Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 664
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 105
  • при моите деца .....
А аз искам да ходя на танци....
Да ходя в планината....
Не обичам басейни и СПА....

# 106
  • Варна
О, и в планината ми се ходи!
Бяхте споменали Банско-и там ми се ходи. Няколко зими изкарах там и много ми харесва!

# 107
Добро утро!

Тути,  дано бързо да има ефект от антибиотика и да не ти разбута стомаха.

Коледната украса я прибрах на втори януари още, защото иначе щеше да откара до март 😁

Днес съм на ендо по обяд.

Май не съм си показвала гнома скоро 😁

Спорен ден, банда!

# 108
  • гр.София
Добро утро 🍀
И на спа ми се ходи пак и на моренце, с танците започнахме, няма такъв кеф 😊
Моя син е на Добринище, вчера е карал сноуборд, похвали ми се че бил талант, а не знаел 😂 така му се отдавало 😁
Али, много е пораснал сладура, само за мачкане 🐱
Хубав ден от мен ❤️

# 109
Добро утро.
Али, прилича на анимационен герой.
Ходи ми се някъде и на мен, много съм уморена физически и психически. Но няма да е скоро.
Деси, как е дъщеря ти?
Хубав ден.

# 110
Добро утро и от мен. Ходи ми се навсякъде, но за днес плана е подобен като при Али- ще отивам да взимам резултати. Станах наспана. Събудих се 15 минути преди алармата, но съм спала непробудно повече от 8 часа. Това за мен е рекорд.
Новогодишната украса махнах на 1 или 2 януари. Децата не забелязаха липсата ѝ поне 3 дни. Определено другата година ще сглобя по- малка част от елхата.

# 111
  • На брега на реката
Добро утро!

Много хубави, мъфините на Бел! Сподели, моля те, как направи украсата, така разноцветна?

Хубави, че и умни котанки видях.  Много е пораснал, сладура на Али!

И на мен, много ми се ходи някъде! Хич няма да пробирам, дали е море, спа, басейни или планина!

Стискам палци, за който има нужда!

# 112
  • Ямбол
Добро утро!

Днес кратка почивчица, глътка въздух, преди да започне лудницата от утре - присъствени и неприсъствени класове, като почти всички колеги сме уредени от злото, преди да си тръгне, да преподаваме в почти всички випуски. Аз поне съм на всички. Така ще ми е още по-гадно, но ще го издрапам тази година и за следващата ще помислим за по-удобни варианти, само дано се задържи тази шефка, която ни е сега временно.

На ендо и аз трябва да отида скоро, че и на щерката май трябва да пусна хормони, че моето е наследствено и трябва да следя и нея.

Хубава сряда!

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 21:13 от Лилянa

# 113
  • Бургас
Добро утро!

Цяла нощ сънувах щуротии, будих се, заспивах и сутринта свеки ме събуди, че синът ѝ си правил уговорка, но пропуснал да я уведоми, че се отлага. Та той сега още спи, а ние двете кукнали рано рано.

Ох, Лили, пълен хаос ще е при вас учителите. Ти поне можеш ли да водиш ДО от училище или ще сновеш до вас и обратно?

Бел, каква е тази красота мъфинска, браво на теб!

Очаквах хубаво време днес, че да се пробвам с ремаркетата до два магазина за обувки, ама май ще ми се размине. Саботатаж отвсякъде. Не мога да си изхарча коледния бонус бре.

Стискам палци за добри резултати при Марѝ и Али.

# 114
Добро утро!

Много сте мили отново, нищо сложно не са мъфините, само изглеждат ефектно. Отгоре е маслен крем, но първо наръсих малко боя в поша и после сложих и крема. Така не се разтваря равномерно и при изтискване излиза тип омбре.

Много хубави котки видях. Али, само за мачкане е твоят гном ❤.   

Стискам палци на всеки, който има нужда 🤞🏻.

Спокоен ден ☀

# 115
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

# 116
  • гр.София
Съни, добре е, цялото неразположение беше един следобед, предния ден играли на снега и половината клас го втресло, само две деца бяха с положителни тестове. Утре е на училище.
Забравих мъфините на Бел, страхотни и сигурно много вкусни 🍰
Селесте, разгледай сайта на аквамарин, от там си взех страхотни боти 🤩

# 117
Добро утро!
Само 3 часа спах,главата ме боли,незнам как ще изкарам днес.
Вчера ММ ходи на ЯМР,оказа се че няма повод за притеснение,а той направо се беше отписал.
Хубав ден!

# 118
  • Ямбол
...
Ох, Лили, пълен хаос ще е при вас учителите. Ти поне можеш ли да водиш ДО от училище или ще сновеш до вас и обратно?
...
Според зависи. Имаме няколко несполучливи опита, когато преди имахме карантинирани класове, да водим ДО от училище. Интернета по стаите е слаб, забива, ту има, ту няма. Вариант е кабелен от кабинетите и моят може да се каже, че е свободен, но трябва да си разнасям личните слушалки, че в кабинета имам само стационарни компютри, които нямат камера и микрофон. Но първо ще пробвам да прибягвам до вкъщи. В някои дни мисля, че ще се справя. Утре например имам 4 присъствени, след които нямам час, бягам до вкъщи и карам един дистанционен, а последният дистанционен е изтеглен като предчас и ще си го карам вкъщи пак, преди да отида за присъствените. Но това е само утре. В петък всички са ми ДО и ще си остана вкъщи. От понеделник обаче започва веселбата - понеделник и сряда са ми критични, ако не стане от училище, ще трябва да прелитам за десет минути, което не че е невъзможно, но трябва веднага да хвана такси и ако няма, увисвам. Ще го мисля. Добре че сегашната ни шефка е страхотна и много мисли за нас, прави всичко възможно на нас да ни е удобно. Само си представям какво щеше да е, ако беше останала оная. Както обича да ни следи, вероятно нямаше да разрешава да водим от вкъщи или щеше да прави грандиозни скандали за всяка минута закъснение, както го е правила не веднъж.

# 119
  • Бургас
Мда, точно така си го представях, за съжаление. Задължаваме ви да преподавате ДО, оттам насетне се спасявайте. Иначе всички са си сложили по една табела „иновативно училище”.

Надръстила съм, както казваше баба, една купа смес за палачинки и вече час и половина бълвам продукция Joy а сместа не свършва.

Пеги, свърлиха ли работа палците за изпита?

Общи условия

Активация на акаунт