Отговори
# 585
Здравейте, момичета!

Продължете да казвате "ДА" на себе си,
на мечтите си, на живота, на днешният ден...

Наслаждавайте се, усмихвайте се и бъдете себе си!
Щастливо, споделено и пъстро да ви е през целия ден!

# 586

Flowers Blossom Не знам какво да пиша за любимците..
ново няма освен семейни радости и проблеми!

# 587

Охх, Софи, как искам това да е мойта ръчица Joy  Joy и да погаля мамината сладка усмивка.
Чаровник!

Аз също се чудя какво да пиша за любимците, но така ще е поне до края на седмицата, пък после може и да се раздвижат нещата около Толга, новия му проект и продуценство!

# 588
Момичета ,тук съм но и аз не знам какво да споделя.  Ще преодолеят и това изпитание.

Софи , днес Чаго много ни зарадва ,тоест от блу тв. Чок настроение ни създадоха .
Ся още повече ме е яд че не бехме на кастинг. Grin Денси  и то добре.
Хубав и втален в талията. В нашата тема има много гифки и материал.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 01:10 от femmi2

# 589

Nature Boom Феми*  не вярвам на очите си..
най-после нещо хубаво от Чачо/за мен/..изглежда много добре
и танци страхотно..нЕма дрипи,шкембета, мазни бради и мръсни коси!!
..това е Чаго който се беше изгубил, даже в един момент като мина зад мацката
подсъзнателно си помислих  нещо нецензурно в стил Казанова..
Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

Скрит текст:
Hands Clap

# 590

2008 г.

2018 г.

Хареса ми видеото от новия сериал, но Чачо не може да ме грабне с тази визия. Продължавам да си чакам Сарп. Stuck Out Tongue Winking Eye
     С усмивка към старите ленти и един комичен романтик ("Мач за двама")

# 591
# 592
Здравейте!

„Сърцето на влюбения винаги е благосклонно към пороците на любимия човек. То не познава гнева, не познава умората, не знае предателството. То вижда нещо дълбоко. Някъде се изключва от лъжите, някъде не ви оставя да паднете, някъде ви заслепява от жестокостта на света. Казват, че ангелите дават крила на любящо сърце в моменти на падания, като му дават крила заради болката. Любящото сърце служи като изцеление от заболявания, дава смисъл да живееш, да съществуваш различно, да се появяваш, да бъдеш, да се бориш, да побеждаваш, да блестиш, осветявайки пътя на любимия човек. А сърцето, което се противопоставя на любовта, никне със зло, с омраза, умира в тъмнина, задушено от празнота. Ето защо, покълвайки с любов, ние ставаме по-добри. "

# 593
Здравейте, момичета!

"Много често промяната в самите нас е по-необходима от промяната на обстоятелствата."
Артър Бенсън

Никога не се отказвайте от хубав ден, хубаво цвете, хубава музика, хубав плод и хубав човек...
Да изпратим с усмивка и добро настроение последния ден от месец март!
Спорен и спокоен ден!

# 594
# 595

И днес нищо ново, нищо по-различно от вчера! Отчаянието е повсеместно, апатията - също. Още не се вижда светлинка в тунела. Опитвам да се отърся от негативизма - не става! Телевизора пускам - заливат ме с информация за COVID-19, отивам на компютъра, ровя из сайтовете - същата история! С приятели, познати и съседи отново COVID-19 измества приятните и оживени разговори. Писна ми ...
    Единственият спокоен пристан сякаш остана темата ни. Мисълта за Толга и героите, в които се превъплъщава единствено може да отпусне нервите ми и да ме настрои позитивно.
    Днес сладкото изкушение ще забърка Нур, а Кенан ще помага, с каквото може ...

# 596
Следобедна почерпка Coffee

Красота ! Heart Eyes  

Емииии Flowers Hibiscus  Опитвам се да не слушам много новини .
 Навън е пролетно и  слънчево  и цъфнали дръвчета. Заради изборите ще ги разхлабят мерките.

Хазал  Кая също е заразена и в момента е в карантина .  Тъкмо почнаха снимките на Пера Палас и спряха.  Каза че протича леко за момента .

Софиии , не вярвам че си написала тез думи за Чачо .  Наистина моето момче се оправи , но винаги съм вярвала в това .  Знам на какво е способен стига да поиска . Интересно втори сезон дали ще е пак с мустаци.
 Разликата я забелязах от новите снимки и втория тийзър,  че е втален. Иначе не ми пречи ко брадясва и вее коси щом е за роля . Свикнах и се абстрахирам от всичко това . Wink

Софиии , Hugда си представим че това съм аз , а ти си бившата му жена Мине в сериала. А , аз съм бъдещата в която ще се влюби.  А за горещи сцени винаги сме готови Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:

колажа е на Еми . Чок добър е , пазя го на лични .

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 18:17 от femmi2

# 597

Flowers Bouquet ЕМИ* изкушенито е на ниво,не само като Нур
и в реала Амине често е пред пълни чинии с различни вкусотии..
аз упорито търся истински Адена кебап,запалена от сериалите
защото един път пробвах в един измислен/според мен/
турски ресторант но си беше кофти менте..
Yum

Flowers Rose ФЕМИ* когато виждам промяна към добро
не мога да не го отбележа..Чаго е отслабнал и добре танци,
върти мацката и той кръшен,
скоро очаквам предишния чаровник!
Sunglasses

Наздраве за промяната* Hug

# 598

İlayda Alişan за списание Elele. Радва ме тази актриса, доста уверено дърпа напред. След участието й в "Шампион" отзивите за играта й в новия сериал също са много добри.
     Благодаря ви за следобедното удоволствие, момичета!
     Едно видео, което ме разтоварва - семейство Сайъшман в пълния си блясък!

# 599

Nature Boom Как се променихме за една година с този коронавирус
..да пускам снимки на Амине с Грозника без да го изрязвам,
както и Толга с албанската пиявица,която също не харесвам..
вече всичко е добре дошло стига да е ново, защото и проектите спряха
покрай карантината!
Joy

Общи условия

Активация на акаунт