edge Intense
Скрит текст:
Когато го получих, реших, че е приятен, свеж, тип шампоанен аромат, който може да се ползва и от тийнейджърката вкъщи - общо взето газирана зелена ябълка и розови рози. Навън обаче, дали от слънцето, температурата, или друго, се получи някаква магия. Сякаш посипаха розовите листенца и ябълките с малко захар и ги карамелизираха, но спряха толкова навреме и толкова премерени са съставките в комбинацията, че направо изпаднах в опиянение. Деликатен, изискан, луксозен, но в никакъв случай скучен или безличен аромат. Е една дума - красив. С две - много красив!

# 134
Atelier Cologne Iris Rebelle 100 мл - 118 лв

https://makeup.bg/product/535621/

Общи условия

Активация на акаунт