Кралски работи и клюки - февруари 2021

• 71 027
  • 1 627
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Sydney
Да, Мете е ноу комент за аутфита...

Лимонената рокля на Мегън в друг модел, и всички рокли на на този дизайнер носени от нея:

https://www.instagram.com/p/CLo9Q6Llb18/?igshid=fkzfzz9c366

# 1 501
  • София
Лимонената рокля е със страхотна бродерия...много ми харесва

Моделът май ще се окаже онзи свободния с волана все пак...но много хубава.

# 1 502
  • Някъде там
Йордания като цяло няма общо със СА. Йордания е много по напреднала в отношението към жените, макар и там да има много какво да се желае е различно от СА.
Аз за друг крал с една съпруга от онези страни не знам. Ако има споделете ?
Врабчо преди две седмици. Бяхме пуснали папарашки снимки тук.
Тогава са снимали. Симпатични бяха.

Разкошни рокли има Оскар.
И онази с животните и с птиците и с лимоните сега.

Мете ми е супер симпатична. Блузката не ме кефи естествено.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 15:36 от daviz

# 1 503
Не знаех, че онова синьо-бяло чаршафно недоразумение също е на Оскар де ла Рента.

# 1 504
Забавно жеше клипчето с Хари. Първат дум н Арчи кърти не знам как е успял да я каже. Каза много интересно нещо, че като живееш някъде всъщност не ходиш д разглеждаш мястото, просто живееш там. По едно време ми дожля. Колко са оскатени от това, че са кралски чеда и повечето неща са им забранени, дори сам каза, че не знае баш какво ще прави с новия си живот, ама пак ще е в служба на народа, каквото и да значи това Joy Каква служба го намира, като даже не е рботещ роял не знам, ама да се оправят.
И хич не са обикновени граждани - охрана навсякъде имат, това не е млко.

# 1 505
Лимонената рокля е със страхотна бродерия...много ми харесва

Моделът май ще се окаже онзи свободния с волана все пак...но много хубава.
Ох, красота.

Онази широката рокля с къдрите е на Оскар, да. И на мен не ми допада и не виждам на кого би могла да стои добре, ама....Rolling Eyes това е положението.

# 1 506
Едно-две лимончета за свежест върху бяла ленена рокля в горещ летен ден, бих носила.
Цяло дърво с лимони   евентуално на детска рокличка. Подходяща също за момиченце е рокля с Кумчо Вълчо и Лиска,но не и за зряла жена на официално събитие. Бяло-синята рокля стоеше нелепо без значение кой я е правил.
На такъв фон балетната рокля с птиците изглежда приемлива.

# 1 507
Много е пипната тая рокля с лимоните, деколтето е прекрасно с бродерията. Всъщност почти всичките ми харесват.

Клипът с Хари е много приятен, защото той се държи съвсем свободно и е чаровен, камерата го обича, дето се казва.

# 1 508
Благодаря, че сподели. Прекрасни Хари и Меган.

# 1 509

Неприятна ситуация
Принцеса Маргарет и нейният приятел Роди Льевелин заминават на почивка на романтичния остров Мюстик. На 10 май бе съобщено, че принцесата възнамерява да се разведе с лорд Сноудън след две години раздяла. Няколко дни по-късно Роди каза, че не планира да се жени за принцесата.

February 25, 1978: "Princess Margaret and her friend, Roddy Llewellyn, left for a holiday on the romantic island of Mustique. On 10th May an announcement was made that the Princess intended to divorce Lord Snowdon after two years’ separation. A few days later, Roddy said that he had no plans to marry the Princess." - beautifulbritain.co.uk

'The Wild Life of Princess Margaret, The Original Royal Rockstar' - via The Daily Beast: http://thebea.st/2F7a9I0

'Who Was Princess Margaret's Much-Younger Boyfriend Roddy Llewellyn?' - via Town & Country: https://---shoretner923-2IEbJE1

# 1 510
  • Sydney
Софи е с рокля на Вики Бекъм, не ми харесва, схлупва я:

https://www.instagram.com/p/CLphYfqn2Ip/?igshid=v3wcyrlwnj5a

Дано Хари е хепи там където е и какъвто му е живота. Не ми хареса начина, по който си тръгнаха, но и не знаем цялата история...

# 1 511
Какво да ти харесва - Меган го накара да заживеят в  САЩ. Той нямаше думата.

# 1 512
  • Countryside
Чак пък накарала....нищо му няма на Хари, свежарка е. Той е от хората, които каквото им на сърцето, това е на лицето. Малко разнообразие за просто Хари. Той е Дева, нали? Те са много обидчиви, горди и праволинейни, може и цял живот да се сърди....според мен проблемът е с Уили, не с баба или с тати. Баба ще рита срещу ръжена, но няма да излага институцията, която оглавява, доказала го е не веднъж през годините. 100% са се опитали да го спрат, но уви сърце не трае...

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 07:17 от Г-жа Букет

# 1 513
В Уикипедия в статията за Кралица Елизабет II има раздел "Дълголетие". Най-дълго управлявалият Британската империя монарх и разни други най...
Тази историческа фигура и феномен, вкл.природен, беше сведена от американски журналист и Хари до "Бабата на Хари", която подарява гофретник.
Когато не можеш да пораснеш, по-лесно е да се опиташ да смалиш мащаба на заобикалящата среда.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 12:49 от Не се сърди, човече

# 1 514
  • София
Джеймс Кордън е британец.
Баба му на Хари е пратила подарък за Коледа в ролята си на баба на Хари и Арчи...не като Кралицата на UK.
Ако някога сте следили с интерес дукесата на Кеймбридж сте чували, че когато се събират в Сандрингам за Коледа си разменят евтини и закачливи подаръчета.

Общи условия

Активация на акаунт