Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 750
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 305
Не се бъркате и човекът явно си има някакви ментални проблеми Confused
https://www.tatler.com/article/prince-ernst-august-police-incident
Скрит текст:
Принцът Ернст Август от Хановер обмисля да предприеме правни действия срещу полицията, след като се появиха съобщения, че той е бил хоспитализиран и откаран в психиатрично заведение миналата седмица след свада в дома му между него и някои служители.

Според австрийската медия RedaktionsNetzwerk Deutschland (RND), кралският извика полицията с молба за „незабавна помощ“. Когато полицията пристигна, вестникът съобщава, че е бил „изключително агресивен“ и „ги е нападнал физически“. Освен това австрийският вестник Kronen Zeitung твърди, че „е заплашил полицаите с нож“, преди да „удари полицай в лицето“, след като ножът е бил избит от ръката му. След инцидента той е сметнат за опасен за себе си и е откаран в психиатричното отделение на болница във Vöcklabruck.

# 1 306
Една малка рожденичка

Принцеса Исабел Д'орлеанс, кръщелница на Филип

Оригинал
 Her Royal Highness Princess Isabelle d'Orléans was born to TRH The Duke and Duchess of Anjou (Prince Charles-Philippe d'Orléans and Diana Álvares Pereira de Melo, 11th Duchess of Cadaval). Her godfather is His Majesty King Felipé VI of Spain.

https://offerimustibidomine.blogspot.com/2012/03/birth-of-her-ro … princess.html?m=1

# 1 307
  • Някъде там
А в горната статия пише и че обичал чашката и скандалите.
Явно сина в случая е правия да се опита да запази поне част от наследството.
Аз в проклятия и такива неща не вярвам, но тук изглежда много реално, щом и Каролина има такива проблеми за пореден път.

# 1 308

Страхотна рокля
Много ми харесват. Лично мнение.

https://www.instagram.com/p/CLmjAHYHKx_/?igshid=1tnz7hdxbz43f

Сладури,  точно такива искам да ги виждам. Мегън е много хубава и роклето  е чудесно.

# 1 309
  • Някъде там
Пръстена е страхотен.

# 1 310
Макар че по принцип не ми харесват рокли с такъв набор, много ми харесва как стои на Мегън.  Много ме радват лимоните. И аз бих я носила. Simple Smile Обаче ни Маккуин като Кейт, нито Оскар де ла Рента като Mегън ще търкалям по дивана вкъщи. Joy
Прическата обаче хем не и стои кой знае колко добре, хем е супер демоде тази дълга коса, която не знам нейна ли е, екстеншън ли е. Била е с много по-приятни прически, тази много я захлупва.
В моите очи ще са отделени, независими и окрилени,  когато почнат да ги пишат "Хари и Мегън - основатели на фондацията Арчуел" или нещо от сорта. Докато почва с "принц" и завърва с "херцог и херцогиня на Съсекс" винаги ще остава вкус на осребряване на родата. Доста подобен на този, който оставя нейната рода като пише книги и дава интервюта за нея.

# 1 311
Пръстена е страхотен.

Оле, прекрасен е, много харесвам такива камъни Heart Eyes Много нежен цвят и си пасва с цялата визия. Знае ли се какъв е камъкът?

# 1 312
И аз не й харесвам тази коса. Модерно ли е сега, Хари ли я иска с дълга коса, не знам, но ако я резне 1 педя, ще стане още по-хубава.

Те са си принц и херцози, затова винаги ще почват с принц и с херцог и херцогиня, независимо дали някой се впечатлява или дразни от това Simple Smile

# 1 313
Много са свежи Съсекс. Меган направо сияе. Рускинята също е много красива. Ехх тези рускини...

А този запис на Съсекс е онлайн предполагам?  Той Хари пак може да е в изолация, просто и Меган да не ходи никъде покрай него. Така или иначе ако трябва да пътува, няма как да се самозакара, та ми е странно какво ще рече самоизолация. При всички случаи по-добре да не му се налага да пътува.

# 1 314
Ех, този Оскар де ла Рента какви рокли прави...

Welt, ще търсим имитации на некралски цени Grinning

# 1 315
  • Някъде там
Рубин е камъка, Ани. Носен е и друг път.
Вчера освен херцогиня Кент  рожден ден е имало и момиченцето на хановерския отхвърлен принц.
Както и новата принцеса Делфин.

А днес прекрасната Естел става на 9. Предполагам че по късно ще пуснат още снимки.

# 1 316
Тая Делфин да не е същата дето беше водила съдебни битки с баща си, който пък беше казал, че никога няма да я признае, но след ДНК теста нямаше къде да бяга...Случаят ми беше много идентичен с Албер монакския.
И на мен ми е нелогично Хари да е бил в самоизолация след като ще пътува и ще е в досег с други, по-логично е да се самоизолира след пристигането. Дано не се наложи.

# 1 317
Косата на мен ми харесва - дълга и самодивска. Роклята като кройка - не, но десена е много свеж.

Хановерският замък е прекрасен и на какво място се намира само. Просто приказка. Жалко, че вече нямат финансовите възможности да го поддържат:

# 1 318
  • Някъде там
Същата е Ани. Вече "много се обичат".
Прекрасна е днешната рожденичка. Ще стане красива кралица ми се струва.

Ще го поддържа правителството, което го е купило. За това им е продаден. Ако съда не го върне на дядото, което не ми се вярва.

# 1 319
Честито на Естел! Много хубаво дете, дано и публикуват нови снимки.
А в какви отношения са Хановерските братя, има ли инфо?
Косата на мен ми харесва - дълга и самодивска. Роклята като кройка - не, но десена е много свеж.

Хановерският замък е прекрасен и на какво място се намира само. Просто приказка. Жалко, че вече нямат финансовите възможности да го поддържат:

Замъкът е приказка!
Косата и на мен ми навява подобни асоциаци.Дългата, вълниста коса е семвол на женствеността, древната и божествена красота. Бих искала да я скъси малко, но нейна си работа и така ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт