Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 291
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 420
Mimozata, а ти в първия сет кои аромати сложи? Да не би тези отдолу да са тези от първия сет, а не подаръци? Вече започвам да си мисля, че е така.....
Аз сложих 2 Flamenco, 1 Faisa, 1 Next to me, 3 Ole.
Отдолу ми ги слагат същите, само Ole и Monbloom се различават. Да не се окаже, че отдолу само потвърждават кои ще изпратят и ще получим само един сет Simple Smile Но пък все си с мисля, че ако Ole е изчерпан и са го заменили с Monbloom, поне някакъв знак трябваше да дадат или да няма опция да се поръчва.

Различни са само Фламенко се повтаря и Entre Naranjos, другите са различни и MoonBloom  май не беше опция да се избира ,както и сложили са ми Next to me , а аз не съм го избирала.

# 421
  • София
Някой има ли опит с пазаруване от perfume-history ?
Ще ми се да поръчам малко мостри от там. Доколкото разбирам от инфото в сайта, може да се изпраща до адрес на превозвач, или не съм разбрала правилно? Thinking

# 422
  • София
Може ли линк към старата тема?

# 423
  • До сърцето...
Може ли линк към старата тема?
Коя стара тема? Ако става дума за януарската, то линка стои в първия пост на тази, най-накрая. Цъкаш на картинката (януари 2021).

# 424
# 425
Здравейте, някой знае ли на какъв принцип излизат индивидуалните кодове в Нотино за 5 %? Много ми трябва сега и рових ли рових, но не излиза..

# 426
Момичета, някой има ли телефонния номер за поръчка от -spam292-?
Никъде не го намирам, а имат доста изгодни цени на някои парфюми.

# 427
notino с нови кодове:

код notino10 -  10 % отстъпка за покупки над 140 лв.

код notino15 -  15 % отстъпка  за покупки над 180 лв.

Скрит текст:

# 428
Пробвах, не работят

# 429
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли на какъв принцип излизат индивидуалните кодове в Нотино за 5 %? Много ми трябва сега и рових ли рових, но не излиза..
Пробвай през Опера, като си изчистиш историята. На мен само от там ми се получава.

# 430
Есенция Лимонова, може през инкогнито режима на всеки браузър и да не сте логната. После като започнете да разглеждате се появява, но пак зависи какви промоции имат notino. Често ги спират.

proly, работят и двата кода:

Скрит текст:

Мъжкият Amoage Lyric излиза доста добре с кода:

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 09:36 от Milen™

# 431
# 432
Елинор са пуснали и те намаление от 8 до 14 февруари, но много ми е далече Бизнес парка. 💥Вземете сега до -25% отстъпка💥 на избрани марки. Промоцията важи само за новооткритият ни магазин в Бизнес Парк София.

# 433
В Emag има безплатна доставка + код за 20 % намаление за предлагани от тях парфюми (който май си е постоянен). Gucci Memoire D’une Odeur EDP 40ml излезе 47 лв.
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-gucci-memoire-d-une-odeur-uni … earch-Action=view.
Чудя се и една Lattafa pure musk дали да не поръчам...

# 434
От месеци в кошницата в емаг ми стоят Lattafa Raghba и Ana Abiyedh, сега им е момента Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт