Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 747
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Някъде там
Давиз, благодаря. 🌹 Много добре изглежда бъдещата мама, Хари и той. 😍
Да, от днес е видеото.
Роклята наистина е супер. Свежа, закачлива.
Ето я.

# 1 291
Не съм много фен на тази кройка, но изглежда удобно за бременна. Много свежарски принт и листата по деколтето са Hands Ok Hand Харесва ми!

# 1 292
Рокличката е нежна и ефирна, не е много мой стил, но ми харесва. А за бременни ли е всъщност? Доста пролетна изглежда. Меган е като кукла, много ми харесва. Това е за Спотифай нали?

# 1 293
  • Някъде там
Не съм много фен на тази кройка, но изглежда удобно за бременна. Много свежарски принт и листата по деколтето са Hands Ok Hand Харесва ми!
Не е за бременни предполагам, но изглежда  удобна за бременни. Не сме я виждали в нещо такова. Отива й. Скъпа е обаче
Оскар де ла Рента.
3490 долара.

Ани да за Спортифай.
Сетих се нещо. Видеото е от днес не е снимано по рано. Тоест Хари не е в никаква самоизолация. Поредния слух който не е верен.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 19:36 от daviz

# 1 294
Чудесна рокличка, наистина много свежа.
И бъдещите родители изглеждат прекрасно Heart Eyes
Ама ми се искаше и бъдещия батко да видя Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 13:12 от Не се сърди, човече

# 1 295
Ани да за Спортифай.
Сетих се нещо. Видеото е от днес не е снимано по рано. Тоест Хари не е в никаква самоизолация. Поредния слух който не е верен.
А може и да е бил, но след като е разбрал, че с дедо всичко е наред, да я е прекъснал. Това ли е ябълката на раздора за германското семейство😁

# 1 296
  • Някъде там
Едва ли Ани. Ми ако се влоши?
Не вярвам аз.
Да това е.
Но не е само замъка проблема.
По големия проблем е булката.
Ето
https://www.woman-onthe-top.net/p/lyubovta-promenya-vsichko-pred … ska-svatba/ 

# 1 297
Още малко ретро

# 1 298

... Това ли е ябълката на раздора за германското семейство😁
Може и руската булка да се е намесила отмъстително, но като го гледам туй чудо - не е никак лесно да се поддържа със собствени пари.
Спомняте ли се в един от романите за Джийвс как нещастните собственици на подобен замък се опитваха да се отърват от него Joy

# 1 299
Но не е само замъка проблема.
По големия проблем е булката.
Ето
https://www.woman-onthe-top.net/p/lyubovta-promenya-vsichko-pred … ska-svatba/ 

Прочетох сгатията, не знаех за тези дрязги. Да разбирам ли,  че Карол от Монако и съпружето също не се разбират?

# 1 300
  • Някъде там
Птица не се е намесвала.
Дядката е проблема.
Принца продава замъка на правителството с цел да го реставрира, но инатия му баща ги съди за това.

Верче:  Цял свят знае, че изневерява на дъщерята на Грейс Кели и принц Рение с не така млада мароканка - сега тя е на 41,  той - на 65. А синът му се налага да продаде семейните картини и част от старинните мебели от няколкото замъка срещу 44 милиона, за да покрие дълговете на своя родител.

Само ние с теб не знаем 😀.

Не знаех че имат проблеми и аз, ама като не следя жълтурите.

# 1 301
А така! Ей това са кралски клюки Grinning
Останах аз с такова впечатление от статията, че нещо не се разбират особено.
Рускинята е хубава. Принцът гато го видях от далече и ... ще замълча, на близките кадри изглежда добре.

# 1 302
  • София
Четох нещо преди време за този Ернст Хановерски (дано не бъркам името), за някакви здравословни проблеми...май нещо от психическо естество. (Утре ще погледна пак, ако не съм разбрала добре, ще се поправя, че да няма клюки 😁). Но понеже не са ми много интересни, не се задълбочих. Но явно имат доста семейни проблеми. Обаче замъкът не е лош 🙂.
Ще чета сега да видя какви да клюките.

Изненада ме роклята на Мегън. Не че много се вижда като е седнала, но някак на нея по-добре и различно изглежда. Принтът е супер обаче. Добре изглежда Мегън, бих предпочела да прибере косата обаче.

# 1 303
  • Някъде там

Принца си прилича на бащата си той е същия.

Кристиян е една идея по симпатичен.

Мисли за наследството си човека, нищо че се разпада.
И той предварително ги развежда.🤣
Ако се разпаднел брака, булката щяла да вземе наследството. И това го дрънка публично.🤣
Обаче хората продължават да си живеят и детенце имат и тоя сега ще ги съди.

# 1 304
Много интересно защо са в таково лошо финансово положение. Щом чак до съд, детето продава мебели и антики да покрива дългове...
Рускинята е хубавка, но те повечето рускини са си хубавици. И хитруши де, ама друга тема Grinning

Общи условия

Активация на акаунт