Отговори
# 75

Да подредя на новата страничка любимците, че се затъжих за тях:

Феми, благодаря ти за снимката на Амине. Красавица е и ми се иска да я видя в нова фотосесия или рекламен клип.
     За Чачо не смея да говоря, в очакване съм на актуална негова снимка. А Джан и в "Пълнолуние" е страхотен сладур!

# 76

естествено красива

и на фотосесия

може би отново ще я видим
след пандемията в някоя реклама
Sleeping

Бергюзар Корел*

# 77

Страхотен колаж  Hands Pray

Софи , като сложи Бергюзар ме подсети че се завръща на екран с цифровата платформа Ексен.
Няма да е натоварено , не е като родните. Има и две деца да гледа.

Шехерезада - съм го гледала по нова .
От тогава настана бум на турските сериали. Това е първият турски сериал, който гледах и ми хареса. След това Перла , после ОС и пощурях по тоя келеш и сериал.
Толгахан го гледах първо в Лале Деври и след това в останалите проекти.

В Пълнолуние страхотни са Джан и Йозге. Завършва с хепи енд и сватба този път истински влюбени.

Емиии , викаш зависи как изглежда  за да гледаш ретро проекта. Със сигурност ще е с мустаци.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 23:50 от femmi2

# 78
     Софи, аз много харесах Бергюзар Корел в "Игра на чувства" (Aşk geliyorum demez).  С Толга бяха приятна екранна двойка. Филмът е сниман 2009 г. и нашичкият е бил на 28 г.

На премиерата на филма - 06.11.2009 г.

Феми, нямам представа дали ще гледам новия сериал на Чачо. "Вътрешен човек" чаках с нетърпение заради Чачо и Арас, пък и сценария ме грабна.
    Ето и гифките от видеото.

Скрит текст:

# 79

Flowers Bouquet ЕМИ* пусни нЕкои гифчета от архивите
да изплакнем окото с любимците,
преди да продължим с нощите* и пълнолунието*..
Joy

# 80

Софи, аз приключих с Пълнолунието и вече съм "свободен електрон", отдадена единствено на Толга. Kissing Heart Ще подновявам рубриката "Еми ще Ви каже", започвам плътно да следя маминия и за всяка негова стъпка ще докладвам.
    В главата ми е още каша и нямам идея кои гифки да кача. Подсети ме! Сега набързо тези:

# 81
Емиии , всичко е страхотно . Благодаря !

ще повторя тези Sunglasses

сладък Джан с любимият му шоколад

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 23:46 от femmi2

# 82
И ... малко тренировки преди лягане:

# 83
О, Еми, подготвяш ни да спим като къпани.

# 84
О, Еми, подготвяш ни да спим като къпани.

Цеце, аз хубаво ви подготвих да спите като къпани, но ти разваляш дисциплината. Joy С тази гореща гифка тренировката отиде нахалост. Ще вихрим въображение в хамам и с ягоди. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Ийт Козан доволно се облизва!

# 85
О,хамама Heart Eyes Ийт е луд по жена си ,тази която наистина го подлужда. Нур Козан. Иджлял с нейната болна любов  накрая остана сама.

Така вдъхновена от красотата в темата да напишем нещо по сценария.

Еми ще провери номера на епизода .
По мой спомени почваме еп. 12

И така .... след екшън нощта на яхтата всички се прибраха преждевременно вкъщи.
Почти неспали братовчедите на сутринта отидоха в службата . Искаха час по скоро да разкрият какво става.

Шефе ,това беше сплашване ,не искаха да ранят на никой . Джан току що беше излязал от пандиза и това вбеси най вече Толга ,който имаше лични сметки за уреждане с него.
Чаго го успокояваше да не върши глупости и ще действат внимателно.
Виж може да е Джан ,може и друг да е.

Добре момчета приберете се ,наспете ,вземете си душ ,вижте се с близките и пак ще говорим . Проучваме и ще ви държа в течение.
Шефе сигурен ли си може да останем ?
Сигурен съм имате нужда от хубав сън.

Мъжете се прибраха и звъннаха на момичетата че вечерта ще се видят ,сега трябва да поспят .

Ще продължа после или утре . Доспами се и трябва да заредя телефона.
Само ще ви загатна че Джан не е замесен в това. Може и да сме писали и да дублираме нещата но Нейсе.
То си е за наше удоволствие произведението.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 08:29 от femmi2

# 86
# 87
Здравейте, момичета!

Всяко утро е като нова картина. Необходимо е само вдъхновение и добро настроение,  за да я нарисуваш.

Пожелавам ви ден, изпълнен с щастие и вдъхновение!
Спорна сряда!

# 88
Здравейте!

Хей сърце! Сега те питам, коя любов е по- голяма?
Тази, за която се разказва,
или неразказаната, която разкъсва сърцето?

Шемс- и Табризи

# 89

Харесва ми Толга в тази фотосесия от 2013 г. - различен, "палав" и невероятно харизматичен рокер!

Общи условия

Активация на акаунт