Отговори
# 705
Ново от сторито на Суде:

Софи, всички сме в очакване на новини около новия сериал "Лимит". Предполагам, че до края на месеца снимките ще започнат, но мене ме гризе съмнението, че в тази продукция наш Толга няма да участва. Дано не изляза права, че вече ми е ужасно скучно!
    От скука ...

# 706
Автомобилите Козан

Еми, шофьорите Козан са много хубави. Запазената им марка е да си говорят сами в колата. Там най- ясно се решават проблеми...

От мен един малко по- различен автомобил...

# 707
Ново от сторито на Суде:

Цеце, бебето в количката ще стане разногледо от тези кръгови движения, а на бащата свят ще му се завие. Stuck Out Tongue Winking Eye Но ти ме подсети да сложа гифки, които много харесвам.
     Мъжете Сайъшман на разходка:

# 708

Супер Еми, давай още такива автомобили. Харесвам ги с мъже шофьори.

А от мен ''Царя лъв''

# 709

E-ee идилията с бебетата е пълна,
скуката прави чудеса..
Joy

# 710

Неее, няма да превръщаме темата в детска градина. Ако започна да редя Толга с децата от всичките му продукции, ще трябва и училище да отворим! Не ми допада! Скуката можем да я "удавим" в нещо по-горещо! Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 711

Flowers Bouquet ЕМИ* г-н Иит няма конкуренция..
скоро не съм гледала нищо от сериала ,само снимки,  колажи,
видео от IG* и гифчетата които правиш
но удоволствието продължава да е голямо..
страхотен образ на Толга*
Heart Eyes

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* новите любимци се хипнотезират.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Two Hearts

# 712

Софи, аз тези дни си играя с новия сайт за правене на гифки и се забавлявам с Ийт Козан. Усещам как се отплесвам в гледане на видеата. Невероятен образ е г-н Ийт!

# 713
# 714
Здравейте, момичета!

„Това, което превръща обикновения ден в специален е отношението към малките неща."
Един сърдечен поздрав, усмивка и позитивизъм - не е трудно ...

С пожелание за спокоен следобед в приятна компания!

# 715
# 716

Софи, надявам се днес и утре да успеем да стигнем до 50 страница, за да пусна новата тема.
     Вярно е, че няма новини, няма и актуални снимки на Толга и Амине, но нашето въображение работи, желание също не ни липсва и ще продължим да се забавляваме.

# 717
Да кажа Алоха и да разсмея Софи .
 Софи , ша учим езици , Джан нема стигане .
 Ето стоим си под палмата , фащаме тен , не мислим за гадния вирус , пием кокосово млеко .
  После танци , манци с екзотични красавци

романтика с Йит и  Нур .

Чачи  се оглежда за нас Sleeping нема да го караме да чака дълго изобщо даже Sweat Smile

# 718

Flowers Bouquet ЕМИ* ако се стегнем и помечтаем качествено
най-късно до полунощ сме се пренесли в новата тема от хамама*
и утре ще си пием сутрешното кафе в новата тема -
нали сме група като тази..
Joy
Скрит текст:

Алоха Феми* Yum Tropical Drink
..вече се претеснявах че с твоя хавайски си забравила темата ни,
Чаго се оглежда за нас и пуши нервно че те нЕма!
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
не знам дали ще науча език,на мен ми се отдават други работи
и да з,наеш  - добра ученичка съм там,
каста ша го покаже - стените нЕма да стигнат..
Joy Joy

Two Hearts

# 719

Flowers Bouquet ЕМИ* ако се стегнем и помечтаем качествено
най-късно до полунощ сме се пренесли в новата тема от хамама*
и утре ще си пием сутрешното кафе в новата тема -
нали сме група като тази..
Joy
Скрит текст:
     Софи, знаех си, че мога да разчитам на вас! Имам готовност и нощес да пусна темата!    

Чачи  се оглежда за нас Sleeping нема да го караме да чака дълго изобщо даже Sweat Smile
    Феми, вие докато се наканите новата партньорка на Чачо може и да ви изпревари. Stuck Out Tongue Winking Eye Млада, нахъсана - ще ви грабне продуцента! Побързайте! Stuck Out Tongue Winking Eye
     Усмивки от старите ленти - Толгахан в Беяз шоу (Beyaz Show - 2013 г.) С този кариран костюм, вратовръзка и китка, ми прилича на дърт селски сваляч. Но пък смехът му е заразителен, а очите греят!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт