Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 309
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 405
Да не е спам дойде ми поръчката от parfumedreams едната мостра беше празна - мъжи парфюм на Бос, писах им извиниха се ,при следваща поръчка щели да следят дали мострите са налични и коректни..

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 17:35 от bubanka

# 406
  • На черешатааа
И аз се замислям за мостри от РамончО , но имам и нужда от малко хелп. Къде най- изгодно мога да открия този аромат https://www.fragrantica.com/perfume/Penhaligon-s/The-Tragedy-of- … George-40716.html Flushed

# 407
Аз поръчах мостри от Рамон, чакам с нетърпение да го опозная, ьащото нищо от марката не познавам.

# 408
И аз се замислям за мостри от РамончО , но имам и нужда от малко хелп. Къде най- изгодно мога да открия този аромат https://www.fragrantica.com/perfume/Penhaligon-s/The-Tragedy-of- … George-40716.html Flushed
gold laydi, коя е най-ниската цена, която сте го виждали? Или поне, на която го следите?

# 409
  • Пловдив
А тези, които поръчаха от Рамон, получихте ли е-мейл с потвърждение?
Платих с кредитна карта директно, мина си плащането, но все още на сайта изписва Awaiting Payment и не съм получила мейл с поръчката вече 2 часа.

# 410
  • на брега
Момичета и момчета.
Не искам да ви разочаровам, но от RM изпращат един сет с мостри/избрани от падащато меню.
Няма промоция, няма втори сет, няма други мостри подарък. Е, може да има картичка със Purple Heart за 14-ти февруари.
И мострите винаги ги е имало в сайта им, за запознанство с ароматите. Както има и при редица други ниш-брандове.
Gift Heart

# 411
А тези, които поръчаха от Рамон, получихте ли е-мейл с потвърждение?
Платих с кредитна карта директно, мина си плащането, но все още на сайта изписва Awaiting Payment и не съм получила мейл с поръчката вече 2 часа.
Аз платих с PayPal, получих 2 имейла, един с номер на поръчката и един с потвърждение за плащането

lu4ia, това, че мострите винаги ги е имало е сайта го знаем. Ако няма втори сет с мостри или някакви допълнителни мостри, определено имейла който получихме ще е подвеждащ. Ще разберем другата седмица.  Аз отдавна искам да пробвам 2 парфюма и щях да ги поръчам така или иначе, но нямаше да е този месец

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 17:45 от blue75

# 412
Поредна чудесна комуникация с makeup.bg, бърза доставка и отлично качество- козметика и ароматна свещ Oud- у дома ухае на дубайски магазин за парфюмни масла Hearts

Скрит текст:
По повод поредното парашутистко мнение за менте срещу популярен сайт- аз ще игнорирам такива постове, стига да не съдържат доказателство и някакви логични доводи доказващи, че даденият продукт наистина е менте.
Ако е възможно и модератор да трие такива мнения ще бъде прекрасно, разводнява се темата и губим излишно време за глупости.

# 413
lili_78, и аз платих с PayPal, кредитни-дебитени, нещо не са ок при мен. И аз имам потвърждаващи мейли след заплащането.

gold laydi, може би тук? The Tragedy of Lord George има и код.

# 414
  • Пловдив
А не са ли това подаръците - отгоре е избрания сет, а отдолу добавените подаръци? Защото аз Monbloom не съм избирала, в първия сет избрах Ole.

Скрит текст:

# 415
  • София
Аз поръчах мостри от Рамон, чакам с нетърпение да го опозная, ьащото нищо от марката не познавам.

Има го за тест на пл.Св.Неделя. Всичко, което съм проблава е или твърде мъжко, или твърде синтетично като аромат. Включително и Фламенко, което за мен има вайб много близък да Angel Nova и точно толкова синтетичен. Има една тубероза, която би ми била интересна, но трябва да е поне 50% намалението в сайта, че да я купя.

# 416
Момичета и момчета.
Не искам да ви разочаровам, но от RM изпращат един сет с мостри/избрани от падащато меню.
Няма промоция, няма втори сет, няма други мостри подарък. Е, може да има картичка със Purple Heart за 14-ти февруари.
И мострите винаги ги е имало в сайта им, за запознанство с ароматите. Както има и при редица други ниш-брандове.
Gift Heart
Платих с Пейпал имам допълнителни мостри ще ви копирам мейла
един сет + още 7 допълнителни безплатни.
2 мейла имам
Samples
Item# 36   €30.00 EUR   1   €30.00 EUR
Flamenco
Item# 55   €0.00 EUR   1   €0.00 EUR
Monbloom
Item# 61   €0.00 EUR   1   €0.00 EUR
Faïsa
Item# 66   €0.00 EUR   1   €0.00 EUR
Pure Mariposa
Item# 52   €0.00 EUR   1   €0.00 EUR
Next To Me
Item# 53   €0.00 EUR   1   €0.00 EUR
Lovely Day
Item# 48   €0.00 EUR   1   €0.00 EUR
Entre Naranjos
Item# 44   €0.00 EUR   1   €0.00 EUR

А не са ли това подаръците - отгоре е избрания сет, а отдолу добавените подаръци? Защото аз Monbloom не съм избирала, в първия сет избрах Ole.

Скрит текст:

Точно ,3 бр Monnbloom са ти сложили ..

# 417
  • На черешатааа
gold laydi, коя е най-ниската цена, която сте го виждали? Или поне, на която го следите?

Около 230 евро, следя в сайтовете, които се коментират в темата - немските и официалния, но там за момента не ми е опция, превозвачите са още омотани

# 418
lil_78 може би си права. Аз понеже съм руса, реших, че се е променило при скролването, защото и аз не съм го поръчвала. Даже им писах да ми го сменят, ако може 😊

# 419
  • Пловдив
Mimozata, а ти в първия сет кои аромати сложи? Да не би тези отдолу да са тези от първия сет, а не подаръци? Вече започвам да си мисля, че е така.....
Аз сложих 2 Flamenco, 1 Faisa, 1 Next to me, 3 Ole.
Отдолу ми ги слагат същите, само Ole и Monbloom се различават. Да не се окаже, че отдолу само потвърждават кои ще изпратят и ще получим само един сет Simple Smile Но пък все си с мисля, че ако Ole е изчерпан и са го заменили с Monbloom, поне някакъв знак трябваше да дадат или да няма опция да се поръчва.

Някакви подробности има ли в този е-мейл? Да не би да е един безплатен сет при поръчка на пълноразмерен продукт?

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 18:15 от lili_78

Общи условия

Активация на акаунт