Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 118 463
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Отделно имам съобщение от Шанел, че моята нова любов (Коромандел) ще пристигне другата седмица. С такова нетърпение го очаквам Blue Heart Не помня кога последно съм се вълнувала толкова за парфюм.
Добре, че няма къде да пробвам Lion и останалите от серията, защото сигурно ще пожелая и друг.

Тъкмо със застудяването ще пристигне и поне за мен е най-подходящото време за Коромандел, защото инак ми е твърде силен.
 Колкото до мострите, "внимавай какво си пожелаваш", защото моят опит с онлайн сайта на Шанел показва, че винаги съм получавала, извън двете мостри по избор, мостра на най-новия им парфюм, така че може да се сдобиеш с Le Lion.

# 601
  • на последния етаж
Отдавна искам да пробвам Коромандел - знаете ли от къде мога да си поръчам проба или да тествам на място?

# 602
# 603
Продължение на разочарованието от Makeup:

Поръчка на 03.02;
Доставка за 08.02;

09.02 - Реших аз да ги потърся. Беше ми обяснено, че пратката не е разпределена за получаване и не е ясно кога ще бъде доставена. Нямали опцията за обаждане.  В поръчката все още си седи дата 08.02.

11.02 -  Все още няма никаква информация дали въобще ще бъде доставена.

Не знам какво да кажа, такова "обслужване", досега не съм виждал.

# 604
Получена перфектно опакована, с мостри, поръчка на сет Делина от Нотино. Супер доволна съм.

# 605
Продължение на разочарованието от Makeup:

Поръчка на 03.02;
Доставка за 08.02;

09.02 - Реших аз да ги потърся. Беше ми обяснено, че пратката не е разпределена за получаване и не е ясно кога ще бъде доставена. Нямали опцията за обаждане.  В поръчката все още си седи дата 08.02.

11.02 -  Все още няма никаква информация дали въобще ще бъде доставена.

Не знам какво да кажа, такова "обслужване", досега не съм виждал.

Не виждам причина да обвинявате Makeup, ако те са Ви изпратили поръчката и са ви дали товарителница.
Щом пратката е изпратена, но все още не е стигнала до Вас и не е разпределена, значи причината са Спиди, ако поръчката Ви е изпратена с тях или който и да е куриер.
Вече ако доставката е с куриер на Makeup, тогава съм съгласна.
Аз направих две поръчки от сайта - събота и неделя и пристигнаха съответно вторник и сряда.

# 606
Получих Raghba wood intense от emag. Идеално подсигурен е в кашончето си. Парфюмът беше леко протекъл, но с празен ход. Ароматът не ми харесва, отчетливо арабска композиция и няма никакво роднинство с Raghba classic и Raghba for women. Ще разнося в идните студени дни, ако го понеса въобще. Deetron се оказа прав за мен  Hug

Честито за новите придобивки на всички, да се пръскате с удоволствие и да тънете в блаженство Flowers Hibiscus

# 607
@Anika

Точно това е проблемът. Доставката е с техен куриер. Според мен някой не си е свършил работата по пътя.

# 608
  • Франция
Моят дракон пристигна Heart Eyes
Поръчката ми беше обработена в рамките на само един работен ден и пристигна от Гранада за две денонощия. Имам пробичка за подарък. Доволна съм от B BeautyTheShop и смятам да пазарувам от тях и в бъдеще.

Описах впечатленията си от линията Le Donne di Masque в парфюмната тема, ако някой има интерес към промоцията на Masque Milano в Spray Parfums.

# 609
Последната ми поръчка от Makeup.bg дойде за 3 работни дни, и винаги са ползвали Спийди за куриер. За първи път чувам, че имат собствен такъв.

# 610
Много изгоден мъжки парфюм 120 мл. :   Creed Green Irish Tweed +код 10ONLINEPROMO = 275,20 лв.

# 611
Получих си поръчката от starcorp, както винаги, всичко е отлично. Един Dioressence, който породи доста вълнения, тъй като е рядък вариант, и по нещо за децата.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 13:51 от Tiger Lily

# 612
Аз пък днес извадих късмет,  в парфимо си поръчах ACQUA DI PARMA SAKURAEau de Parfum 100 ml ТЕСТЕР унисекс и на 100 и костур лв по-евтено от обикновения с кутия. От 2,3 мес. го следя и все го няма, а днес се появи и веднага после пак изчезна, но аз успях! Много е добър аромат, имах мостри и се влюбих в него.

# 613
По начина, по който са представени различните  цветове на сенки и червила в makeup ми е невъзможно да сравня два цвята от един и същ артикул. В дъглас и нотино нямам такъв проблем. Там наличните цветове са един до друг, което много ме улеснява. Мога да сравня със съседните и да избера онова, което е най-близко до желаното от мен.
  Правила съм покупки на риск- неуспешни  , но за по-скъп артикул не бих .

# 614
Последната ми поръчка от Makeup.bg дойде за 3 работни дни, и винаги са ползвали Спийди за куриер. За първи път чувам, че имат собствен такъв.
В София ли си? Нещо ми се върти, че техните куриери действат само в София. Аз не мога да се оплача откъм точност от тяхна страна, само не ми допадат малко плаващите им часове за доставка Обаждат се да те питат дали днес си на адреса, а като питаш около кое време да ги очакваш... "ами сега тръгваме за тоя квартал, когато стигнем до вас-тогава" , което може да е след 2-3-4 часа. ..

Mamamari, то и в сайтовете на Дъглас и нотино не винаги са представени идеално цветовете на нещата. Аз винаги търся суочове в гугъл, преди да поръчам каквото и да е цветно. Така добивам най-точно представа какво ще дойде. Дори ФДТ така си избирам в повечето случаи.

Общи условия

Активация на акаунт