Отговори
# 555

Феми, Алмеда наистина се е умълчала и нито публикува нещо, нито отговаря на питанията. Надявам се Толга сам да каже как се чувства и ще го изпишат ли вече от болницата. Но за момента никой нищо не знае. (говоря за феновете)
    Не вярвам да отложат снимките на "Лимит" - планувани са за средата на април. Кастът е направен, екипът е подбран, сценарият вероятно е готов. Няма причина продукцията да не започне да се снима. Пък и Толга вярвам, че ще се оправи и ще започне работа над сериала.

Ново от сторито на Суде:

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 18:25 от Emiliya

# 556

Nature Sparkles

Flowers Rose ФЕМИ* благодаря за сладичкото..
от мен пролетно коктейлче
за здравето на Толга*
Blush

Flowers Bouquet ЕМИ* предполагам албанката е много стресирана
от ситуацията в момента..плюс може би забрана да пише каквото и да е
за да не навреди на професионалните  проекти на Толга,
конкуренцията не спи..

..току що прочетох ,че всички са положителни,сериозна работа..
може би са се заразили на кратката почивка в края на зимата,
което означава че и родАта  е положителна..
зимните курорти се оказаха голям разпространител на коронавируса!
Rolling Eyes

Sunglasses

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* новите любимци.. Heart Eyes

Two Hearts

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 18:30 от EvaKrusteva

# 557
Преди 30 минути - от сторито на Алмеда:

"В резултат на тестовете научихме, че синът ни Ефехан, аз и всички членове на домакинството сме положителни за Covid-19. Междувременно съпругът ми напусна болницата. Лечението на Толгахан продължава у дома."

Какво става вътре в къщата им? Алмеда реагира след заразяване и хоспитализация на Толгахан
Публикувано на  27 март 2021, 17: 21: 07

Преди няколко дни турският актьор Толгахан Сайъшман разкри, че е бил засегнат от Covid-19. Чрез публикация в Instagram той обяви, че здравословното му състояние се е влошило и поради тази причина е принуден да бъде хоспитализиран.
„Току-що научих, че съм заразен с Covid-19. Лекувах се у дома известно време. Последният тест, който направих, беше положителен. Новата мутация на коронавирус може първоначално да не е положителна. Решихме да продължим лечението в болницата. „Внимавайте“, пише Толгахан.
След изявлението на актьора всички се тревожеха за здравето на членовете на семейството му - Алмеда Абази и малкия Ефехан.
Албанската красавица днес разказа какво им се случва и как е Толгахан. Алмеда казва, че след тестовете всички членове на семейството са дали положителен резултат и че актьорът е освободен от болницата и продължава лечението си у дома.
"Здравейте, всички! Получавам много съобщения за нашата ситуация и благодаря на всички за интереса и загрижеността. По тази причина трябва да направя обяснение.
В резултат на тестовете научихме, че синът ни Ефехан, аз и всички останали членове на домакинството сме положителни с Covid-19. Между другото, съпругът ми Толгахан е освободен от болницата, лечението му продължава у дома. Пожелаваме ви на всички здраве и ви съветваме да се грижите за себе си “, написа Алмеда в публикация в Instagram.
Спомняме си, че Алмеда очаква и второто си дете, затова й пожелаваме да премине възможно най-лесно тази ситуация, заедно с другите членове на семейството.
Източник: iconstyle, Албания

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 19:31 от Emiliya

# 558

ЕМИ* много неприятно положение,
изненадана съм от новината
Rolling Eyes

# 559
Новините днес не са от най- приятните. Дано бързо и леко да го минат.

# 560

След тази неприятна новина не зная какво да пусна в темата. Чаках с нетърпение хубави вести от Толга, надявах се, че вируса ще подмине Алмеда и Ефехан, но уви ... Изявлението на Алмеда ме разстрои.
     Да се надяваме леко да преминат и през това изпитание и семейство Сайъшман отново да ни радва с присъствие в медии и сайтове. А Толга с нови сили да се захваща за актьорството.
     Днес съм го подкарала на "коктейл" от героите на Толга - започнах с Ийт Козан, вмъкнах и Джихан, а сега се сетих и за Йълмаз Карабей от "Една надежда стига". Но който и образ да подхвана, все се вълнувам! Толга е уникален във всички превъплъщения - красив, харизматичен и безкрайно талантлив!
     Покорява и пленява!

# 561
Аз също се чудя какво да пусна след тази новина, но попаднах на нещо любопитно.

27 Март ден на театъра.

Световният ден на театъра е създаден през 1961 г. от IX конгрес на Международния театрален институт при ЮНЕСКО и се отбелязва ежегодно на 27 март. По случай това събитие театрите провеждат фестивали, показват празнични представления и най-добрите представления.

И тъй като нашата тейза Айтюл е театрална актриса (само за нея знам) да я поздравим по случай празника

# 562

Инфарктен момент, страхотна игра, високо напрежение - тук всички актьори бяха невероятни!
    Цеце, до Айтюл ще поставя и Джахит, чийто дебют е също на театралната сцена.

... Тугай Мерджан още като студент участва в постановки на Общинския театър на Бакъркьой и след дипломирането си в Консерваторията постъпва в трупата му, където изгражда редица главни роли от турската и европейската драматургия.

# 563
Stuck Out Tongue Winking Eye
Revolving Hearts

Revolving Hearts

Flowers Blossom Момичета* да бъдем позитивни,
в живота има всичко..специално за сем Сайъшман*
очаквам бързо оздравяване и възстановяване
след което ще има мноого нови
 и хубави неща за коментиране!!
People Family

Скрит текст:

Notes Flowers Four Leaf Clover

Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 564
Здравейте!

Надеждата прилича на дърво,
което е пуснало корените си дълбоко в пустинята
и напук на всички оцелява.

# 565
Здравейте, момичета!

Ако погледнем в правилната посока, всичко, което трябва да направим, е да продължим напред.
Желая ви приятен и усмихнат почивен ден, пълен с настроение и любов!

"Побутването" на часовника с час напред превърна сутрешното ми кафе в обедно. Добре се успах, но сега с удоволствие слушам Al Bano и Romina Power и чета постовете ви!
      Софи, Цеце, благодаря ви за настроението и позитивизма!

# 566
# 567
# 568
# 569

Общи условия

Активация на акаунт