Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 158
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Oyasumi, много благодаря Flowers Hibiscus - и аз толкова само видях в английската версия на сайта - че има международен шипинг, но няма детайли за цени, ограничения и пр. Може да се тества наистина с недовършена поръчка, и аз така правя, като няма информация. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 16:33 от Klodilia

# 586
Дългоочакваната Kylie Minogue дойде, но нямам късмет Sad. За втори път ми се случва да получа от Парфимо парфюм със счупен пулверизатор. Предния го върнах без проблем и после го взех пак. Този няма да връщам, защото едва ли ще имам възможност да го купя. Тъпото е, че някой го е върнал, а те го пробутват пак. Поне да бяха описали проблема. Сигурно щях да го взема, но без неприятни изненади. Дори не мога да го усетя на какво мирише Grinning. Сега ще се мъча да го ремонтирам или преливам Grinning.

# 587
Oyasumi, много благодаря Flowers Hibiscus - и аз толкова само видях в английската версия на сайта - че има международен шипинг, но няма детайли за цени, ограничения и пр. Може да се тества наистина с недовършена поръчка, и аз така правя, като няма информация. Simple Smile

Klodilia, както и сама си забелязала, сайтът не е особено прецизен относно Общи условия.

Направих симулация с български адрес на travel size на “Руския чай” - начисли ми 10 евро доставка, но не ми даде възможност да финализирам плащането (с ПейПал във всички опции).

С италиански адрес - беше ми поискан индивидуален номер, подобен на ЕГН (codice fiscale):
- travel size начисли ми 10 евро доставка и опция за плащане с ПейПал;
- продукт - безплатна доставка и опция за плащане с ПейПал.

Обяснението ми е, че сайтът не е актуализиран за международни поръчки, защото от началото на годината е въведено задължително изискване за плащания онлайн да се въвежда този индивидуален код. Във всеки случай, писах и на Обслужване клиенти, но ми се струва, че не са особено бързи.

# 588
  • София
Oyasumi, безкрайни благодарности за времето, което си отделила и положения труд да разплетем условията за доставка до България. Heart Да видим какъв отговор ще върнат. Още веднъж - много благодаря! Flowers Hibiscus

# 589
  • Стара Загора
Нотино просто се оливат с цените.

# 590
Ще им ги дам на кукув ден! Като излезе новият фланкър ще намалят този, а ако е спешно със сигурност бих поръчала от дъглас, поне мостри предлагат...

# 591
  • София
За 50 мл е добра цената в Нотино.

# 592
Парадоксално е когато един дискаунтър продава на по-високи цени от официалните представители.

# 593
  • София
Това красиво черно бутилче вече пътува към мен. Дано си допаднем, като с едп и едт.
Отделно имам съобщение от Шанел, че моята нова любов (Коромандел) ще пристигне другата седмица. С такова нетърпение го очаквам Blue Heart Не помня кога последно съм се вълнувала толкова за парфюм.
Добре, че няма къде да пробвам Lion и останалите от серията, защото сигурно ще пожелая и друг.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 07:42 от FatalSnare

# 594
Извинявам се ако не е това мястото за въпроса ми, но имам проблем с Нотино.Искам да променя адреса на доставката,но никак не се получава. Махах,слагах отметки, запаметявах промени уж и накрая при натискане Поръчай пак ми излиза стария адрес.В профила ми стои актуалниа адрес, но накрая въпреки всичко изписва  стария. Някой да има идеа как да го променя?

# 595
Нещо не им работи това като хората... И аз не успях, адресът си ми е актуален, но исках да въведа друг, на който да изпратя. Не се получи. В краен случай нова регистрация.

# 596
  • Пловдив
Здравейте! Изтрих си историята, влязох след това в сайта на нотино, но не ми дава код за 5%.  Къде греша?

# 597
  • Пловдив
Извинявам се ако не е това мястото за въпроса ми, но имам проблем с Нотино.Искам да променя адреса на доставката,но никак не се получава. Махах,слагах отметки, запаметявах промени уж и накрая при натискане Поръчай пак ми излиза стария адрес.В профила ми стои актуалниа адрес, но накрая въпреки всичко изписва  стария. Някой да има идеа как да го променя?
Веднага след като направя поръчката, им пиша мейл.

# 598
Здравейте! Изтрих си историята, влязох след това в сайта на нотино, но не ми дава код за 5%.  Къде греша?
*dreamer*, наличните кодове в момента, не ви ли вършат работа?

В момента текат доста промоции и през този период е доста трудно да излязат от другите кодове, но не и невъзможно, просто от notino ги ограничават.

Желателно е да сте в инкогнито режим на бразуъра и да не сте в профила си. След известно време и цъкане тук-там, се появява код.

# 599
  • Пловдив
Благодаря! Под 140лв ми е поръчката и не ми вършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт