Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 288
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 435
От месеци в кошницата в емаг ми стоят Lattafa Raghba и Ana Abiyedh, сега им е момента Simple Smile.
Не ти трябват, мина им времето. Купи си нещо свежо, пролетно.

# 436
От месеци в кошницата в емаг ми стоят Lattafa Raghba и Ana Abiyedh, сега им е момента Simple Smile.
Не ти трябват, мина им времето. Купи си нещо свежо, пролетно.
Благодаря, ще разгледам Simple Smile

# 437
  • На черешатааа
Скрит текст:
lili_78, и аз платих с PayPal, кредитни-дебитени, нещо не са ок при мен. И аз имам потвърждаващи мейли след заплащането.

gold laydi, може би тук? The Tragedy of Lord George има и код.

Milen  Благодаря. Ще го обмисля. От този сайт пазарувал ли е някой, до Бг или до превозвач е?

# 438
особено на Raghba Wink не го бавИ това арабелче
Edit: Densi е дала мнение в друга посока. Цяло лято изкарах с Raghba ( квадратното шише), на климатик 23 градуса. Много го харесвах, а и някои околни.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 14:35 от Фръц!

# 439
gold laydi, има момичета, които пазаруваха, те ще отговорят какви са възможностите.

Друг вариант, но не толкова евтин : The Tragedy of lord George с безплатна доставка до България, без превозвачи.

Скрит текст:

# 440
особено на Raghba Wink не го бавИ това арабелче
Edit: Densi е дала мнение в друга посока. Цяло лято изкарах с Raghba ( квадратното шише), на климатик 23 градуса. Много го харесвах, а и някои околни.

Това исках да чуя, поръчах ги Simple Smile. Сигурно ще ги скрия на дълбоко, но ми падна един товар Grinning.

# 441
И двата ти избора са били гости в размените. Дано не те подведа- сладък носим уд е

# 442
На път съм да изгоря пак Grinning. Помощ! L'instant Magic има ли много прилика с l'instant edp?

# 443
В кой сайт си на жътва Joy луксознo пудрен е Magic, все по-рядко се открива на пазара

# 444
# 445
# 446
Lattafa Pure Musc при мен беше силно мръснишки, сексуален мускус. Аз не го харесах особено, въпреки че го носих няколко пъти. Накрая го размених. Прекалено много сексокрещящ ми беше.

И за да не е спам, аз поръчах Lattafa Raghba Wood Intense. От година поне му се чудя и мая... ако не сега, няма кога.. Грам не ме притеснява, че се води зимен и тежък, и вероятно му отминава времето. Цитруси и парфюми, ухаещи на “свежо”, не нося нито лятото, нито когато и да е Simple Smile

# 447
Да не остана по-назад пуснах и аз Raghba
Wood  intense. Щом и безплатна доставка, и намаление...какво му плащам. За да си повиша адреналина избрах доставка в пощата ни?!?  Да видим....
Благодаря ви момичета, нямах намерение да пазарувам  Simple Smile

# 448
Момичета и момчета , колко беше круизния Angel в парфюми-шоп?

# 449
79 лв. без код.

Общи условия

Активация на акаунт