Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 240
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 525
Изобщо Нотино не са изгодно място за цялата серия на VCA

# 526
В Нотино като цяло са високи цените. Там трябва много да се следи, иначе изскачат и чудесни оферти. Аз напоследък основно пазарува от там козметика за лице и коса на отлични цени. А с намаленията и някои парфюми излизат изгодно, но рядко.

# 527
ivis - 15% намаление код:LOVEIVIS
С него  https://www.ivis.bg/maison-francis-kurkdjian-paris-baccarat-roug … D0%BB-p70389.htmlпада на добра цена

Вчера направена поръчка в Нотино  тази сутрин си я взех. Днес пуснах още две и имам имейл за утре, че ще бъдат в офис. Пуснах и две поръчки в Дъглас, но от тях нямам известие.
Някой знае ли на каква цена е Bitter Peach Tom Ford в Делириум?

от 539 на  357 мисля 50 мл

# 528
Тъкмо сте заговорили за VCA аа Аз днес за пръв път ги тествах и се оказа че ми допаднаха като аромати, особено този OUD. Но цени ни гледах. Основно исках да подуша Guerlain Floral, но не успях, и Montblanc. Хубави аромати, към които се бях насочила но май имам доста сходни на тях.
Та, според вас по-добре ли е да си подаря един  VCA и бих ли го намерила в по-малко мл, съответно и цена ?
Ако не ще си взема някой от горните.

# 529
  • София
VCA вече са само в големи бутилчета. Спряха малките 45 мл. преди няколко години.

# 530
Тъкмо сте заговорили за VCA аа Аз днес за пръв път ги тествах и се оказа че ми допаднаха като аромати, особено този OUD. Но цени ни гледах. Основно исках да подуша Guerlain Floral, но не успях, и Montblanc. Хубави аромати, към които се бях насочила но май имам доста сходни на тях.
Та, според вас по-добре ли е да си подаря един  VCA и бих ли го намерила в по-малко мл, съответно и цена ?
Ако не ще си взема някой от горните.
Precious oud VCA трябва да разносиш мнооого много хубаво преди покупка. От едно фъс на китката в магазин изобщо не бързай да го харесаш. Аз поне 3-4 пъти инцидентно го тествах, купих го след година и като си го нанесах из тялото ми докара сериозно главоболие. Ако ти допадне, цената не е страшна, а и в размените се е виждал.

# 531
unterdenlinden, честити красоти! Много да те радват. С кой превозвач дойдоха нещата? Моите ги чакам все още, предполагам утре.  

Постоянно сменят офртите и в момента са пуснали пак - 40% на нещо любимо и се чудя, какво да добавя за безплатна доставка. Simple Smile За новите поръчки предупреждават, че метеорологичната остановка, може да забави допълнително доставките.

Много ти благодаря за това, че сподели! Flowers Hibiscus

# 532
# 533
unterdenlinden, честити красоти! Много да те радват. С кой превозвач дойдоха нещата? Моите ги чакам все още, предполагам утре.  

Нещата от skins дойдоха по спийди, получих мейл на пощата вчера, че днес ще ми ги донесат. Обаче адресът не беше изписан целия и не го донесоха, а го оставили в най-близкия до мен офис на спийди и ходих да си го взема. Ако получите на мейла съобщение от спийди, по-добре проследете пратката, за да няма изненади, до БГ е дошла с DPD. А най-добре да я проследите още от изпращането й, излиза детайлно, аз поне получих тракинг номер на амейла, когато я шипнаха от скинс.
От sprayparfumes дойдоха с UPS, аз бях дала адреса в офиса и си я доставиха директно там.

# 534
  • София
ani-ali, аз имам малко от Precious OUD , на моята кожа се развива прекрасно, но предстоят топли дни и не знам доколко е рентабилно да си го вземеш.Guerlain Floral e добра идея, но го пробвай някъде. А добра цена можеш да дебнеш сега около намаленията.
Монблан не разбрах кой визираш. Ако е  Signature не е в топа, но пък е ванилия и хич не е лош. Много траен на дрехи. Мисля, че най-добра цена имаше в Мейкъп и имаха и по-малки разфасовки.

Лично аз съм в парфюмна дупка и нищо не дебна. Освен ако някой мислещ за мен съфорумец не ме измъкне от дупката с нещо супер, мега яко и изгодно предложение.

# 535
  • Франция
Днес получих поръчката от https://www.skins.nl/en En passant беше без целофан, в кутия и с празен ход. The revenge of Lady Blanche си беше опакован с целофан и без никакви забележки по външния вид. Допълнително бяха сложили мостра на MFK Gentle fluidity  и JHG Not a perfume, имаше и мостра на шампоан някакъв.
Получих си и пратката от https://www.sprayparfums.com/en/  Portrait of a Lady без забележки, мострите бяха волна програма и 4, а не 5. Препоръчвам и двата сайта, като в skins ще преглеждам редовно гаражната им разпродажба, страхотни находки имаше.
unterdenlinden, честити придобивки Hug
Би ли споделила каква е на цвят течността на En passant? Joy

# 536
# 537
# 538
  • София
Изгорях с това във Флакони
https://www.flaconi.de/parfum/givenchy/l-interdit/givenchy-l-int … au-de-parfum.html
С кода си е супер оферта Hug
Трябваше да спра след Коромандел, но ..

# 539
  • Пловдив
Тарикати. Видяха, че се търсят, и вдигнаха цената. Да ме бяха компенсирали сега за това, че, когато ги поръчах предишния път,бяха налични в сайта, а не получих нищо.

Общи условия

Активация на акаунт