Отговори
# 120
Здравейте!

Животът е като дихание, докато си поемаш дъх,
животът е като клетка, докато си в нея,
животът е силно желание, докато си потънал в него.

Мевляна

# 121
Здравейте, момичета!

"Всичко, което не е обагрено с любов, си остава безцветно."
Герхарт Хауптман

Обичайте се и бъдете обичани!
Пожелавам ви усмихнат, цветен и безгрижен почивен ден!

Честит рожден ден на Алмеда!
Честита годишнина от сватбата на нашия Патрон!
Здраве, любов и щастие за семейство Сайъшман!

# 122

Емиии , страхотен семеен албум си спретнала . Представям си как си я преглътнала албанското цвете но е така с любимците.  По мене си знам но засега съм спокойна от към такива събития .

Софиии, всички искаме Чаго да е предишния красавец . Плътно до него съм и подкрепям.  Simple Smile
Противоречиви мнения срещнах  у форума.
Има и положителни  дори да си млад смело напред гради образи и не се страхувай . Свиквам с мустаците.

феновете творят
 Сарп и Семих Атеш . Открийте разликите. Прекалено е заливосан с гел това е заради гала вечерта наконтени.  После няма да е такъв.

Софиии , ко бехме на кастинг избрани ся щяхме да гледаме като Афра . Joy Геройнята и си мечтае за света на киното . Палавият продуцент и невръстното момиче . Очакваме провокативни сцени. Дано наистина ми хареса сериала и ролята. Не ми дреме за моралистите  , там не е влияят от тях. Да си дрънкат квото искат.
Скрит текст:

Емиии , дано получим новини за новият проект на маминият  , коя ли платформа е избрал ?

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 13:55 от femmi2

# 123

Феми, трудно го преглътнах "албанското цвете", затова и със замах, и от раз качих всички гифки. Сега ще кача и любовното послание от Толга за Алмеда и ще въздъхна облекчено. Спокойна, че съм изпълнила задължението като ревностна фенка на Толга да отразя и щастливите му семейни празници. И ще продължа напред с Ийт Козан, Джихан и т.н., а поста със семейния албум просто ще го подминавам. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Ти продължавай да ни носиш новини за Чачо. Нормално е да има и положителни, и негативни мнения. Различни хора, различни интереси и предпочитания.
     От сторито на Толга в Instagram:
Скрит текст:
Цитат
tsayisman
„Честит рожден ден, радвам се, че това е моята любов, това е съпругата ми, за щастие и майка на сина ми и ще  стане майка на дъщеря ми. Обичам те!"

За новия сериал на маминия и платформата, на която ще се излъчва, вероятно ще започнат да никнат новини другата седмица, сега нашичкият го е ударил на празнуване. Ще го оставя тези дни да "лудува", пък от понеделник да запретва ръкави и да ни осведоми за всичко, свързано с проекта му.
    Сега да се върна на Ийт Козан и терзанията му около предстоящия празник:

# 124
Аз по случая да кача пък това

И тази, малко по- не традиционна, но пък ефектна...

# 125

Цеце, хубави колажи си ни качила, а сватбите на нашия герой са уауу! И двете екранни двойки са неотразими и запомнящи се!
     Аз съм зациклила на подготовката за празника. Ийт Козан не е доволен от подаръка, който направи на Нур. Тцц, парфюмът и червилото не са от неговата класа - прицелил се е към нещо по-мащабно. И ... бързо се понася към пристанището. Ще купува яхта момчето, трябва да изненадаме невестата. Joy

# 126

Емиии , нося ти коктейл нали щеше да пишеш любовното послание на маминият с питието ще по лесно и леко

или да скачаме на яхтата  и пей сърцееее

това го въртях безброй пъти как слиза от ретро колата прави движение и поклон за репортерите и свекатвиците щракат .  Мустакатко и така ще му се радвам. Понеделник фраг на клошараския филм  от Нетфликс .

хареса ми мнение на Варна от темата на Бергюзар
 Чаатай е актьор, който е стъпил здраво върху платформите . Два сериала и един филм .

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 21:07 от femmi2

# 127

Феми, благодаря ти за коктейла, но и той няма да ми помогне, за да спретна любовно послание от Ийт Козан. Ще го караме без думи ... само действие! Joy
    Гледам Чачо и не мога да го позная. Това не е актьорът, който ме плени в "Огледален свят", в "Кварталът на богатите" и във "Вътрешен човек". Дано продуцентите са заложили на силен сценарий, че ако разчитат само на участието и визията на Чачо, няма да им се получи, нито ще се увеличи гледаемостта, без значение дали е на платформа, или по тв. А младите, които не познават актьора Чаатай Улусой ще подминат продукцията с пренебрежение. Дано греша, дано сериалът да има успех!
     Ново от Суде:

# 128

Nature Boom Голяма любов,голямо чудо..надпреварват се с Амине
кой ще се обясни в по- голяма любов на пиявицата и грозника
Blush

Nature Sparkles Охх бе Феми,ша ма скъсаш от смях  -
 *актуален коктейл* за новата Чачова визия..
Joy Joy

*Момчето си отива* Joy

# 129
Скрит текст:

Nature Boom Голяма любов,голямо чудо..надпреварват се с Амине
кой ще се обясни в по- голяма любов на пиявицата и грозника
Blush

Nature Sparkles Охх бе Феми,ша ма скъсаш от смях  -
 *актуален коктейл* за новата Чачова визия..
Joy Joy

*Момчето си отива* Joy
     Софи, уцели десятката с този коктейл! Наздраве!

Неспокойното ми влюбено момче:

# 130
Софиии ,момчето си отиде е точно .
Минаха 10 години когато игра 20 год. Емир.   
Само да мине този проект и ще стане пак хубав.
Какво да направя иска да играе зрели роли.
В мое лице има голяма подкрепа и нямам търпение да му слушам гласчето. Blush

Емиии ,ще измислиш нещо утре ще ти дойде музата за Ийт Козан.
Ще спретнеш ром. колажи.

А,за проекта не всички млади обичат ретро стил и тази епоха. Така че може да гледат може и йок. Има си безброй почитатели, които нямат търпение за старта.
Сценаристите са мъже и казват че единият от тях пише нестандартно.
Ча е прочел всичко, защото не се работи на парче в цифровите платформи. Всичко е ясно и подредено. Толкова епизоди , толкова време и Без Цензура. Надявам се да няма проблеми.
Сам си е виновен, като кисне при рибите а не прави посещения, като Джан. Smirk

Емиии ,мисля да пиша по нашия сценарии да го почвам ли ?
Баръш Калъч капитана ще вкараме .

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 00:17 от femmi2

# 131

Феми, ще пишем и по сценария, но първо ще отбележим подобаващо Празника на влюбените, предполагам, че ще удостоим с нужното внимание и Празника на виното! Ще празнуваме, а какво - всеки сам избира!
     Започвам с това видео - любима песен, прекрасен блус и невероятен Толга!

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 00:14 от Emiliya

# 132
Мислят, че любовта не подхожда на мъжа и се срамуват да говорят, но...
Любовта всъщност подхожда на истинския мъж.
Важно е да обича смело, с цялото си сърце.

Днес нека танците да не свършват

Да ви поздравя и с новата ми любима двойка

# 133
# 134

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт