Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 095
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 960
Това е добра идея. Аз много не им разбирам принципите на промоция и за Наксос досега само веднъж разбрах, че е с 10% намаление, но научих в последния момент и тъй като промоцията не важеше за 2-та им обекта, не успях да реагирам навреме. Sad

Klodilia , декември във Висша козметика имаше - 15 % - naxos излизаше мисля 320 лв. 100 мл.

В makeup имаше на 270 лв. Simple Smile 100 мл.

В ausliebezumduft имаше 20 % - беше 297лв. 100 мл.

# 961
Klodilia, криво ми е, защото от моето споделяне тръгна темата за спекулации. Не се чувствам засегната от никой, просто ми стана тъжно. А най-вече защото не го поръчах на мига. Споделих, после потърсих поста с питане за него да се уверя, че това е парфюма и се върнах да го поръчвам. За жалост беше късно. Надявам се пак да се появи, но по-скоро си мисля, че това е била отказана бройка. Ще следим, ще разберем. Накрая всички ще се сдобием с него без да искаме Grinning.

# 962
Привет!Parfimo имат ли промокод?

# 963
Привет!Parfimo имат ли промокод?
10ONLINEPROMO намая с 10 лв. покупки над 140 лв.

# 964
  • София
Обадиха ми се от Парфимо и ми отказаха John Varvatos и Tom ford. Вторият пишеше, че е наличен дори 20 часа след поръчката. Много се ядосах. Изтеглих късата клечка.
ПС - Възползвах се от споделената оферта на Milen™ за Christian Dior Sauvage Very Cool Spray. Мина ми Joy

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 18:16 от FatalSnare

# 965
Докато не видиш товарителница не бива да се радваш на поръчка от Парфимо  Wink

# 966
Хора, бройките са единични и не са само за българския сайт. Недейте така! Никой от пишещите тук не прави спекулации с покупки, освен опитите за замени на кон за кокошка.
Скрит текст:
Но и тук има един момент, който не е за пренебрегване. Аз, примерно, не съм от тези, които купуват само, ако им изпадне оферта! Едни от парфюмите, които съм купила на най-високи цени са, защото много съм ги искала и цената не ме е спряла! Jour d'Hermes Absolu купих за 184 лв за 80 мл; Noir Exquis L'Artisan купих за 178 лв за 100 мл. Ами няма да ги заменя, ако тръгна да ги заменям за Ябълката на Нина Ричи, примерно (а и нея си я купих). Но пък размених нишов парфюм, който понастоящем струва около 300 лв, а аз съм купила за 60 на супер оферта за остатък от масов парфюм. Много предложения са несъответстващи. Някой пише "за нишов парфюм, ама по-малко количество". Ами хората се надяват да заменят нишов за нишов в повечето случаи и изобщо парфюм от съответния клас за друг такъв. Аз познавам много парфюми, имам много, но харесвам малко. Отказвам повечето предложения по тази причина. Но някои от тях са наистина неадекватни! Да не говорим за пазарлъци от типа: може ли да си отлееш 20 и да ми дадеш 30, ама в оригиналната опаковка. А, ако взема целия парфюм може ли да поемеш пътните разходи? Е, чак пък такива тънки сметки... Ами с трици маймуни не се ловят!
Получавала съм и парфюм, далеч над стойността на този, който аз съм разменила и отсреща си нямам парфюмно неграмотна съфорумка, а човек, който не прави тънки сметки.  Това пък е другата страна на нещата - чувстваш се задължен!
Също така съм давала повече за по-малко, защото съм искала много съответния парфюм и все пак отсрещната страна също я е устройвала замяната

# 967
От много време  не съм пазарувала от парфимо, често ли се случва да отказват поръчки. Онзи ден по случайност взех 3 парфюма, които отдавна исках, сега ако ми ги откажат ще ми докривее. Прави ми впчатление, че са спрели и да предлагат някои марки.

Grinning Не са от коментираните на последните страници.

# 968
Пристигна днес от BeautyTheShop,намалена цена плюс 10% код и безплатна доставка до България.
Парфюма е такъв разкош,че ми идва да го изпия:smile:

# 969
  • София
Накрая всички ще се сдобием с него без да искаме Grinning.
Силно непрепоръчително за Untitled Margiela точно - в съседната тема е по-известен като "мокри налъми" Joy - специфична зеленилка е, която не се харесва от всеки. Simple Smile
Klodilia , декември във Висша козметика имаше - 15 % - naxos излизаше мисля 320 лв. 100 мл.
В makeup имаше на 270 лв. Simple Smile 100 мл.
В ausliebezumduft имаше 20 % - беше 297лв. 100 мл.
Висша Козметика съм ги проспала явно, в АusLiebe, ако става дума за двудневната промоция от миналата година, помня, че гледах изрично за него тогава и го нямаше, явно съм закъсняла. Sad В мейкъп уж го следя, нотификации не съм получавала досега. Шампион съм по пропускане на момента явно. Grinning
Май почти не остана сайт, в който наличностите да са реални 100%. Sad Скоро поръчах от парфюми-шоп 2 бр. мини от един парфюм, обадиха се да кажат, че имат само 1 бр.
Днес много се надявах да си взема Дракона (Winter Palace Memo), поръчан от Нотино, които са станали светкавично бързи - поръчка от 16.02, днес 18.02 е доставен - но остана заложник при Спиди, сринала им се системата и отпратиха чакащите, понеже беше близо до края на работния ден и нямало шанс да се оправи. Sad

# 970
  • София
Klodilia, важното е, че ще го вземеш. Hug Честит! С огромно удоволствие да го ползваш. Heart

# 971
Аз от makeup съм получавала нотификации за поява на нещо само, ако е в списъка ми "любими". Ако парфюма или друг продукт не е в този списък, но съм задала да получа нотификация, до сега никога не съм получила такава. Така че, слагайте в любими, и евентуално може би това е начина за нотификации от този сайт.

# 972
  • София
Мagicjo, благодаря, дано да е здрав само, ще се зарадвам, като ми е в ръцете вече. Hug
Азалия🌺, на мен всичко, което следя в Makeup, ми е в "любими" и въпреки това невинаги получавам нотификации. Забелязала съм също, че от време на време, не мога да хвана закономерността, но изчезват отметките за следене на наличност за неща от списъка с "любими", без аз да съм ги махнала, та периодично си проверявам списъка и слагам пак отметките... Доста е бъгав сайтът за съжаление.

# 973
Парфимо изненадващо бързи този път с поръчката на сета от три бебета Уд Сатен. Поръчах на 16 - ти и днес имам мейл, че утре мога да ги очаквам Heart Eyes
В този ред на мисли ако някой иска да се раздели с едно виалче от наскоро поръчаните от Парфимо Бакара 540 сетове за един уд сатен да даде знак.

# 974
  • София
Ааааа, отчайвате ме с уведомленията за наличност в makeup. Тази седмица за първи път използвам тази им възможност и всичко отиде по подразбиране в "любими". Остава да не получа уведомления за наличност. За какво ги предлагат изобщо?
Утре ще си вземa Lince TT от тях.

Общи условия

Активация на акаунт