Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 749
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 335

Ха ха, тоз пък. Как ги погреба набързо и Чарлз и Уилям, и то преди Джорджи да е пораснал.

И как може да се извади някой от наследствената линия и що пък точно Хари? Ако ще някой на Марс да отиде, тя линията си е линия. Глупости на търкалета.

# 1 336
В туита, преразказан от тази българска медия, става въпрос за това, че ако нещо се случи с Чарлз и Уилям, то Хари може да стане регент до навършване на пълнолетие на Джордж. Никой не е споменавал, че децата няма да са между живите, за да стане Хари крал.

# 1 337
Абе стига, стига, ама видяхме какво стана с боса на Асос.

# 1 338
  • София
Е как защо? Защото не им взеха титлите, дето нищо не значели. Сега това е новата мантра - да го махнат от линията. Само че то това не става ей така - на Бабет и щуква, че му се сърди на Хари и айде, няма да си в линията.

В туита, преразказан от тази българска медия, става въпрос за това, че ако нещо се случи с Чарлз и Уилям, то Хари може да стане регент до навършване на пълнолетие на Джордж. Никой не е споменавал, че децата няма да са между живите, за да стане Хари крал.
И като махнат Хари...да вземе Андрю, тоест херцогът на Йорк да стане...чудно Wink

Абе стига, стига, ама видяхме какво стана с боса на Асос.
Да...ама разговорът в тази посока не мисля е приятен. Всичко е възможно, иначе. Малко вертоятни са някои неща, но пак възможни.

# 1 339
И аз не мисля, че някой ще вади Хари от някъде. Само това им трябва - да дават още храна на лешоядите.

# 1 340
Хубаво Естелче, наборче на моя дребен. Високо, стройно, приказно дете е.
Мегън също много ми харесва, само тези дълги букли да ги маха..😆
Роклята е топ. Обожавам нестандартни десени. Имаше и една прекрасна на едни животни, ако помните.
В инста ми излезе подробно:

Скрит текст:
Четири човека са преди Хари за трона. Чарлс е преди Уилям. Всеки следващ идва след смъртта/абдикацията на предишния.

# 1 341
Как ще са четири преди Хари?
1. Чарлз;
2. Уилям;
3. Джордж;
4. Шарлът;
5. Луи;
6. Хари;
7. Арчи.

Навсякъде се тръби, че Хари е шестият - дали твърде напред, дали твърде назад, няма значение. Как изведнъж станаха четирима преди него?

# 1 342
Пример за измислица на жълтурите. Каква снимка са им лепнали, Кейт и Уилям изглеждат ужасно тук

# 1 343
  • Някъде там
Другия фаворит на Оскар ми беше тази.

Между другото аз като гледах видеото роклята ми се стори другия модел.
Този но скъсена.

# 1 344
  • София
Нещо интересно се сетих, че четох покрай обсъждането на Хановерците вчера. Понеже мъжът на Каролин е потомък на Джордж III, за да се оженят е трябвало да получи съгласието на Бабет. Това е било 1999 година. 2015 документът е променен и вече само до 6-тия имат нужда от разрешение на монарха.

Ей, не я пускате тая тема и това си е Joy
Ставаше въпрос за Кеймбриджови, затова са 4...Чарли после беше намесен.

А роклята с воланчето още вчера я заподозрях, че не е тази на Мегън. Другата изглежда по-добре. Явно и тази година ще са подходящи лимони - ще си нося моите...на балкона, както продължават нещата JoyJoyJoy

InTouch са ми любими - такива съчинения като техните, никой не може да докара.

# 1 345
  • Истински се вижда само със сърцето.
Е я стига негативизъм, по-интересната новина е че Бо Джо смята да премахне всички ограничения до 21 юни, значи може скоро да гледаме интересни кралски събития.

# 1 346
И двете рокли на Оскар де ла Рента харесвам много, и късата лимонена, и дългата с птиците стоят супер на Мегън, но очите ми останаха в дългата рокля с лимоните. Много е красива. Жалко, че няма събития за подобни рокли.

# 1 347
Е я стига негативизъм, по-интересната новина е че Бо Джо смята да премахне всички ограничения до 21 юни, значи може скоро да гледаме интересни кралски събития.
Кога бяха трупинга и дедовия РД, няма ли да са минали вече?

# 1 348
Да, може и дългата да е, Давиз. И двата варианта ми харесват.
Аз понеже обичам странни рисунки по рокли и си взех една рокля на омари, досущ като Уолис.
Не е същата, естествено, на малки раци е, дълга и развяваща се. Тамън за лятото. Joy

# 1 349
  • Варна
Е, разбира се, че изглеждат зле Уилям и Кейт на тия снимки, нали се тръби, че са в криза, няма да цъфтят я.

Общи условия

Активация на акаунт