Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 383
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 880
Има ли живот преди кафето?!!!!
Категорично не!

# 2 881
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Има ли живот преди кафето?!!!!
Без хляб мога месеци да живея,но без кафе ...нито ден!
Бабълс,не е страшно,че един ден няма да изведеш бебето. Излезте на балкона или проветрявай често. Почини си и утре е ден!
От четири дни или пет? не съм пила кафе. Експериментирам дали от него ми се повишава кръвното налягане. Липсва ми ужасно много. И сладко не ям от тогава. Никакви удоволствия не ми останаха у тоя живот!

# 2 882
  • Пловдив
Портмонето ми отъня...оплаквам се, де...и то от мазила и хапове, ама тия за акне и тем подобни са от 20 кинта нагоре Confused
Отделно за мм вит.Д и В12, че са му на долна граница и тъй.

# 2 883
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Портмонето ми отъня...оплаквам се, де...и то от мазила и хапове, ама тия за акне и тем подобни са от 20 кинта нагоре Confused
Какъв Вит. Д ползвате? Аз съм под долната граница, имам Вигантол, но се чудя дали да не купя друг...

# 2 884
Сън, търпение,ще се оправят нещата и при теб. Аз също имах един период,в който не близвах кафе и ми липсваше ужасно! Продължи около година,че и повече,не помня точно. Тогава пиех много чайове от билки. Опитай,може да помогне!
Чета си аз из форума и се натъкнах на тема за размисъл! Чудя се сега защо по ягодите съм от градинарите,а не от строителите!
При липса на витамин Д и Б 12 виж за проблеми с щитовидната!

# 2 885
  • Пловдив
Какъв Вит. Д ползвате? Аз съм под долната граница, имам Вигантол, но се чудя дали да не купя друг...
този ми похвалиха...https://www.marvi.bg/shop/betteryou-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0% … 0-12-%D0%BC%D0%BB
Има същата марка и В12.
Аз взех сега този...
https://www.google.com/search?q=%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D … rc=2ba-fvXKaUn6SM

# 2 886
  • Euskal Herria
Добро утро!
На мен ми изписаха витамин Д - на 15 дни взимам по 1 таблетка. Някаква комбинация е - Hidroferol.
Днес ни е ден за палачинки и мързелуване. Само цветята трябва да настаня по сандъчетата, ама това не го броя за труд. Simple Smile

# 2 887
Направих жалък опит за кюфтета от боб. Сега пека едно цяло кюфте в една тава. Или по - скоро пюре, не кюфте. Ядосах се.

# 2 888
Сирос, измислила си нова рецепта, не се ядосвай. С подходящите подправки боба все е хубав!

# 2 889
Сирос, не се ядосвай. Нема смисъл, другия път боба в гювеча, гювеча във фурната,а ти опнала кълки на диваня и така. Ей за това не обичам да готвя.

# 2 890
Сигурна съм, че ще е вкусно. Аз имам желание един сладкиш да направя, но още не сме се прибрали.

# 2 891
Балонче, аз обичам да готвя. Разтоварва ме.
И да, вкусно се получи, въпреки кофтия търговски вид. Заспа му млечния сос с каперси.

# 2 892
Много искАх да наготвя, ама нямам желание..

# 2 893
Какво съвпадение, аз много обичам да ми готвят, Сирос, внимавай, знам къде живееш GrinningKissing Heart

# 2 894
Кло, ако е в същата сфера доколкото знам навсякъде е токсично освен ако не си на човека човек.
Относно компромисите, "чудесно знам какво мога да дам на масата и не ме е страх да седна сама". И за работа съм така и за мъже.
Въобще не държа да е в същата сфера (с еднакви професии сме с теб). Но след 20 години в администрацията, не съм сигурна, че мога да се реализирам другаде, освен в търговския сектор или в друга администрация. Все пак имам едно инж. пред професионалната квалификация, а ние сме известни с това, че сме с мулти приложение, от към реализацията.
Според ендокринологът, при който ходи майка ми, Вигантолът е най-добрия възможен избор. Тя е с умерен дефицит в момента и го пие сега веднъж седмично, по 20 капки върху коричка хляб. Преди контролното изследване го приемаше  два пъти седмично, пак по толкова капки. 20 минути преди закуска, преди кафето и преди друг прием на течности сутрин.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 14:33 от Camille Clo ♥

Общи условия

Активация на акаунт